February 2nd, 2006

Ray & Anita.

Posted by ishku in Travak
Despair knocked at my door in de vorm van mijn moeder die me met veel enthousiasme wat mooi uitgesneden jobaanbiedingen aanreikte.

“Zeg Kim, kijk wa nen wijz’n job!”, zei ze.

De kans daarop leek me bijzonder klein (lees: very much onbestaand) aangezien ik alles dat enigszins op een krant leek reeds uitvoerig uitgepluisd had, tot in de ‘oude eenzaam vrouwtje zoekt kompaan’ katern toe. En dat alles in vain aangezien ik tot op heden nog steeds even werkloos ben als een week hiervoor.

“Wa nen wijz’n job!”, zei ze dus en ik gooide het zorgvuldig uitgesneden papiertje een vluchtige blik toe. Die ik wat langer aanhield aangezien mijn moeder me nog steeds vol hoop meets wanhoop aankeek & ik vooràl niet wou dat ze aanstoot zou nemen aan mijn laksheid en me bijgevolg zou straffen met een halfuurdurende preek van ‘k zal ui gaan en. Een variant van de preek die ik zeker, zoals elk werkloos kind, al een stuk of 18 keers heb mogen aanhoren.

“Bimoto.. (statement, quoi?) te Sint-Martens-Latem (misschien hebben ze een zwembad!) is reeds 15 jaar de speciaalzaak voor verkoop van motorfiets, ski/snowboard en fietskledij.. (ohw boy, ohw boy, fiets-en motorkledij, zeg!!)”

Heel even beeldde ik me in hoe hard ik mijn best zou doen om enige interesse in die zakens te faken en toen werd ik slecht. Ik kàn daar niet geïnteresseerd in zijn en grapjes aanhoren over ‘ik heb een small, maar dat zegt niets over mijn weener, ze meiske!’
Ik ben leeg, en heb geen zin om stompzinnig werk uit te voeren, maar ik moet een beetje geld verdienen opdat ik zou kunnen doen wat ik werkelijk wil; beetje gitaar spelen, lezen, zingen en fotograferen. Alleen ben ik in alles te slecht om er mijn broodwinning van te maken en ga ik er als gepensioneerde oude vrouw zeker nog tien keers harder in sucken. Dan ga ik zitten bleiten aan mijn gitaar en blèren dat ik suck, waarop mijn kleinkind mij gaat bevelen mijn manieren te houden en vooral niet te bewegen of te ademen.

Enkel de hoop op het winnen van de superpot van Euromillions stemt me enigszins minder wanhopig. Imagine jongens! Niets meer doen tegen je goesting, en alles proberen wat je ooit wou doen.

No no. No no no no. No no no no. No no there’s no limit!

Héll, je zou Ray & Anita gewoon kunnen betalen om op uwen trouw te komen zingen! En dan pas, dàn zou je het gemaakt hebben..

6 Responses to ' Ray & Anita. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Ray & Anita. '.

 1. Nick said,

  on February 2nd, 2006 at 8:17 pm

  Die preek ken ik nog. Elke jobaanbieding die op teletekst van mijn regionale zender kwam werd met heel wat enthousiasme van beneden geroepen. En o wee als ik zei dat ik het maar niets vond. En als ik dan toch een beetje interesse toonde (uit vriendelijke overtuiging) dan moest ik meteen bellen.
  En 2 unlimited ruled nog een beetje keihard. De Now Dance Cdeets zijn zo fout dat ze immens goed worden. Ik denk dat ik nu wat naar Captain Jack ga luisteren.

 2. Hooch said,

  on February 2nd, 2006 at 9:16 pm

  Ik ken hem ook. Maak dat je genoeg moeite doet (maar dat blijk je wel te doen), en dan valt er onverwacht wel iets uit de bus. Zo ben ik na een maandje uit de wervingsreserve geplukt, waar ik gedacht had 50 jaar in te zitten ofzo.

  En als Ray & Anita naar je trouw komen, mag ik dan ook komen?
  Als ik dit weekend Euromillions win huur ik ze meteen in voor op jouw trouw. Ik vraag Good Shape wel voor de mijne.

 3. Yptucide said,

  on February 2nd, 2006 at 9:28 pm

  Aaah, (http://)Bimoto(.be), waar mijn aftandse Vectra elke werkdag voorbij rammelt, waarlangs ooit mijn gloednieuwe Oxford-fiets (van de moederhen geleend) mij vergezelde op weg naar school en krijtgetokkel. Aaaah, Bimoto, the horror! Ongeziene bravoure moet u ten dele geweest zijn wanneer uw moederhen u het aanschijn des duivels aanreikte. Verwerpt het Kwaad en laaft u in uw tranen. Want voorwaar, ik zeg u, het Lam dartelt blijde doorheen uw hart.

 4. ishku said,

  on February 2nd, 2006 at 10:36 pm

  Is dit een test uitgaand van de eigenaar van Bimoto? Izzit? :/

 5. Yptucide said,

  on February 3rd, 2006 at 2:25 pm

  Hardly (Davidson).


 6. on August 21st, 2008 at 12:53 am

  Incest video….

  Incest chat. Free incest pics free. Stories of incest….

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: