January 16th, 2006

I call shenanigans

Posted by ishku in Uncategorized

Ik zou van mezelf durven zeggen dat ik nogal veel vertrouwen heb in de gemiddelde internetganger en maar goed ook, want wat zou er van de wereld komen als niemand elkaar nog zou vertrouwen?

‘Gij eerst! -Nee, gij eerst! -OK OK, beiden tegelijk!’

That’s right, wie hier gekomen is voor pretty pictures is aan het verkeerde internetadres. I don’t paint pretty pictures for a job, no sirree Baawb.

Hanyway, dat vertrouwen laat mij toe te kopen over het internet wat gemakkelijk is want:
1. Ik moet mijn ass niet uit mijn leren PIMP bureaustoel heffen.
2. Het is cool om via het internet te kopen waardoor ik verheven word tot hipster to the max natuurlijk.

Alleen gaat het me de laatste tijd niet echt voor de wind en heb ik:
1. Een afzichtelijk exemplaar van Bob Dylan: The Chronicles in mijn brievenbus gekregen met vuile plekken op de hoes en lelijk gesneden bladeren alsof ik ze zelf met een schaar en Pritt geknipt én ingeplakt had. Daarvoor betaal ik geen €22. Ik betaal €22 voor mooie blinkende kaften met rechtgesneden bladeren op mooi papier. Echt, ik mag er niet aan denken dat ik dat boek effectief lezen zal, of ik begin spontaan te wurgen.
2. Issue twee gaat over de DVD Adventures in Babysitting, die nu al een dik vet jaar op mijn MUST SEE AGAIN-list staat te blinken en waar, ondanks de aankoop ervan, nog altijd geen balzak van gekomen is. Hoedadde, hoedadde?! Wel, het zit zo;

VERTROUW HET INTERNET NIET OF JE STERFT!

En het scheelt verdomme niet veel ook! Ik had de DVD van mijn dromen rond de novembermaand van 2005 besteld & betaald en ik heb verduiveld nog steeds niéts ontvangen. Zelfs geen bericht van ‘Hey, we weten dawe ‘n beetje te laat zijn, maar blijf bij ons kopen, m’kay?!’ Niets. Dus na *telt op hand* 2 maanden van leven in onzekerheid, besluit ik contact op te nemen met die kerels, waar. Driemaal gemaild; keine Resultat. Dus ik hunt die veronderstelde baas down met mijn speurneus aka Google, right, en ik stoot op een GSM-nummer. Driemaal gebeld; driemaal antwoordapparaat, eenmaal iets ingesproken en gevraagd om terug te bellen en niets. NIETS NIETS NIETS.

Ik vind dat persoonlijk van geen manieren hebben getuigen, dus ik probeer nog tot het einde van deze week te bellen en als die wanker nog steeds niet reageert, post ik hier zijn GSM-nummer en naam waar jullie vervolgens niets mee zullen doen natuurlijk, mààr hij zal out there zijn en dàt telt. Allez, dat maakt dat ik ook een DVD kan aanbieden, geld kan ontvangen maar niets moet opsturen ofwukkers? Zomaar?

I bloody well thought not.

4 Responses to ' I call shenanigans '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' I call shenanigans '.

 1. freaq said,

  on January 16th, 2006 at 8:43 pm

  Groot gelijk, mejuffer! Burnen zal hij! In hell! Aan de schandpaal zal hij! Hangen ende genageld worden (maar in omgekeerde volgorde)!

 2. Jochen said,

  on January 16th, 2006 at 8:48 pm

  Je moet blijven mailen. Iedere dag! Zelfs 2 keer per dag als het moet!!

  Ik heb zo ooit schoenen besteld en er kwam ook maar geen reactie. Ik heb dan 18 mails gestuurd! En ik heb ze gekregen he :)

 3. caramel said,

  on January 17th, 2006 at 11:54 am

  een leren PIMP bureaustoel… die wil ik ook!
  hanyweei, veel stalk-succes

 4. Hooch said,

  on January 17th, 2006 at 3:51 pm

  Kan niemand zo een scriptje schrijven dat z’n site om de zoveel seconden laadt, zodat z’n bandwith er binnen de kortste keren doorheen zit?

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: