December 26th, 2005

Ik wil, ik wil, ik.

Posted by ishku in Lijstjes
 • in 2006 een deftige en frisaandoende webstek vinden op ishku.be en er desnoods geld voor neertellen.
 • me inschrijven in een muziekschool of wat dan ook om serieuze gitaarles te volgen. Thuis oefenen al wat ge wilt, maar ik kan niet eeuwig blijven plakken bij de intro van ‘This Strange Effect’, can I? Met andere woorden; korte metten maken met mijn levensleuze ‘middelmatig in alles en in niets écht goed.’
 • maandelijks een vaste paycheck ontvangen die ik zoveel mogelijk zal trachten opzij te leggen om eindelijk mijn vleugels uit te slaan op zoek naar onafhankelijker oorden waardoor ik de eerste 3 maanden uit pure heimwee mijn eyeballs zal uitbleiten, maar er uiteindelijk sterker zal uitkomen. Geloof ik.. :/
 • minder egoïstisch en meer avontuurlijk uit de hoek komen door meer in mezelf te geloven. Here, have a kleenex.
 • iets doen met mijn fantasie en schrijven. Liefst iets dat geld opbrengt.
 • minder mixtapes posten.
 • meer bewegen. Backyard, here I come. In toerkes, ja.
  “Ei ishku, dat zijn fucking voornemens!”

  Dat zijn het inderdaad en ik voel me zo al goedkoop genoeg, OK!? Wees blij dat ik niet om een lief gevraagd heb!

  3 Responses to ' Ik wil, ik wil, ik. '

  Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Ik wil, ik wil, ik. '.

  1. Liesbet said,

   on December 26th, 2005 at 8:36 pm

   Komaan! Ik wil dubbeldaten en twinseats huren in de Decascoop enaaal!

   (Neen dat wil ik niet.)

  2. tomadde said,

   on December 28th, 2005 at 4:53 am

   En de venten mogen dan weer betalen zeker … en dan nog niet alles willen doen :-)

  3. daan said,

   on December 30th, 2005 at 3:05 pm

   Dat van dat schrijven: moet je doen! Straks als je werk hebt, heb je daar allemaal geen tijd meer voor, en je schrijft heel goed. Groetjes van een fan.

  Leave a reply

  :mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: