November 16th, 2005

I’m the best. Try to beat me.

Posted by ishku in Uncategorized

Laat ik alvast de toon zetten door een dikke vette yawn uit mijn mond te laten ontsnappen; zélden heb ik zo’n breindodend werk moeten verrichten.

[LIEVE HEMEL ISHKU, DOE JIJ NOG IETS ANDERS DAN KLAGEN, KIND?!]
Welja, breindodend werk genoeg eigentlik (1 maand aan een stuk dezelfde praline in een doosje leggen, 3 weken nougat inpakken, ..) maar ik was gefortuneerd genoeg om in aangenaam gezelschap te mogen vertoeven waardoor de uren als friggin’ Boeing 747’s voorbijvlogen. En hier & des heden, bij de jeneverhandelaar wiens naam ik niet mag vernoemen, kruipt de tijd aan een ontzagwekkend traag tempo vooruit, welja, op die schaarse momenten dat ze eens niet volledig stilstaat, dat is.

En ik weet de oorzaak van dat alles. Ik dacht dat ik het nooit zeggen zou, maar.. ik heb werkelijk nood aan menselijk gezelschap. Zo van die vriendelijke mensen die hartelijk teruglachen als ik hen een warme glimlach toewerp [Ja, norse ploegbaas Freddy, ik heb het over jou, ja!] of zo van dat volk dat eens komt vragen hoe het werk me voorlopig bevalt. Ik moet het helaas stellen met een occassioneel gesprekje dat meestal abrupt beëindigd wordt net als het interessant begint te worden omdat Winky (de knipogende fella) achter een friggin’ palette Vanillejenever moet hossen. En ik dan, Winky!? Verdien ik geen aandacht? Heb ik geen recht op een klein beetje interactie?!

In Big Brother zou ik die kalle zijn die de eerste momenten het zonnetje in huis is om 2 dagen later, wegens een mislukte weekopdracht, als een hoopje ellende met een pot tegen geïmproviseerde traliën zou tsjingeltsjangelen al ‘ik heb hongeeeer’ prevelend. Waarop mijn klaagzang de dag erna the talk of the town zou zijn bij kijkend Vlaanderen en mijn woorden de basis zouden zijn voor mijn hitsingle ‘Ik heb honger’:

‘Ik heb honger,
Mijn leven is kwel en kommer.
Geef me te eten.
Of ben je me vergeten?
Ik heb genoeg, laat me vrij.
Eer ik mijn polsen oversnij.’

Dat alles overgoten met een stevige beat provided by Regi en onverwachts beloond met een gouden plaat tijdens een live-opname van Tien Om Te Zien, waar ik zo goed als Stefan Everts indertijd tracht de tekst mee te lippen terwijl ik dus effectief terug met mijn beker & traliën tsjingeltsjangel en zo de mensen aan het lachen breng vanwege de herkenbaarheid of it all.

Heenieweenie, vrijdag houdt het op want an oeuf is an oeuf. Op zoek naar ander & beter! En misschien eens iets langer dan een week zodat ik kan sparen voor een eigen crib, want als het kriebelt, moet je verhuizen en checken op vlooien.

3 Responses to ' I’m the best. Try to beat me. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' I’m the best. Try to beat me. '.

 1. beebz said,

  on November 16th, 2005 at 11:25 pm

  Moeha :)
  Ik weet dat het nie schoon is om mee andermans miserie te lachen, but i’m doing it anyway. You know i love you (f)

 2. Hooch said,

  on November 17th, 2005 at 11:54 am

  Wat houdt je in godsnaam tegen?

 3. ishku said,

  on November 17th, 2005 at 12:36 pm

  Mijn pimp Yevgueni and that crazy little thing called dignity.

  Ik zou niet meer met mezelf kunnen leven, wetende dat er beelden bestaan waarop ik op een WC-pot zit dankuwel.

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: