October 10th, 2005

Het pneumatische drilboor-effect.

Posted by ishku in Uncategorized


‘MICHAEL J. FOX, BLIJF IN GODSNAAM MET JE TENGELS VAN DIE FLUX CAPACITOR!’

Twee dagen later en the wonders of internet hebben alweder hun nut bewezen.
Jonge Blonde Surfgod heeft een naam gekregen die minder Indiaans/puberesque klinkt en blijkt het jongere broertje te zijn van een ex-hogeschoolklasgenoot die meestal redelijk beneveld op en rond de koer doolde indertijd. Ik vermoed dat dat zo was omdat hij om de twee uren een kanjer van een joint ontstak, maar ik kan er ook volledig naast zitten natuurlijk. Maar hij was heel vriendelijk en behulpzaam enzo, en ik zal zijn ride home langs de autostrade alvast nóóit vergeten.

Maar the fact remains; J.B.S is een 1987′er en moesten we thuis over een douche beschikken, ik had er al 3 uur onder gestaan, pogend om het vuil dat rust op mijn ziel en geweten weg te schrobben. Dat, en hij heeft een leaf. En hij keek niet eens om naar mij ookal droeg ik zes kilo appels en kippenbouten over mijn schouder.
Al een geluk dat ik lame genoeg was om mijn appels/telefoonnummers/crappy oneliners voor mezelf te houden, want het kon alleen maar resulteren in het pneumatische-drilboor-effect; rechtstreeks en in een hoek van 45° de grond in, baby.

Time to wake up, and get some sleep.
(And perhaps even some guidance counselling..)

2 Responses to ' Het pneumatische drilboor-effect. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Het pneumatische drilboor-effect. '.

 1. Jonas said,

  on October 11th, 2005 at 1:25 am

  ah, ishku, natuurlijk vind ik je blog terug…
  en tis nu niet om het in de verf te zetten of zo, maar je verblijt me telkens met wat je schrijft! frisse invalshoek, je moest auteur worden!
  and for all sake, ja, mijn baardgroei is opgekomen! iets op tegen :p tis niet zo erg als jij durft te denken ze!

 2. tomadde said,

  on October 11th, 2005 at 10:36 am

  :-)

  Ergens verbaast het mij niet, jij kinderlover jij !

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: