January 22nd, 2006

And when a hero comes along..

Posted by ishku in Wayback
Heldenverhalen. Ik heb er altijd eentje up my sleeve zitten, voor het geval ik iemand voor mij moet winnen door hem te vertederen met mijn empathie & te imponeren met mijn vindingrijkheid. En bij het verhaal dat volgen zal, is dat niet anders. Dus als je niet hopeloos verliefd wil worden op die fantastische persoon that is moi, kijk je beter een andere richting uit. Tha’s right; vindingrijk, empathisch, hoffelijk én behulpzaam.

Wir schreiben 10 juli 2003.
‘t Was, zoals mijn foto’s getuigen, a bijzonder zonnige & warme dag waarop de mais halfhoog stond & mijn benen 7 tinten bruiner waren dan de eierschaalkleurige stokken waarmee ik nu rondmanoeuvreer. It was a fine day indeed, want die dag ging ik mij inschrijven in de Hogeschool Gent, richting Grafische Vormgeving aangezien ik tot mijn eigenste verbazing geslaagd was voor de toelatingsproef.
‘Boy oh boy, als alles zo eenvoudig zal verlopen, sta ik binnen 4 jaar met een diploma in mijn pollen naar reclamebureaus ter lande te zwaaien..’

Intussen heb ik gezwaaid naar insane fuckers op de baan, vrienden die zich nét buiten gehoorafstand bevinden & op de tonen van van voor naar achter, van links naar rechts, yet altijd zonder diploma in mijn hand.Hanyway, naar school dus, richting secretariaat. Ik had alles bij me; identiteitskaart, 21 pasfoto’s just to be on the safe side, attesten & diploma’s en ik was dus voorzien op elk soort ongemak dat maar kon voorvallen. Alas had ik het checkpoint ‘voor gesloten deuren staan’ over het hoofd gezien en werd ik verplicht om maar liefst twéé uur en hàlf te wachten tot dat blasted secretariaat weer in actie schoot. Dus daar had ik voor mij.. een gesloten deur, easy breakable yes, maar ik moest er nog een paar jaar les volgen enzo en aldus plaatste ik mij zeer tegen mijn zin buiten op een paar trapjes die uitzagen op de schooltuin.”Jaja..” zei ik tegen mezelf terwijl ik wat verveeld zat rond te kijken. “En azu..”

Dit ging niét goed aflopen..

De reste volgt vanavond. Impressed yet?

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: