January 12th, 2006

Play wha? (A-ha!)

Posted by ishku in Play what?
Het liedekein waar jullie allen naar geslàgen hebben for dead is er eentje waarin een jongeman zijn hevige verliefdheid die gepaard gaat met willen aanraken, algemene gevoelens van exaltatie en een ontembaar verlangen om handjes vast te houden, bezingt. Die jongeman is 1 van de 4 leden van wat misschien wel de meest bekende groep allertijden kan zijn. Het nummer is uitgebracht in de Lage Landen op 4 januari 1964 en stond maar liefst 28 weken in de Top 40 hitlijst. Nog geen belletjen?
Hierzo.

Jaja. Glycerine zeggen ze dan. Voor alle duidelijkheid; de akkoorden van I Wanna Hold Your Hand en Glycerine verschillen als dag & nacht en hence hebben jullie allermìnst indruk gemaakt op mij. Bij deze meld ik dan ook dat ik vastbesloten ben jullie nog een kans te geven en vanaf nu wekelijks een liedje na te spelen in de hoop dat mijn virtuositeit eindelijk zijn vruchten zal afwerpen en jullie effectief een liedje zouden kunnen herkennen. Geef toe, het zou ons allen goed doen! Dat, en ik vrees niet af te kunnen kicken van de superioriteit die ermee gepaard gaat.

Tot de volgende, amateurkes van mijn voed’n!
(smijt me niet uit je links)

9 Responses to ' Play wha? (A-ha!) '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Play wha? (A-ha!) '.

 1. Liesbet said,

  on January 12th, 2006 at 7:09 pm

  Ei kalle.

  Jaja het ligt aan het feit dat wij niets van muziek kennen ho ho jaja!

 2. wim said,

  on January 12th, 2006 at 7:35 pm

  dat noem ik nu ns vakmanschap in het verkrachten van beatlesnummers ;)
  maar doe zo gerust voort!

 3. Jochen said,

  on January 12th, 2006 at 10:17 pm

  Ik wist het toch niet :(

 4. Anonymous said,

  on January 13th, 2006 at 2:03 pm

  Ei meistje, ‘t is niet omdat ge een hoop groenten in een pot gooit en er warm water over giet dat je soep gemaakt hebt hé!

 5. daan said,

  on January 13th, 2006 at 2:03 pm

  (die anonymous was ik maar ik was mijn naam vergeten te vermelden)

 6. daan said,

  on January 13th, 2006 at 2:27 pm

  ps mijn excuses voor het gebrek aan humor bij het aanvaarden van deze nederlaag, maar ik word niet graag belerend toegesproken als het over de beatles gaat ;-)

 7. tomadde said,

  on January 13th, 2006 at 6:10 pm

  Och kom, het was een verdienstelijke poging. En het ligt hem vooral aan het feit dat iedereen bij dat nummer aan de zangmelodie denkt, en niet aan de akkoorden.

 8. wim said,

  on January 13th, 2006 at 9:13 pm

  Maar ik wist wel degelijk dat het iets van de Beatles moest zijn dus op dat vlak valt het meisje niets te verwijten. Laten we grif toegeven dat Ishku goed is tiens. Een dead give away zou toch maar een sisser zijn voor een dergelijk spelleke, right?

 9. Anonymous said,

  on January 16th, 2006 at 4:44 pm

  flemers!
  stielbedervers!
  dentoffenspeelders!
  ;-)

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: