December 23rd, 2005

I like to move it, move it.

Posted by ishku in Uncategorized

Het onmogelijke is gebeurd. Ik heb vandaag.. bewogen :|
Ik weet niet of ik dit reeds met jullie gedeeld heb, maar ik ben zo onsportief als het gemiddelde veldrijderspubliek, en sinds ik door White Lightening mijn vlokke helemaal verwaarloos, nam mijn fysieke toestand alsmaar dramatischer proporties aan.

“Daar moét iets aan gedaan worden!” en zodoende ondernam ik elke dag een poging tot 10 keer op en neer te pompen. Geloof het of niet, maar je eigen lichaamsgewicht opheffen is dus écht niet zo makkelijk zoals Rocky Balboa laat uitschijnen. Dus begon ik met mijn handen mijlenver langs de zijden van mijn lichaam te spreiden, om mezelf wat slack te cutten. Na verloop van tijd vlotte het allemaal al wat beter, maar na 2 à 3 weken kan ik nog steeds niet de grond met mijn neus raken en als overwinnaar mezelf weer de lucht inhijsen. Acht, het is wellicht wel een guy-thing ofzo.

Mààr! Vrouwen lopen! Dus ik kan ook lopen. Met in mijn achterhoofd de Coopertest en stukjes braaksel op de T-shirts van mijn klasgenootjes, knoopte ik mijn Rucanorveters dicht en begaf ik me naar onze tuin die toch wel, al zeg ik het zelf, een aanzienlijke omvang heeft. Met mijn GSM-chronometer in de hand zoals de échte, wandelde ik eerst 1 minuut, dan wat lopen, dan snelwandelen, dan stretchen, dan lopen. Anyway, laten we zeggen dat buren met digitale camera’s alleszins genoeg stof hebben om aan die gasten van priceless door te spelen.

Achteraf zag ik er wel meer dood dan levend uit, maar mijn handen en voeten hadden tenminste warm?

Om het in de woorden van D:Ream ( ) te zeggen: ‘Things can only get better.’
Of in de woorden van Alkaline Trio: ‘I’m dying tomorrow.’

3 Responses to ' I like to move it, move it. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' I like to move it, move it. '.

 1. Jochen said,

  on December 23rd, 2005 at 4:41 pm

  :)

 2. tomadde said,

  on December 24th, 2005 at 2:26 pm

  Let me get this straight : ge zijt gaan lopen in uwen hof ? :-)

 3. Liesbet said,

  on December 24th, 2005 at 2:45 pm

  Zo.

  De hele tijd in cirkelkes enal!!!!!!!!

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: