February 11th, 2006

Bloody bugger!

Posted by ishku in Uncategorized

Eventjes liet ik mij meeslepen door het initiatief waarmee eBay dezer dagen zijn 10de verjaardag viert en extra leden aanwerft door het aanbieden van reizen naar Barcelona of de thermen in Spa & cinematickees in de vorm van een Rad Van Fortuin-spelletje gehost door een gastheer en -vrouw die tegelijkertijd met hun ogen knipperen, en geheid een bron van nachtmerries vormen bij kinderen onder 12. *inhaleert*

Ik ben ouder dan 12 en tevens vatbaar voor toekomstbeelden waarin ik baad in een shitload aan gratis spullen, dus al gauw vond ik mezelf madly biedend om aan extra draaibeurten te geraken, which was nice and all.. tot ik opeens de hoogste bieder was én bleef. Sure enough, de DVD-box is wijs, maar staat niet op mijn lijst van prioriteiten en wél op de lijst ‘what not to buy seeing you are currently fighting against the constant urge to bid and buy on eBay..’ Het idee om kortere titels voor lijstjes te vinden, hàs crossed my mind maar what the hey-hey, denk ik zo.

Vrouwe Fortuna stond deze keer echter wel aan mijn zijde en zorgde ervoor dat ik 14 seconden voor tijd afgelost werd door some lucky guy die niet moet kijken op een onnodige uitgave meer of minder. En ik haat hem ervoor.

Bij deze wil ik dus zeggen:
Let op voor eBay and it’s dirty little games!
eBay=ePay.
En een gat in je pennenzak is beter dan één in de ozonlaag.

That’ll be all for today.
Class dismissed.

One Response to ' Bloody bugger! '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Bloody bugger! '.

  1. Jochen said,

    on February 11th, 2006 at 8:59 pm

    Ik weet het, ik weet het!!
    2€ op eBay is 16€ kwijt ja! Hoewel dat eigenlijk een beetje mijn schuld is. Maar toch…

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: