February 7th, 2006

Play what? Session 4.

Posted by ishku in Play what?

And I’d like to take things down a little bit..

Hint: geen Beatles.

Hint 2: Heropleving van regen. Jullie gaan dit nooit raden.. (n)

Hint 3: Heropleving= deel vd uitvoerder. Rain= deel vd titel.

De heer Valentijn shoots and scores.

10 Responses to ' Play what? Session 4. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Play what? Session 4. '.

 1. freaq said,

  on February 7th, 2006 at 4:35 pm

  ge hebt een plekske op uw broek!

 2. freaq said,

  on February 7th, 2006 at 4:36 pm

  ps en ‘ge hebt een plekske op uw broek’ is géén nummer van urbanus of zo.

 3. sighlencer said,

  on February 7th, 2006 at 6:38 pm

  geen idee wie/wat het is… zonder één gezongen couplet is het dan ook geen sinecure… het aantal nummers dat ik zelf met die akkoorden speel, valt niet te overzien, dus doe ik zelfs liever meteen geen poging.

  en aangezien dit de “wat-me-anders-wel-opvalt-post” lijkt te worden: 1) je lage mi-snaar staat niet helemaal gelijk afgestemd met de rest. 2) je speelt in hetzelfde ritme als dat wat ik voor de helft van mijn liedjes gebruik. (’t is een pure gewoonte geworden die er helaas niet meer uit wil. doch respect.) 3) je slaat je snaren niet aan boven je klankgat, maar wel rechts ervan. (van mij is dit links, en ‘t heeft vooral te maken met de positie waarin je zit om te spelen, en bijgevolg alweer met nasty habits.)

  hoe dan ook; carry on, je vingerzettingen bij het switchen van akkoord lopen al vlotjes! ;-)

 4. ishku said,

  on February 7th, 2006 at 7:37 pm

  Inderdeed, dat ritme gebruik ik lik voor élk liedje.. en heel eventjes ben ik ook mijn kluts kwijt als ik G moet spelen, as you might have noticed. Aber ja, ik vind dat mijn akkoorden enal al vlotter gaan en ik doe het zo graag.
  Ik koéster het eelt op de top van mijn linkerwijsvinger.. *AAH*

 5. Nick said,

  on February 7th, 2006 at 10:15 pm

  En ik kan je verzekeren dat zelf na meer dan 10 jaar dagelijks te spelen je nog altijd eelt bij krijgt op je vingers. Gisteren op repetitie weer een streep door mijn linker wijsvinger getrokken.
  But hey, Pain is good.

 6. liesbet said,

  on February 8th, 2006 at 12:19 pm

  Ik ben zo jaloers op uw skillzz maat.

 7. Anonymous said,

  on February 8th, 2006 at 3:20 pm

  Why Does It Always Rain On Me van Travis.

  ‘t Lijkt er een beetje op :)

 8. ishku said,

  on February 8th, 2006 at 7:01 pm

  Wel, het is dat niet :)
  Rain is right though.

 9. Liza said,

  on February 9th, 2006 at 10:31 am

  Niet geluisterd wegens op kantoor tussen collega’s, maar ik moest bij ‘heropleving van de regen’ denken aan ‘Here comes the rain again’… (Eurythmics of wie zingt dat? Sla ik hier een megamuziekflater? Ik ben geen kenner…)

 10. valentijn said,

  on February 9th, 2006 at 4:14 pm

  Het is zonder twijfel “Who’ll stop the rain” van Creedence Clearwater Revival. Zonder de tips zou ik het nooit geraden hebben hoor :)

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: