November 17th, 2005

Dramatiek der panoramats.

Posted by ishku in Uncategorized


Winter/herfst = wondermooie zonsopgangen en ondergangen die me verplichten om mijn witte bolide eventjes langs de kant te parkeren en uit de losse pols etwas kiekjens te schieten, vurig hopend dat niemand in mijn 699-gat rijdt. De verbaasde blikken van voorbijgangers heb ik intussen leren van me afschudden. Maar dat wil niet zeggen dat ik al die avonden dat ik al huilend in slaap ben gevallen, vergeten ben motherfuckers!

3 Responses to ' Dramatiek der panoramats. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Dramatiek der panoramats. '.

 1. Anonymous said,

  on November 18th, 2005 at 6:52 pm

  Ik kèn dat!
  Onderweg nr ‘t kasteel… :)

 2. Mikaël said,

  on November 18th, 2005 at 9:12 pm

  U woont daar schoon.

 3. Damon said,

  on November 20th, 2005 at 2:06 pm

  Prachtfoto’s!
  Ik zou eigenlijk ook standaard een fototoestel in mijn wagen moeten hebben. Maar dan nog is het te druk en stressy op de E34 om even op de pechtstrook te staan.

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: