April 11th, 2006

De gróótste helderziende ter wééééreld!

Posted by ishku in Uncategorized
GRATIS - GRATIS - GRATIS - GRATIS - GRATIS - GRATIS - GRATIS.

“‘Old on, ‘old on! Hier wordt iets gratis aangeboden!”, zei ik toen ik het laatste blad van de Streekkrant omsloeg en in de ogen van Maria Duval staarde. Maria Duval ziet er een beetje uit als de halfzuster van Rita van Familie, maar dan met blond haar. Het artikel schreef dat ze al meer dan 2000 keer in televisieprogramma’s was verschenen, dus wat houdt haar tegen om samen met een strontzatte Rita te huilen om de dood van Pierooke de 18de eigenlijk?

Het feit dat ze de grootste helderziende ter wereld is, ja! Dat stond toch in gigantische drukletters boven haar hoofd geprint. Samen met de woorden: “Ik stuur u een echte talisman die uw leven totaal kan veranderen.” (U hoeft geen cent te betalen!)

Mijn ogen vlogen terug naar boven:

GRATIS - GRATIS - GRATIS - GRATIS - GRATIS - GRATIS - GRATIS.

En ik dacht; “OK Maria Duval, als jìj het zegt, dan geloof ik je verdomme!”

Ik las de rest van het artikel door en ik vond het fantastisch! Er werd me voorgesteld een formulier in te vullen waarin ik bepaalde wensen, dingen die me bezighouden of het aantal euri dat ik voor de één of andere reden heel dringend nodig zou hebben, moest aanhalen, en vervolgens zou me een talisman toegestuurd worden.

“Een talisman die van zodra u hem aanraakt, zijn vibraties en magnetische kracht laat voelen.”

“Ik voel het nu al, Maria! Ik voel het nu al!”, schreeuwde ik het When Harry Met Sallysiaans uit. Dit was te goed om waar te zijn, en ook de getuigenissen waren simpelweg verplétterend:

“Geachte mevrouw Duval,
Ik wilde u via deze brief hartelijk bedanken. Vanaf dat ik de talisman in mijn bezit heb lijkt het of heel mijn leven veranderd is. Dus mijn dank is groot.”
Mevr. R.L. te B.

“Beste Maria,
Dankzij uw hulp heb ik een zeker som geld met de lotto gewonnen, met een waarde van €155.000,–, ja, u leest het goed!!!”
Mevr. C.D. te E.

“Ik heb €122.000,- gewonnen!
U voorspelde me dat ik €122.000 zou winnen met de loterij en zie: ik heb €122.000 gewonnen met mijn nummer 86004.. Bijgesloten een foto van mij die u gerust mag publiceren, zodat mensen kunnen zien dat u een geweldige zieneres bent. Woorden schieten me tekort, Maria! Ik voel me als herboren!”
Dhr. M.B. te S.

Ik besloot voor mezelf dat ik mijn ogen niét mocht sluiten voor Maria Duval’s magische krachten! “Ik kàn toch niet! Toch niet voor de beste helderziende ter wereld - ereld - ereld - eld - d!”

Een minuut later zat ik naar hartelust de vragenlijst in te vullen en 10 minuten later stak ik de brief op de post richting Nederland. Iedereen die het lijstje namelijk binnen de 28 dagen opstuurde, kreeg nog eens een gratis toekomstvoorspelling ook. En dat kon ik toch niet laten liggen zekerst!? Een gratis toekomstvoorspelling! Van de béste helderziende ter wereld!

Ik kijk alvast uit naar het moment dat mijn talisman in mijn brievenbus valt en zijn magische vibraties mij vervullen met nieuw leven! Herboren! Net zoals M.B. te S! En ik beloof plechtig dat, àls ik 122.000 euri win, ik jullie allemaal €100 en een dikke schouderklop toestop. Echt de waarheid!

Ik zou zeggen; ik blog zeker over de afloop. Als jullie het al niet voelen wanneer mijn karma als een warme gloed over jullie heen komt vloeien wanneer ik de enveloppe openscheur, dat ies!699!!

27 Responses to ' De gróótste helderziende ter wééééreld! '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' De gróótste helderziende ter wééééreld! '.

 1. caramel said,

  on April 11th, 2006 at 10:01 pm

  “ik jullie allemaal €100 en een dikke schouderklop toestop”

  bij deze maak ik mezelf bekend als ishku.be - lezer

  CRML

 2. K. said,

  on April 12th, 2006 at 10:22 am

  Madame Duval staat overal!

 3. Thomas said,

  on April 12th, 2006 at 12:43 pm

  Ge hebt je weer laten vangen é …

 4. freaq said,

  on April 13th, 2006 at 6:31 am

  Passeert er daar dichtbij nen trein? Da’s gewoon den Thalys, man.

 5. Rune said,

  on April 13th, 2006 at 6:40 pm

  ik zeg hetzelfde als caramel. >: ]


 6. on May 5th, 2006 at 10:11 am

  lilith en de keihomo’s…

  Ik slenterde met een karretje vol boeken achter me aan van gang naar gang, nog vers blij om het koopje dat ik net had gedaan. Vier scrapbookboeken die normaal makkelijk honderd euro samen kosten in je boekentrolley laten verdwijnen voor……

 7. Anoniem said,

  on May 31st, 2006 at 3:52 pm

  Ik vind dat iedereen met respect moet praten en niet al bij voorbaat denken de wijsheid in pacht te hebben en te denken dat het wel onzin is.
  Ik heb haar ook aangeschreven en ziedaar mijn wens kwam uit. Respect graag voor elk mens !
  Anoniem

 8. lili said,

  on August 24th, 2006 at 9:42 pm

  ze is een oplichter, nou ja, ze… het is een heel bedrijf erachter.
  type aar eens maria duval in in google en lees het zelf op sites.
  echt gemeen om mensen zo op te lichten

 9. ramona said,

  on September 9th, 2006 at 11:33 am

  hallo mensen niet zo oordelen over mensen kom mijn dan maar eerst bewijs brengen dat ze niet echt is dat kan zo zijn ja dat julie vinden dat ze niet echt is maar waarom komen mensen zijn wensen dan uit .zeg dat dan eens .en als je denk ze bestaat niet lever dan bewijs en die hebben julie niet .en zo een vrouw .typt niet dat zij niet echt is dat doen mensen die geen hart hebben en de boel willen verpesten zielig hoor dat julie dat doen ga iets in je leven doen .gr ramona

 10. anoniem said,

  on September 30th, 2006 at 10:30 am

  Als ze dan toch zo echt is waarom krijgt dan iedereen diezelfde brief over haar grote droom over jou en dat ze speciaal voor jou nog een laatste keer een speciaal ritueel zal uitvoeren?
  Er zijn genoeg forums te vinden van verschillende landen waar gedupeerden schrijven over al het geld dat ze al hebben opgestuurd en nog geen enkele wens is uitgekomen. Het bedrijf is ook reeds enkele keren veroordeeld geweest door de rechtbank wegens oplichterij.

 11. marina said,

  on October 7th, 2006 at 1:31 pm

  :lol: sorry maar maria duval u bestaat niet eens.
  ik heb gehoord van u me wilt helpen.
  maar sorry u kunt niet een voorspellen, hoe en wat.
  zelfs mijn moeder heeft de zelfde brief ontvangen zoalshet ook bij mij staat.
  beetje vreemd maria!
  :roll: nee ik ben ook helderziende een beginner, maar voelt aan u echt zo nep bent.
  vertrouw er niet meer in.

 12. marina said,

  on October 7th, 2006 at 1:41 pm

  ow en voor de mensen die er toch in geloven, veel plezier!
  maar eens komt de aap uit de mauw, geoof me!
  geld,macht en alle andere voorspellingen, nee mensen echt ziek!
  als ze echt was, had de hele wereld al geholpen geweest. :sad:
  mijn moeder schreef met haar jaren lang,maa er isr niks uit gekomen.
  dus allemaal toeval!
  ja een voorbeeld:toevallig staat in elk brief het zelfde,zoals: ik voel u en dit is het ergste tot nu toe wat me raakt.
  nouuuuuuu maar dat staat haast bij iedereenn!!!!!!!!!!!!
  hoe zielig kan het zijn!!!
  :razz: ze bestaat niet eens,die foto bijvoorbeeld van maria duval hahaha die is nog steeds het zelfde al jarennnnnnnnnnnnn terug.
  dus hahahaha me buik doet er pijn van :razz:
  nou mensen ik leef van dag tot dag hoor en geloof met me hart en ziel.
  maar maria neeeej dankjeeee!!! :twisted:

 13. Apiej said,

  on October 17th, 2006 at 8:53 pm

  haha .. jah die Maria Duval bestaat niet eens !!!
  Wie trapt er nu ook in die onzin ???
  Ik bedoel toen ik dat artikel las dacht ik al .. ik heb dat mens nog nooit op tv gezien !! nog nooit eens de naam gehoord .. en nu willen jullie me zeggen dat ze de grootste helderziende is ????? whaha .. ok .. genoeg gelachen STERKTE :lol: :lol:

 14. Dieter said,

  on November 12th, 2006 at 5:39 pm

  Oplichters van dit soort zouden hard aangepakt moeten worden.
  Spijtig genoeg geloven sommige mensen nog hierin.

 15. anoniem said,

  on November 13th, 2006 at 1:23 am

  vandaag las ik dat artikel en de morgen over maria duval en haar gratis talisman
  ik dacht ik kan wel wat geluk gebruiken nudat mijn ouders recentelijk zijn gescheiden
  met volle interesse zocht ik nog wat op over maria duval en kwam op de volgende site terecht
  http://home.wxs.nl/~waand023/recht/forums/duval.htm

  hoe een mens zo slecht kan zijn
  en de medemens liggen te bepieken dat hyet niet normaal is
  deze mensen verdienen niet meer dan jarenlang een gevangenis straf in een klein koud vochtig kotje met droog brood en een kan water
  voor mij part mag ze gaan rotten in de hel!!!!!

 16. luc said,

  on December 15th, 2006 at 7:37 pm

  Die wetten tog he ,dat kan toch niet dat dat blijft duren schandalig :mad:

 17. maaike said,

  on February 27th, 2007 at 3:48 pm

  HEY ik heb dit ook voor gehad met maria duval een talisman was gewoon een stukje papier ik moest het vasthouden en zou de kracht voelen…. ik voelde niks anders dan een stukje papier…

 18. peter (god) said,

  on April 22nd, 2007 at 11:34 am

  heykes weet er iemand aub het adres van maria duval laat me iets weten aub
  op terrorscull00001@hotmail.com

  pleas

  love you all

 19. Mizz said,

  on April 27th, 2007 at 9:03 pm

  ik was ook bijna van plan om die gratis talisman van maria duval te bestellen.
  ben ik even blij dat ik eerst wat gegoogled heb, wat een oplichtster!
  schandalig gewoonweg!
  mensen, laat jullie hieraan niet vangen.
  scheur die bon in 10000 stukjes en lach er eens goed om.

  groetjes mizz :wink:
  ps: de sleutel naar het geluk ligt in je eigen hart

 20. Aschwin said,

  on May 13th, 2007 at 8:59 am

  Ze heeft mij gratis geluksnummers gestuurd 3-21-26, maar ze zat er net naast de nummers moesten 4-22-27 zijn. Een grote oplichtster die :evil: maria duval :evil:

 21. Lichtkristal said,

  on June 4th, 2007 at 4:21 pm

  Beste mensen,

  Als jullie Mevrouw,Maria Duval uit Essen Postcode 2910, postbus 112, niet in haar geloven, geloof dan eens eerst in jezelf.

  Als jullie documenten van haar ontvingen, heb je ALLES al eens goed, maar dan ook GOED gelezen, heb je ALLES JUIST zo gedaan zoals zij u dat vroeg, zo neen, dan werd het toch eens de hoogste tijd eens EERST JEZELF te leren kennen, als je dan een ander wil leren kennen zal je al zékerder en zélfzekerder door het leven gaan.

  Een altuïstische stap voor de gemeenschap, het algemeen belang, doe dàt eens, uw ziel wordt er blij mee, en luister eens méér naar uw intuïtie, naar uw innerlijke goede stem in u, stel uzelf opener naar ideeën, meningen, gedachten en verhalen, u zal er veel bij leren over hoe de gemeenschap ineen zit, waar de knelpunten waren en zijn, personen in sociologie en psychologie zouden er een boom kunnen over opzetten, àls u meer opener wil staan om ménig persoon te helpen, zonder eigen profijt, uw onsterfelijke ziel wint er mee, uw karma en biorithme zal positiever overkomen naar anderen toe.

  U kan doen wat u wil, laten wat u wil, maar ALS u zo negatief WIL denken over een bepaalde helderziende zoals Mevrouw, Maria Duval, raad ik u haar adres en telefoonnummer op te zoeken af, haar leven moét beveiligd geheim blijven, om onnodige agressie tegen te gaan en stalkers, want mocht u uw resultaat bekend maken zou u wel eens gerechtelijke stappen tegen u in genomen kunnen worden, en het zou u dan wel eens rode kaken kunnen opleveren, vergeet dat niet!

  Om maar te zeggen, wie iemand WIL vinden wéét hoé haar of hem te vinden!
  (Ik heb er tot nu toe geen nood aan).

  Dit maar om u te laten wéten dat uw zielsheil NIET van Maria Duval afhangt maar van UW GEDRAG naar de gemeenschap toe, doe goed en zie niet om, is een oude spreuk die tot op heden nog stééds geldt.

  Groetjes.

 22. Lichtkristal said,

  on June 4th, 2007 at 7:03 pm

  Beste mensen.

  Na enig opzoekingswerk ziehier mijn resultaat.
  Het was zoals door u werd verwacht.

  Er zijn internationaal: 1.310.000 websites met de naam:”Maria Duval”.
  Voor België:…………….16.400 websites.
  Voor Nederland:………..25.700 websites.
  Informatie maandag 4 juni 2007, 20:00uur.

  Een bericht NIET VAN MIJ, maar van de politie van windsor!

  Website: Scam Alert! Door de flikken van windsor
  http://www.police.windsor.on.ca/Senior%20Moment/scam_alert.htm

  Vul als website naam:”Maria Duval” in (Als basis begin opzoekingen websites)

  Website: Miserable fat Belgian Bastards
  http://users.fulladsl.be/spb13805/mariaduval.htm

 23. Lichtkristal said,

  on June 5th, 2007 at 4:21 pm

  Beste mensen,

  U zei dat Mari Duval NIET bestaat, dat het een firmanaam is, geen persoon, en dat het gaat om zwendelpraktijken, daarom wou ik zéker zijn, en nu komt u het resultaat van mijn korte zoekwerk te weten, u was gefrustreerd, en vond niets dat uw persoonlijke levenssfeer kon opbeuren, zie hier nu het resultaat waarnaar ik zoch en op korte tijd vond,of Maria Duval BESTAAT.

  Het antwoord is kortweg:”JA” zij bestaat, en heeft zelfs op de Russische,Australische, Griekse en Zwitserse tv zenders intervieuw gehad, als Franstalige persoon, in het intervieuw werd zij een Francaise genoemd!

  De VIER:”I TUBE” video clips zijn van uit het jaar 1998 - tot het jaar 2001.

  De website waarin die te zien zijn:

  Website: Tribute to Maria Duval
  http://tributetomariaduval.blogspot.com/search/label/maria%20duval

  Dus, al bij al niet een fiktieve maar wel degelijk huidig levende persoon, en dat er een firma achter haar ( of als u wil als scherm VOOR de persoon Maria Duval) staat, is dat niet te verwonderen, een dergelijke wereldwijde gekendheid en bekendheid geeft om moeilijkheden vragen, sommigen kunnen het namelijk niet aanzien dat zij nergens ook maar de minste roem hebben, en een ander dan alle roem krijgt, zo is dat toch tevens geldend voor de gerechtelijke, wetgevende en uitvoerende machten aller landen, en daar horen ook nog bij de vedetten in radio-, televisie-, kunst- en toneelvoorstellingen en nog vele anderen.

  Dus, wees niet meer pessimistisch, het is niet omdat zij Franstalig is, en u een Nederlandstalig boekje ontving en zij niet een adres weergeeft maar een postbusnummer (BP/PB postbus 112, Essen, België), en er in de telefoongids niet te vinden is, dat zij niet bestaat, deze niet te vinden zijn, zijn veiligheidsmaatregelen om bepaalde personen hun privacy te beschermen, zélfs de uwe.

  Groetjes.

 24. Lichtkristal said,

  on June 5th, 2007 at 4:50 pm

  Foute naam constructie (Eerste tekstblok):”Mari Duval” naar:”Maria Duval”.

  Erreur construction du nome (Premier texte bloc):”Mari Duval” changé à:”Maria Duval”.

  Name construction error (First textbloc):”Mari Duval” change to:”Maria Duval”.

  Fehlerkonstruktion der name (Ersten textblock):”Mari Duval” nach:”Maria Duval”.

  Groetjes.


 25. on November 7th, 2007 at 12:04 am

  En dat ze wel degelijk bestaat werd vandaag nog eens duidelijk in de reportage van TV1 (Koppen). Maar dat wisten we al lang hoor. Op de website www.duvalleke.tk staat “deze Maria Duval bestaat niet”. Inderdaad de Maria Duval die gratis helpt bestaat helemaal niet. Wel de Italiaanse dame die de naam Maria Duval aannam en op allerlei manieren geld wil aftroggelen van mensen die al door het leven gekwetst zijn. Ik ben Jan Vanlangendonck van het Radio1 programma Peeters en Pichal ( http://www.radio1.be/programmas/pepi/139819/ )dankbaar voor wat hij verwezenlijkt heeft met zijn speurtocht en dat het ons gelukt is de zaak warm te houden. Hopelijk zijn er nu heel veel mensen die begrepen hebben dat ze beter niet met die Maria Duval in zee gaan.
  François

 26. Dejonghe christel said,

  on August 4th, 2010 at 11:06 am

  Onlangs kreeg ik een eerste brief van Maria Duval… Er stond meteen al een grote waarheid in met betrekking tot mijn leven wat zij als bedriegster zeker niet had kunnen weten. Ik ben ook paranormaal begaafd en heb ook al veel mensen geholpen met mijn gaven dus heb ik het volste vertrouwen dat bepaalde mensen inderdaad wel hun gaven hebben. Het probleem is dat alle mensen alles gratis willen maar vertel mij eens welke mensen ( op verschillende vlakken) hun diensten gratis geven. Iedereen geeft geld nodig in deze wereld en iedereen wil betaald worden voor zijn werk, dat is de normaalste zaak van de wereld toch… De vervloeking van deze wereld is dat mensen alles willen en wel nu… Als ik naar de dokter ga en hij stelt een diagnose mag ik dan ook mijn geld terug vragen als de medicijnen niet aanslaan en mijn probleem niet opgelost is? Integendeel… dan betaal ik nog eens voor de volgende visite en de andere medicijnen…
  Ach… Een oordeel is zo snel gemaakt, mensen moeten toch iets hebben om over te klagen…
  Maria Duval… Bedankt dat u uw gaven met zoveel mensen wilt delen. Ik geloof omdat ik een bewijs heb.
  Christel

 27. Anoniem said,

  on December 27th, 2010 at 11:55 am

  Hallo iedereen,
  Die maria duval is BULSHIT?Dat is OPLICHTERIJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Het gaat niet over oordelen maar het is gewoon zo,als ze echt een gave heeft dan spreek iedereen er POSITIEF over en zal elke mens hier op aarde haar consulten raadplegen.
  Ze heeft duizende mensen in t’zak gezet met haar zogezegd GAVE te hebben.
  Zie haar DIKKE KOP opgeblazen door al het geld dat ze heeft bestolen van GOEDGELOVIGE MENSEN. Christel je bent niet te geloven dat je daarin gelooft,word WAKKER! ! !
  En jij hebt zogezegd een GAVE laat me niet LACHEN :grin: :grin: :grin:
  Dan zie je toch dat het BEDROG is.
  Ik heb ook een gave en kan mensen zien zoals die maria duivel SIMPELWEG BEDROG! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
  Dus mensen geloof in je zelf en geef aan mensen die het minder goed hebben dan jullie geld verspillen aan z’on HEKS……………………………
  VROEG OF LAAT HAKKEN ZE HAAR DIKKE KOP ER WEL AF DIE MARIA :evil: :evil: :evil: :evil:
  LOONTJE KOMT AAN ZIJN BOONTJE……………………………………….

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: