February 14th, 2006

Cupishdo.

Posted by ishku in Uncategorized

Gaat daar mijn gekke ideeën-alarm af? *plaatst hand als klankkast rond oor*
Ik geloof van wel!

Mijn Valentijn is ondanks alle escapades gehuld in een T-shirt met hart (met de daarbijhorende reumatisch verstijfde duim) totaal in het water gevallen, waarschijnlijk omdat mijn bootje hoop uit redelijk crappy materiaal opgebouwd was, maar dat doet er eigenlijk niet toe.
Want toen dacht ik: Wahaaaaat, als ik nu naar een willekeurig GSM-nummer een berichtje stuur met daarin hartelijke Valentijnswensen? Zou dat niet té gek zijn eigentlik? Ik krijg er alleszins een beetje een Sleepless in Seattle-gevoel bij, dus ik doe dat gewoonweg, verdomme!

En om net dat ietsje meer predestinatie-gevoel aan te wakkeren stuur ik het naar mijn geboortedatum. Ja, dat lijkt me wel wat!

Cupishdo, zeg’k!

One Response to ' Cupishdo. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Cupishdo. '.

  1. freaq said,

    on February 14th, 2006 at 8:24 pm

    leep. als het allemaal klikt, wordt die gast dus al meteen verondersteld van nooit je verjaardag te vergeten. slim gezien!

    al reactie gehad?

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: