November 24th, 2005

Gow zeg, Duits gazettepapier zegt ze!

Posted by ishku in Uncategorized

Lichtpuntjes op obscure dagen zoals vandaag; ze zijn redelijk dun gezaaid. Niet dat ik de dagen vul met als een triestige kamerplant met mijn gefronste voorhoofd tegen de beregende ruit te plakken, maar toch bestaat het risico op een overload aan huiselijkheid. (Ik zal degene die me kennen, even een moment gunnen om hartelijk te schuddebuiken, bekend staande als H. Uismus/T. Antenonneke, maar weet dat het me keihard zou kwetsen, moesten jullie me zo’n naam in je GSM telefoonboeken toewijzen!)
Hanyway, de spreekwoordelijke grijze wolken ruimden algauw baan wanneer de deurbel door het huis galmde en weeraleens bleef steken, zodat je wel moést opendoen en niet vlug alles elektrisch kon offswitchen en een jump achter de zetel kon plaatsen. ‘Niemand thuuuis!’, zou je dan roepen om de illusie op te wekken en zo het awkward moment van die zingende Pinksterkinders ten alle koste te vermijden.
Aber in gigantisch wit t-shirt zette ik een sprintje in naar de deur aangezien de persoon in kwestie al een tijdje stond te wachten, seeing dat ik op dat moment middenin een kuur of some heavyduty teethbrushing zat. Mijn inzet & gedienstigheid werden duchtig beloond toen de postbode een dikke bruine envelop afkomstig uit ze Germany in mijn handen schoof. Ik vermeldde bij wijze van verontschuldiging voor mijn laattijdigheid nog vlug dat ik juist bezig was met mijn tanden te poetsen, maar zoals gewoonlijk kwam dat helemaal verkeerd over en was zij degene die zich excuseerde voor haar slechte timing, me achterlatend met een licht gevoel van schuld..

Dat algauw helemaal vergeten werd, toen ik terug naar mijn enveloppe keek en de deur keihard dichtsmeet!!

‘Waheeeeij, pakjeeeees!!!’

Ik snoof nog eens aan de enveloppe in een poging om iets Duits te ruiken. Lik.. sachertorten ofzo, en maakte ze in alle voorzichtigheid open. (ik hou die grote enveloppen namelijk graag bij en wanneer niemand thuis is kronkel ik er graag naakt in rond!!!699!)
Erin zat een boek, verpakt in Duits gazettepapier.

‘Eindelijk, mijn eigen Duits gazettepapier!!’, zei ik om helemaal verrassend uit de bloghoek te komen en jullie verbaasd achter te laten.

Neen dus, erin zat een paperback boek genaamd ‘The Art of Patrick Nagel’. Laat het geweten zijn dat ik al een dik jaar op dat boek aan het jagen was en dat geen eitje was aangezien het al een tijdje niet meer gedrukt wordt. Maar nu heeft het toch zijn weg naar Deinze gevonden en scoort het redelijk hoog in de categorie ‘meest kostbare bezitten’. Voor één of andere duistere reden heb ik het helemaal voor die kerel zijn kunst; de typische eightieskleuren, de übercool afgebeelde vrouwen en hun wijze outfits. Ik vind het allemaal zo fantastisch en kan me geregeld eens verliezen in een weekje ‘Nagel-werk illegaal kopiëren met plakkaatverf’ dat ik dan voor veel te veel geld doorverkoop aan grote sukkelaars! (6)

En kijk, ik zou graag meer vertellen over die dekselse Patrick Nagel, maar dan wordt mijn blogpost weer te lang en beginnen mensen weer te zagen, dus hou ik het maar bij een link en wens ik jullie allen jullie eigen dikke bruine enveloppe toe. [en een hogere verdraagzaamheidsdrempel, neud’n!]

4 Responses to ' Gow zeg, Duits gazettepapier zegt ze! '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Gow zeg, Duits gazettepapier zegt ze! '.

 1. Jenno said,

  on November 24th, 2005 at 5:42 pm

  Naakt rondkronkelen moet je in de sauna doen.

  Proficiat met je boek *frons frons*. Ik heb er al van ‘gehoord’, maar das dan ook alles.

 2. caramel said,

  on November 24th, 2005 at 6:27 pm

  in de playboy gestaan zeg ik u. in de playboy. hell yeah

 3. Zaloezie said,

  on November 24th, 2005 at 7:02 pm

  Gigantisch wit t-shirt (l)

 4. Hooch said,

  on November 25th, 2005 at 11:33 am

  Ik kende die prent wel, maar had me er nog nooit in verdiept.. (Niet dat ik da nu van plan was, maar qua 1-zinnige cliffhanger was hij toch goed genoeg, me dunkt)

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: