November 3rd, 2005

The angry dance-off.

Posted by ishku in Uncategorized

Vrouwmenschen en hun relaatsies met mannen, het is me toch een oardig gegeven.

Ik zou jullie graag meenemen naar een moment in de tijd waarop ik & de rest van het laatste jaar economie-moderne talen op een dubbeldekkerbus langs besneeuwde bergtoppen richting sunny Italy bolden. Sunny Italië als in de bestemming van onze langverwachte eindejaarsreis waarvan ik me eigenlijk zorgwekkend weinig van herinner. Niet dat ik elke avond straalbezopen het hotelbed deelde met een verdwaalde bellboy wiens hoedje ik zou dragen als persoonlijke jachttrofee, maar the fact remains: moesten er geen foto’s bestaan die me werkelijk met de neus op de feiten drukken (ishku staat voor het Colosseum, ishku drinkt grappa, ishku fotografeert de David van Michelangelo en wordt 2 seconden later het museum uitgeflikkerd (en dat verhaal scóórt hoor, mensen!) , ..), dan had ik die eindejaarsreis allang afgedaan als een heel straffe lucide droom veroorzaakt door een teveel aan tabasco ofzo. Maar dan wel één met nare bijwerkingen, zou ik zo durven stellen.

Het begon allemaal toen ik op een bepaalde ochtend de bus instapte en de roodharige jongen achter me opmerkte dat ik best wel een mooi hemdje aan had. Ik had toen al iets moeten vermoeden want dat hemdje in kwestie was namelijk, nu ik het op foto kan inschatten naar zijn echte waarde, bijzónder lelijk. Maar ik deed het eigenaardige compliment maar af als vreselijke nadorst met hallucinaties tot gevolg. Het hàd gekund!

De gewaarwording trad echter pas in toen een andere jongen op een bepaalde feestavond zijn liefde aan mij dacht te verklaren door zomaar eventjes zijn tong in mijn oor te steken, waarschijnlijk hopend dat ik daarna zou toestemmen de moeder van zijn al even ongemanierde kinderen te worden. Hanyway, na dat wel zeer awkward debacle begon ik me ernstig vragen te stellen. Oefende mijn in België blijkbaar onbestaand charisma een zodanig grote aantrekkingskracht op die jongens uit dat ze zich zomaar waagden op het vulkaangebied that is Lava? Op zo’n manier dat een bepaalde kerel zelfs weken ná de reis der openbaringen me opbelde met de vraag of ik hem toevallig wou vergezellen op avondje cinema. (lees: een potje ongestoord oorlekken in het donker)

Needless to say dat ik daar nooit op ingegaan ben en uiterst vakkundig de arme jongen zijn hart gebroken heb door te reageren met ‘Gij en ik, naar de cinema gaan?’ *lacht* ‘Ik.. mee u?’ *lacht harder*. Tja, een knappe snoet staat helaas niet altijd garant voor vriendelijkheid.. what can I say?

Maahaar het rare aan dit alles is dat elke keer die bijzonder onaantrekkelijke jongens toevallig mijn pad vol welriekende rozen dreigden te kruisen, ik telkens elk greintje vrouwelijkheid uit mijn lijf perste om zo achteloos mogelijk mijn haar achter mijn schouders te gooien en hen verrast een vertederende glimlach toewierp wanneer ik deed alsof ik hen nog maar pas opmerkte.

Vrouwen zijn echt gruwelijk tot wreed in dat opzicht, is gebleken; de kans dat ik één van die jongens zou vereren met een kus of iets gelijksoortig was echt minder dan nihil (al keek ik elke ochtend met bang hart de lucht in om te checken of er toevallig geen varken overvloog) en toch stelde ik alles in het werk om ze voor eeuwig en altijd aan mijn vishaak te laten bengelen. Ze hadden dan wel geen kaas gegeten van vrouwen versieren, ego’s strelen konden ze als de beste, laat dat vooral geweten zijn!
Blijkbaar was die eigenschap ook ander feminin specimen opgevallen en algauw hing er niets meer aan mijn lijn, hetzij mijn intussen verschrompelde lokaas dat helaas enkel kon gedijen in zuiderse gebieden waar ook respect en eerlijkheid huizen.

Aan jullie vrouwen om te zeggen dat mannen zich ook van die wrede tactiek behelpen, en aan de mannen om de vrouwen daarin tegen te spreken zodat we zo snel mogelijk een angry dance-off kunnen organiseren, howkaaay?

3 Responses to ' The angry dance-off. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' The angry dance-off. '.

 1. Hooch said,

  on November 4th, 2005 at 1:14 pm

  Oefende mijn in België blijkbaar onbestaand charisma een zodanig grote aantrekkingskracht op die jongens uit dat ze zich zomaar waagden op het vulkaangebied that is falafel?

  You mean “Van Dingenen” ?

 2. Liesbet said,

  on November 8th, 2005 at 2:27 pm

  Ahaha I say.

 3. Zaloezie said,

  on November 21st, 2005 at 11:49 am

  *besluit nooit verliefd te worden op Ishku*

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: