November 9th, 2005

Als je even zonder zit.

Posted by ishku in Travak

Juppoh, daarvoor hebben jullie op de link ‘ishku’s blog’ gedrukt. Om te lezen dat mijn voeten me pijnscheuten bezorgen bij elke stap die ik neem.

[ Every step youhou taaaaake. PAIN! Every move youhou maaaake. PAIN! ]“Maar ishku toch, verduidelijk de situatie opdat we beter zouden begrijpen waarom je zo’n pijn hebt. Laten we onze last delen, we zijn tenslotte allen broeders.. vele handen enzo..”Wel beste mensen, gisteren werd ik opgebeld door Creyf’s omdat ik even zonder zat (*haalt beste baritonstem boven* ‘zonder zat’). Of ik vandaag & morgen bereid was om jeneverflessen te vullen bij de lokale likeurhandelaar.

“Jeneverflessen vullen? Wat houdt dat dan zo in?”
Welja, jeneverflessen vullen.. *stilte* met jenever.

So tell me, hoé kon ik dat weluitgebouwde aanbod weigeren?

Vandaag heb ik dus mijn eerste 8 uren bestickeren opzitten. Rechtopstaand, en vergezeld door een 23-jarige kerel die best meevalt, ware het niet dat hij erop staat om elk gesprek af te sluiten met een vettige knipoog van ‘k zal ui gaan en’. Positief is dat hij helemaal nog niéts gedaan heeft met zijn tong!
En dan heb je nog Posita met een R [Google!] die me aanmaant om minder hard te werken omdat ‘veint’n daar àltijd van profiteren’. Ik zou maar al te graag de rest van haar Bond Zonder Man - levenswijsheden aanhoren, maar helaas wordt onze female bonding verstoord door één of andere helse machine die zelfs gebarentaal verloren laat gaan in de ruimte van het magazijn.

“In het weekend misschien!”, zeg je. Aber nein, want dan gaat ze naar I Techno. Posita is rond de 45 en ik weet niet of ik ze moet bewonderen voor haar onverschrokken overmoed of haar een beetje triestig moet vinden voor de eeuwige jeugdigheid waarover ze denkt te beschikken. Ik hoop alleszins heel fel dat ze niet in brand wordt gestoken, dat spreekt.

Maar allez, om het risico te vermijden dat ik voor arrogant of pretentieus word aanzien, zal ik maar wijselijk concluderen dat het eigenlijk feitelijk mijn zakens niet zijn. Hajà, ik ben er tenslotte om te werken en héll.. €9 netto per uur om etwas stickertjes te kleven op jeneverflessen. I mean, dat is net als betaald worden om blootvoets in zonovergoten Frankrijk druiven tot wijn te pletten of om bedolven te worden door zindelijke witte labradorpuppy’s. Klagen, moi? I should think not!

Ik zou wel kunnen, mind you! Over mijn voeten bijvoorbeeld, maar ik doe het niét en dat maakt van een eenvoudig mens een groot man.. (die op zijn beurt keihard profiteert van hardwerkende vrouwmenschen! Overal en altijd, tejdu!699)

2 Responses to ' Als je even zonder zit. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Als je even zonder zit. '.

 1. tomadde said,

  on November 10th, 2005 at 6:18 am

  9 euro per uur? En dat is geen vakantiejob, maar een échte interim?

  Ik zou toch maar eens checken of ze er genoeg vanaf houden, want anders zouden de belastingen binnen 2 jaar wel eens kunnen tegenvallen :-)

 2. Hooch said,

  on November 10th, 2005 at 11:21 am

  Amen

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: