December 25th, 2005

Rollbarf.

Posted by ishku in Uncategorized

Gisteren legde ik nog vlug vlug een eindejaarswishlist aan voor mijn meter en schreef ik in extremis nog wat kerstkaarten, toen iemand me erop wees dat Harry Potter & The Chamber of Secrets om 15u op VTM begon.

“Coolio!” Er is namelijk àltijd plaats voor Harry Potter in my book. Na een 5-tal minuten zappen omdat ik nog steeds niet weet welke posts waar zitten, kwamen de feeërieke begintonen van Harry Potter me tegemoet en vervulden mijn hart alweder met kinderlijke onschuld. Alles verliep fantastisch en ik nam het in overweging om de ganse middag te blijven kijken en alle mensen die belangrijk waren voor mij links te laten liggen, tot die mutt’n van een Harry met een Franse -r begon te praten en Hagrid in een friggin’ West-Vlaams accent all “Ah ‘arry, a ‘k ware kik een bitje te loate, wi..” on me deed.

Vlaamse Harry Potter versies zijn het ergste dat de mensensoort ooit overkomen is, zeg ik u.
“Dreuzels, Zweinstein, Zwadderich, Wemel, Perkamentus, Hermelien, Zwerkbal.”

2 Responses to ' Rollbarf. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Rollbarf. '.

 1. Anonymous said,

  on December 25th, 2005 at 4:11 pm

  ei moatje!
  nieten teh’n o’vervoalst! wèstvloams é zeh!
  :p

  enjoy the chocolate cake!
  lord cms
  http://blog.jeronimo-online.be

 2. Jochen said,

  on December 25th, 2005 at 5:11 pm

  De dag ervoor was hij op kanaal2. In het engliesh.

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: