January 18th, 2006

Tihi!

Posted by ishku in Uncategorized

Holy mother of God, ik ben lijk sùpergoedgezind en ik zie eruit alsof ik vannacht met een kleerhanger in mijn mond geslapen heb. One might say dat ik in dat geval ae tad bit over een afwijkend profiel zou beschikken! Hahahaah!

Ik weet alleszins langs geen kànten waaraan ik dit fantastische humeur verdiend heb. Een overdosis serotonine veroorzaakt door sportactiviteiten kan je alvast van de lijst der oorzaken schrappen, aangezien ik deze woensdag voornamelijk al zittend heb doorgebracht en tripjes naar het toilet zowat het hoogtepunt van mijn dag vormden. Ze hebben daar lijk zo nen supergroten spiegel hangen. In het toilet! Allez!

En in het kruiswoordraadsel dat ik over de noen heb opgelost, zeiden de reeds ingevulde lettertjes me dat de vrouw van Zeus onder de naam ‘Rita’ door het leven ging, en ook dat vond ik te grappig beyond words. Rita en Zeus. The madness!

Bovendien denk ik dat ik wel degelijk kan stellen dat ik vandaag een goed persoon geweest ben; ik heb mensen voorgelaten in het verkeer, zowel voetgangers als chauffeurs; ik heb voor mezelf een eind gemaakt aan een vete & mijn spreekwoordelijke hand uitgereikt én ik ben blij voor iedereen die wel vaart in het leven. Niet jaloers, maar blij en dat is zo unlike me.

Aargh, ik voel me alsof ik elk moment kan uitbreken in jumping jacks.
Ik ga zo niet kunnen slapen vannacht..

Ogen gefixeerd op het plafond.
Of op het licht gereflecteerd op de deur.
De ideal ingrediënten.
Voor een donderdag in kuthumeur.

5 Responses to ' Tihi! '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Tihi! '.

 1. freaq said,

  on January 18th, 2006 at 10:59 pm

  Raar toch hoe iedereen ‘verkeer’ verkeerd schrijft!

  *kijkt even of deze rotopmerking haar humeur beïnvloedt*

  *zoekt alvast dekking*

  Kweetniet. Vlinders in uw buik? Iemand ontmoet waarmee je alle landen van de wereld wilt meten?

 2. ishku said,

  on January 18th, 2006 at 11:00 pm

  In het verkeerd! Ahaha.
  *past het rap aan*

 3. freaq said,

  on January 18th, 2006 at 11:27 pm

  *haalt opgelucht adem, alles intact gebleven*

 4. Wim said,

  on January 19th, 2006 at 2:05 am

  Alsof Rita & Zeus ermee gemoeid zijn sluit ik mij naadloos aan bij uw slotparagraaf. Ik heb net 2 u liggen staren en ik kan het niet meer aan (maar schrap bij mij alvast een super humeur van het oorzaken lijstje… of toch? er is een vorm van excitement en een *Wim staat te springen om erin te vliegen met al zijn ideeën die aan het broeden zijn*-emoticonnetje in mij, jawel, maar dat kan het toch niet zijn?? Ik vrees eerder dat dit de steeds frequenter wordende alarmbel is die zegt: “dude, ga eens wat gezonder leven.” Met als gevolg dat ik om 2u ’s nachts in mijn schuiven met cds zit te scharten om oude koeien uit de gracht te halen en vervolgens weer aan t internet ga hangen… Ik denk bescheiden dat dit niet de bedoeling was van de alarmbel but I just can’t help it. *freakt effe out en broedt verder*

 5. wim said,

  on January 19th, 2006 at 11:52 pm

  en… volgt er nog een I told you so post met het relaas van een totaal contrarie humeurdag?

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: