October 5th, 2006

De ezelmelkerie.

Posted by ishku in Travak

Freaq said: on October 5th, 2006 at 12:20 pm
Blijft de vraag: kan Ishku nu een contractverlenging krijgen of niet?

The man asked a valid question (en ik ben blij dat hij eigenlijk niet vies is omwille van mijn commentaar op zijn blogue), waarop het antwoord ‘jawel’ is. We aasden blijkbaar met z’n drieën op die contractverlenging en eentje ervan heeft zijn of haar zin helaas niet gekregen.

Alhoewel, helaas.

Ik stond tussen loketshifts in de spiegel te kijken en mijn haar goed te leggen, en ik dacht: “Hier word ik nooit gelukkig, jongens. Dit is niet wat ik in mijn leven wil doen.”

Crowd goes: “Ouw ishku, get over it already”

Geld met bakken, gasten. Maar regeltjes, régeltjes. En allemaal gezegd op zo’n ‘ik wil niet gemeen of streng doen, dus zeg ik het je op een speels aandoende wijze’. En mensen moeten aanklampen om producten aan te smeren die niets met verzending whatsoever te maken hebben. En de shocking onbeleefdheid van klanten somstekeren.

As they say: “Het is overal wat.”, maar daar blijven werken tot ik op pensioen ga, I think not. De escapist komt weer in mij boven en had me op de rit huiswaarts bijna overtuigd om naar Frankrijk door te rijden en een nieuw leven te beginnen op één of andere ezelmelkerie of azu entwuk.

Ik dacht eventjes dat alles settled was en ik voortaan voldaan door het leven zou stappen, maar that kind of flew up my arse al right. Een jaartje of twee, OK, maar langer zou mij ontdoen van mijn levensvreugde, dienk iek. Enfin, dat signaal zenden mijn hormonen momenteel toch naar mijn hersens.

Niemand geïnteresseerd in een beleggingske anders, nu ge hier toch zijt? Hm?

7 Responses to ' De ezelmelkerie. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' De ezelmelkerie. '.

  1. wouter said,

    on October 5th, 2006 at 8:18 pm

    Beleggen bij de Pooowst. Freaky.

  2. Zaloezie said,

    on October 5th, 2006 at 8:29 pm

    We sparen drie jaar en we gaan naar Australië, Ish.

  3. ishku said,

    on October 5th, 2006 at 8:52 pm

    Zegt de gast die ging afkomen naar Deinze en het toch niet deed, you big fat lame-oh.

  4. pieter said,

    on October 5th, 2006 at 10:41 pm

    Ah ja, de eerste dagen in een totaal nieuwe omgeving zijn waarschijnlijk ‘de ergste’, je komt het vast wel te boven. ;)

  5. freaq said,

    on October 6th, 2006 at 7:29 am

    Och, ik ben nadien even weest uitwaaien aan zee, heb wat keien in het water gesmeten, wat staan mijmeren terwijl de zon onderging, geweigerd om haar te redden en ben dan, met mijn handen diep in mijn zakken, teruggekeerd, beseffend: the girl was right.

    And I was thinking she was left. Dzju toch!

    En zijt content dat ge werk hebt, juffrouw. En dat ge nog niet met zo’n mobiletje moet rondrijden op een eigen ronde :razz: (or would you prefer that?)

  6. jim II said,

    on October 6th, 2006 at 8:10 am

    Probeer dan toch gewoon. Er zijn zoveel mensen die ergens goed in zijn, maar het nooit kunnen gebruiken omdat ze bang zijn om te mislukken. En zo blijven ze heel hun leven vast zitten in een job die ze haten, maar waar ze zekerheid hebben.
    Mensen die het wel proberen zijn uiteindelijk veel gelukkiger. Zie lilith :-)

  7. Teevee said,

    on October 8th, 2006 at 4:32 am

    Beleggingen.. hmm..

    Aangezien ik nagelbijt, heb ik zelf zo goed als niets om aan mijn gat te krabben, maar ik zit momenteel te logeren bij een Nederlandse muziekproducer die in Cincinnati woont - while I’m at it: check http://genthology.be/tourblog.php *wink wink* - en ik heb denk ik een tip:
    De man doet al 20 jaar niet anders dan om de 3 á 5 jaar verhuizen en het huis voor het drievoud van de prijs te verkopen. Drie jaar geleden nog zijn huis in LA verkocht voor ‘vijf ton’ - ‘t is een Hollander - en nu is ie hier naast Anouk komen wonen.

    Vastgoed, met andere woorden.

    (Naast Anoúk jonges..)

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: