November 22nd, 2005

Sucky sucky ten dollars.

Posted by ishku in Uncategorized

“Hallo!

Door het dagdagelijkse browsen van de VDAB-archieven heen, stootte ik onlangs op de aanbieding van schrijver/redacteur en was mijn interesse meteen aangewakkerd. Ik zal alvast eerlijk toegeven dat ik geen diploma talen of journalistiek op zak heb, wel heb ik de opleiding communicatiebeheer aangevat met als einddoel om er als een geslaagde journaliste uit te komen, maar aangezien het schrijven in het eerste jaar zich helaas beperkte tot het invullen van familienaam op aanwezigheidslijsten stierf mijn interesse voor de richting een stille dood. In tegenstelling tot mijn voorliefde voor schrijven en de Engelse & Nederlandse taal die door de jaren heen enkel maar is toegenomen.

Echte ervaring met pharmaceutica heb ik niet, maar ik heb in 2003 een stuk of 2 maanden bij Omega Pharma in Deinze als interim gewerkt, wat ik best aangenaam vond. Ik heb tevens ervaring als verkoopster in een cd-winkel, inpakken van nougat, orderpicken bij Filliers dus zoals u merkt, ben ik zowat van alle markten thuis en kan ik me heel goed aanpassen aan een bepaalde bedrijfssfeer of tak. Als 22-jarige zonder hoger diploma beschouw ik het dan ook een beetje als mijn plicht om flexibel uit de hoek te komen, dus weekendwerk en verplaatsingen vormen voor mij ook geen enkel probleem whatsoever.

Wat ik niet heb in diploma’s/ervaring maak ik ruimschoots goed met mijn enthousiasme en inzet en ik sta echt te trappelen om mijn eerste stapjes te nemen op de échte arbeidsmarkt! Ik heb trouwens ook ervaring in Photoshop & Illustrator, wat altijd van pas kan komen en sta volledig at your service als u dat zou wensen.

In uw jobaanbieding staat trouwens “Confortabele werkomstandigheden. ”
Het is comfortabel.. :)

Met vriendelijke groeten,
Kim Van Dingenen. (uit Deinze mét rijbewijs B)”

Ofte hoe hard kan je sucken wanneer je motivatiemailtjes stuurt naar hardcore deadserious bedrijven?

Stop met mailen, Kim, eer je al je ruiten ingooit bij de leuke bedrijven en stel eens een CV op ofzo. En zet geen smilies in motivaatsiemails!699!!1 EN VERBETER ZE NIET!

Ik ga nooit deftig werk vinden, y’alls.

11 Responses to ' Sucky sucky ten dollars. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Sucky sucky ten dollars. '.

 1. Hooch said,

  on November 22nd, 2005 at 2:26 pm

  Het communicatiebeheer-verhaal dat z’n einde vond..
  sinds wanneer beschrijf jij mijn leven?

  Artevelde Gent?

 2. ishku said,

  on November 22nd, 2005 at 2:32 pm

  Yup. Er was toch maar 1 hogeschool die die opleiding aanbood? :)

 3. Zaloezie said,

  on November 22nd, 2005 at 6:08 pm

  Van Dingenen? Zijt gij familie van tomadde? :o

 4. Hooch said,

  on November 22nd, 2005 at 6:18 pm

  Mechelen had er denk ik ook een (die doen nu toch journalistiek).

  Maar bon, ook ik ben er niet in geslaagd om mijn hogeschool-leven af te sluiten, diploma in de linkse, jupiler in de rechtse hand.
  Want zoals je zegt: schrijven & 1CB gaat samen zoals een dakvenster en een versgedraaide koeienstront.

 5. tomadde said,

  on November 22nd, 2005 at 6:32 pm

  Oké, het naam graptjen mag dan eens beginnen ophouden hé …

 6. Zaloezie said,

  on November 22nd, 2005 at 6:42 pm

  Graptjen? Waarom ben ik nooit mee in zo’n dingenen :cry:

 7. Jenno said,

  on November 23rd, 2005 at 4:52 pm

  Hey, ik heb wel mijn diploma communicatiebeheer(in mechelen) en vind ook geen werk naar mijn ‘goesting’. Ik suck waarschijnlijk nog harder in het schrijven van sollicitatiebrieven. Voorlopig ben ik dan ook polyvalent magazijnarbeider. Hoe leuk kan het leven zijn…

 8. ishku said,

  on November 23rd, 2005 at 7:14 pm

  Hoe kom jij hier, Jenno? *AAH*

 9. Liesbet said,

  on November 23rd, 2005 at 7:38 pm

  Hij is niet mee in zo’n dingenen! *lacht zeer luid*

 10. Jenno said,

  on November 23rd, 2005 at 7:53 pm

  beste ishku,

  ik kom hier omdat ik je stalk. ik was die nogal vreemd uitziende man achter die boom. ik was de man die de nougat opat die jij net had ingepakt.

  Eerlijk gezegd kom ik hier per toeval (of is het nu per ongeluk?). Via de blog van tomaat natuurlijk.

 11. ChasTT said,

  on April 11th, 2006 at 8:08 pm

  Is er op de echte arbeidsmarkt geen plaats voor photografen?
  In een journalistenmilieu misschien? Of de reclamewereld?
  En misschien zijn een paar goeie foto’s dan wel meer waard dan een goeie CV?

  Wie weet mag je ooit invallen voor iemand die te ziek was om een dringend artikel af te krijgen! Met misschien een interessante wending tot gevolg…
  Of misschien heb ik teveel naar Melrose Place of zo gekeken indertijd…

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: