February 11th, 2006

Banner.

Posted by ishku in Uncategorized

Onder het motto: niets is lelijker dan een header met een stratenplan, nummer ‘17′ en een halflege piele erbij, maak ik de ruimte hierboven beschikbaar voor experimentjes tot er eindelijk iets deftigs en blijvend uit de bus komt. En aangezien er wel degelijk werk van die ishku.be (danku El Mystica) gemaakt wordt, kan wat mucking around allemaal geen kwaad, zeg ik. [700 pixels op 123]

Iedereen die zich geroepen voelt; haha made you look!
Nein, iedereen die iets wil doen, smit je mo helehans’n.

Nummer 1 is afkomstig van JCHN, tekst van mij aangezien ik niet wil dat enige bezoekers vermoeden dat het hier om een John-, Lennon-, Beatleblog gaat of ik met een overdreven liefde voor dode mensen moet dealen.

En azu. Nu gaat er natuurlijk niemand iets voorstellen of maken waardoor ik volledig de mist in ga, maar I can handle that, sure-I-can.

Zie mij gaan met mijn nieuwe template zeg!

One Response to ' Banner. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Banner. '.

  1. freaq said,

    on February 12th, 2006 at 11:27 am

    dat dat schoon gedaan is van Jochen, dàt zeg ik. en dat dat gerust nog even mag blijven staan, dàt zeg ik ook. maar dat ik daar zelf geen kaas van heb gegeten, dat fluister ik er achteraan.

    ben benieuwd naar de mogelijke alternatieven :-)

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: