January 13th, 2006

De Lokerse leute IV.

Posted by ishku in Wayback
Or Thursday - watch the walls instead.

Hoe raar het ook moge klinken; ik zie mezelf nog steeds in de gutsende regen in dat domein rondlopen en kan me nog steeds die geur van die hop voor de geest halen. En de opluchting toen ze zeiden dat we niet meer gingen zwemmen, thoh! Ik hààtte zwemmen. En er lag ook een dikke boom dacht ik, waarvan we de ringen moesten tellen. Alleszins veel info over dieren en de natuur. Ofzo.

Die twee van het rare toneelstukje zijn trouwens redelijke oardige mensen geworden, dus alweer zat de intuïtie van ishku er bonk op. Ze waren zeker iets semi-erotisch aan het uitbeelden.. *vormt een treintje en zingt verder*
Samen onderweg word je gaga. Het zal wel weer de schuld zijn van een Bellug, roept een Hollander vanuit zijn Ladada Ladada Ladadaaaaaaaa.

3 Responses to ' De Lokerse leute IV. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' De Lokerse leute IV. '.

 1. Hooch said,

  on January 13th, 2006 at 4:03 pm

  Frank Dingenen for god’s sake…
  De ring in, de frigoboxtoeristen,…

  Nostalgie alom, dankzij ishku

 2. freaq said,

  on January 13th, 2006 at 4:49 pm

  Zou je dan zelf zo’n Welriekend Dreefje geweest zijn?

  Minstens een even grote hit was trouwens ‘Allez Maurice’! “Allez, Marietje, mijn proper petje” (en dan moet je weten dat onze bejaarde buren destijds zo heetten)(kwestie van voort te rijmen)

 3. Deejz@y! said,

  on January 14th, 2006 at 1:52 am

  … Prachtige kijkers … .

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: