January 17th, 2006

Afwijkend profiel.

Posted by ishku in Travak

Geachte,

Wij hebben uw sollicitatie goed ontvangen. Tot mijn spijt moet ik u echter meedelen dat wij uw kandidatuur niet kunnen weerhouden. Uw profiel wijkt op bepaalde aspecten te sterk af van wat wij voor ogen hebben. Niettemin willen wij u uitdrukkelijk danken voor uw interesse in Universal Communication en wensen wij u veel succes bij het zoek naar een nieuwe job.

Met vriendelijke groeten

Dìt is een afwijkend profiel, mutt’ns.
(En ik zou die foto zo hard moeten sturen richting Kortrik, de grote baas overtuigend van mijn sauciness en bijgevolgd aangesteld worden als junior directrice die de nietjesmachine van àlle senior copywriters keihard wegsteekt!)

Dus ja, oh poo and all that jazz, maar wat jullie niet weten, is dat ik heden toch werk heb! Weeral. Op het landmetersbureau waar mijn broer werkt, zochten ze iemand om hen in drukke periodes bij te staan ét voilà, there was I. Ik vind het trouwens doodjammer dat ik geen verdere details en vettigheden met jullie delen kan, maar ik voel me de laatste tijd zo gemakkelijk getraceerd on the innanet en ik zou niet graag hebben dat ze mijn nietjesmachine wegsteken in de plekke. Dus voorlopig zullen jullie’t moeten stellen met ofwel klaagbrieven of barslechte gitaarstuksjes. Jaja, sloten van vertier vind je bij ishku, hier!

Verkeerd profiel, my ass.

9 Responses to ' Afwijkend profiel. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Afwijkend profiel. '.

 1. Anonymous said,

  on January 17th, 2006 at 7:27 pm

  Too bad (n)

  Anders ging ik daar volgend jaar mijn stage doen en kon jij mij aanraden bij de chef en al (r)

  Carreet

 2. Liesbet said,

  on January 17th, 2006 at 10:49 pm

  Zo aan je eigen denken Karreet! Foei zegt!

 3. freaq said,

  on January 17th, 2006 at 10:51 pm

  Landmetersbureau? Werkt daar ene BW zo toevalligerwijs? Jeugdkameraad van me, en hij werkt in elk geval langs die kanten…

 4. ishku said,

  on January 18th, 2006 at 6:53 pm

  In Eke?

 5. freaq said,

  on January 18th, 2006 at 9:25 pm

  Dat moet ik even navragen…

 6. Anonymous said,

  on January 19th, 2006 at 11:13 am

  woehaha ik snoot mijn neus terwijl ik dit las en ik scrollde en zag dit “afwijkend profiel” en verslikte me tijdens het neussnutien, of toch iets wat er zo op trok en zo’n geluid maakte…
  soit!
  mutt’ns zijn het! afwijkend profiel!!! poeh!
  stuur ze maar die foto op die mutt’ns…

  ps: voro zon’ rare job dan gesolliciteerd???!

  anyway veel succsch gewenscht in ‘tvervolgh
  Lord CMS
  http://blog.jeronimo-online.be

 7. sighlencer said,

  on February 1st, 2006 at 1:13 am

  bloggen, ik vond en blijf het een oardig affaire vinden, doch nu ik hier toch gearriveerd ben, wou ik toch even mijn medeleven betuigen. je bent niet de enige met het gevoel somehow ergens zijn/haar roeping te missen…

  ik heb sedert juli 2005 een diploma germaanse (ja, van het soort waarmee ze in de volksmond de straten leggen) op zak, en dat alles om nu reeds twee maanden als halftime verkoper te werken bij free record shop (waar ik alleen vakantiejobs hoopte te moeten doen). doch ‘t heeft wel zo z’n voordelen als muziek- en filmliefhebber.

  in de mien taaim ben ik een avondopleiding dtp’ing aan’t volgen. maar als jij als gediplomeerde (neem ik aan) al geen deftig werk vindt, wat zal er dan van deze gebrevetteerde (of whatever ze volgend jaar in m’n pollen zullen steken) worden? zal ik dan waarlijks tot mijn veertigste mijn dagen vullen met het verkopen van laura lynns en fransen bauer? grmbl…

  anyway, ajuus.

 8. ishku said,

  on February 1st, 2006 at 11:30 am

  Ik heb geen diploma jonk. Alleen eentje van het middelbaar economie-moderne talen, dus ik denk dat ik iets meer in a pickle zit.

  Verkoper in een CD winkel sounds peachy though.

 9. sighlencer said,

  on February 1st, 2006 at 11:49 am

  woeps, maai folt! ik dacht uit je fotografie en je photoshopografie en dergelijke af te leiden dat je een grafische opleiding gevolgd had…

  maar in deze kaas: pickles it is! doch vrees niet. een heleboel geleerden samen zeiden ooit: er is altijd een uitweg, een achterpoort, een ondergrondse tunnel, een ladder, een toonaard en een genre! ‘t kan wel goed zijn dat ze een beetje muilelam waren op dat moment.

  en ekskuzeert mij nu, want ik moet zodadelijk de bus (jawel, bus! als dat al geen aanwijzing is van geslaagd zijn in’t leven!) op richting day time job! wieee!!!

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: