October 24th, 2005

Toto, we’re not in Africa anymore.

Posted by ishku in Uncategorized

Er zijn sommige dagen waarop het leven een grote pile of crap récht in je gezicht smakt en vandaag, beste mensen, is er zo eentje. Mind you, binnen 8 minuten zie ik enkel nog zijn ondankbare rug maar voorlopig blijft het nog steeds die ene friggin’ bagger maandagavond.

Eigenlijk zou ik me alvast moeten schamen voor mijn kleinzerig gedrag dat ik zodadelijk tentoonspreiden zal. Eigenlijk mag ik het me niet permitteren om me zo laagbedrempeld te gedragen omdat er talloze Afrikaanse kindjes zijn wiens kleinste probleem van de dag erin bestaat om verlepte maïs te vinden voor zichzelf en hun 68 kleine broertjes of zusjes die undoubtably allemaal lijden aan een zeer kwalijke aandoening aan hun spijsverteringsstelsel die elke dag machtig veel pijnlijke darmspasmen veroorzaakt enzo.

Maar heck Toto, we’re not in Africa anymore. en zodus heb ik het volste recht om te kriepen over mìjn luxeproblemen en mezelf helemaal te wentelen in zelfmedelijden & anger with a friggin’ vengeance. Ik zou de Afrikaantjes er graag eens met zien dealen, ja! Met een persoon (laten we het anoniem houden of anders krijg ik daar ook nog de volle lading voor) die vriendelijk vraagt om een soort flyer te maken voor een schooltoneel, aangeleverd met de daarbijhorende boodschap dat het nogal redelijk dringend is.
Dus ik begin er vlug aan, zwier het online opdat ze (of is het een hij?) het de volgende dag zou kunnen tonen aan enig collegae maar helaas was er nergens printgelegenheid. Op de gànse aarde, zo blijkt. OK, ik begrijp dat tenvolle, ben mijn hartelijke zelf, print het af en steek het met veel zorg in een plastic mapje. Een plastic mapje van die soort die uitschreeuwt dat je dat extra klein beetje méér moeite gedaan hebt, weetjewel?
Komt ze (hij? *EEK*) het ophalen, vragen jullie me, beste lezers met een bloeddruk die ongetwijfeld veel lager ligt dan die van mij? Mais non, paz du tout. Ik moet het laten afgeven en krijg vervolgens te horen, nadat ik er zélf om moet vragen, hoe de meningen zijn.

‘Mja, ik vind dat er nogal weinig opstaat..’

Meer uitleg krijg ik niet, maar een week later maak ik een naar mijn normen aanvaardbare affiche af, verzoek ik haar (of hem) via een telefoontje om even langs te komen en krijg ik 6 uren later te horen dat ze (I can’t keep fooling you lot, can I?) zelf één gemaakt heeft maar dat ik toch bedankt ben voor de geleverde moeite. Ik vraag jullie; moet er dan nog actieve bifidus zijn? Welneen.. ik dàcht het niet.

Furthermore ben ik redelijk platzak door mijn eBay-verslaving die heden ten dage hevig de pan uitswingt. Zodanig dat, moest die pan op dit eigenste moment geveild worden op eBay, dan zou ik ze gewoon keihard kopen en als een krankzinnige met de desbetreffende pan boven mijn hoofd staan zwaaien en scanderen:

“Hoera! Ik heb een pan gewonnen! En dat voor een luttele €5, zeg! Koopjes op eBay, koooopjes op eBay!699!!”

Conclusie van deze baggermaandagavond: ik ben een machtige domme kalle die dringend moet leren budgetteren en zeer dringend minder moet ranten over betekenisloze zaken zoals lagere schooltoneel-postertjes. Die trouwens voor de grootouders bestemd waren. Wellicht voor de soort die te trots is om een bril te dragen en de poster meer dan likely zouden identificeren als een eenvoudige krabbel van hun kleinkind die ze zonder verpinken de vuilbak zouden inkieperen van zodra de uk in kwestie zijn rug zou omdraaien.

Samen.. samen met mijn hart en ziel.. *verdwijnt snikkend de nacht in*

FYI: Voor de Oscar als Best Dramaqueen zou ik graag mijn ouders en God bedanken.

4 Responses to ' Toto, we’re not in Africa anymore. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Toto, we’re not in Africa anymore. '.

 1. Jochen said,

  on October 25th, 2005 at 11:39 am

  En was het stippellijntje met schaartje ook niet goed dan? O_O

  Als het een troost mag zijn, het is niet helemaal voor niets geweest want ik vond het wel goed :) RESPECT (h) *doet een nina de man move*

 2. Hooch said,

  on October 25th, 2005 at 3:47 pm

  Ik vind dit alweer geniaal geschreven…

 3. valentijn said,

  on October 25th, 2005 at 5:30 pm

  mogen we je flaaierke zien? plies?

 4. tomadde said,

  on October 26th, 2005 at 12:31 pm

  :-)

  Was hij even goed als uw Jim Pink Gay Circus ? :-)

  699 !!!!

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: