February 13th, 2006

She good talker.

Posted by ishku in Uncategorized

Een week of twee geleden wou Midas met me wandelen. Jahaha, hij met mij! Het is een mopje dat ik, telkens ik met hem de deur uitga, uit mijn mouw schud wanneer voorbijgangers mij nogal lacherig nastaren.

Dan roep ik zo luid als ik kan

“Jaja, hij gaat eerder met mij wandelen!!”
of
“Ik denk da mijn’ rechterarm 8 centimeters langer is dan mijn’n linker!”

om toch maar duidelijk te maken dat ik wel degelijk wéét dat ik er als een bloody buffoon uitzie. Wat dan 9 op de 10 keren resulteert in hilariteit bij de elderlies die mijn pad kruisen.

Anyhoo, wandelen wou hij en wandelen deden we. Aangezien de Leie zowat in mijn achtertuin loopt, beschikken we over een wandelroute waar Lassie alleen maar van dromen kan en waardoor de bruine hond aan mijn leiband zich als een bezetene gedraagt om ginder zo vlug mogelijk aan vieze dingen te lekken of te rieken.

Vijf minuutjes later had mijn streetcredibility alweer aan menig punten ingeboet wanneer een auto juist voor onze neuzen halt hield, en vanuit het vehicel een mevrouw stapte die een sigaret opstak. Mijn kennis van Het Boek der Geheime Internationale Codes liet me klaarblijkelijk in de steek aangezien ik tot ongenoegen van de madam met ongezonde gewoontes niet besefte dat dat slang is voor ‘klapt keer tegen mij, jonk!’. Zowel Midas als ik liepen dus ongestoord door naar het Beloofde Land en ze besloot ten einde raad iets naar me te roepen, namelijk: “Ge hebt nen schonen hond!”.
Now you see, pick-up lines zijn er in alle soorten en maten en mijn zintuigen werden zeker 10 keer scherper toen ze me vroeg welk ras er aan mijn leiband hing. Ik antwoordde, koos deze keer voor de 8 cm langere rechterarm-opmerking en liep gezwind verder. Er zat ook niet veel anders op aangezien der Midas intussen al een meter of 30 van me verwijderd was en uit het zicht dreigde te verdwijnen.

Also, ik onderging mijn lot en slierde als een professionele skiër over de modder die de uitgestippelde route bedekte en groot was mijn blijdschap toen het beginpunt van de wandeling terug in zicht kwam. Minder groot werd ze toen ik zag dat zich daar nog steeds de auto van de mevrouw bevond en die uitstapte wanneer ze mijn vierpotige vriend & mezelf terug in het vizier kreeg.

“Euw neuw!” galmde over de velden en heiden van de kleine gemeente gesitueerd in grootstad Deinze, maar de vrouw leek er zich niet aan te storen en knoopte alweer een gesprek met me aan.

One Response to ' She good talker. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' She good talker. '.

  1. wim said,

    on February 13th, 2006 at 2:09 pm

    allez jong, vertelt toch eens verder!!!
    what did she say???

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: