February 14th, 2006

Cupishdo fails miserably.

Posted by ishku in Uncategorized

Waarop ik zei dat ik een toevallige voorbijganger met een goed hart was en gokte dat ze een meisje was. Waarop ik niets meer terugkreeg. En ik de sleutel van de kast ‘ishku’s té gekke ideeën’ richting vergeetput smeet. En mijn nummer vast en zeker doorgebeld werd naar de flikken.

Het heeft alas niet mogen zijn..
Heeft de mens dan geen enkel gevoel voor avontuur meer of vreet de werkloosheid aan mijn hersenen?

10 Responses to ' Cupishdo fails miserably. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Cupishdo fails miserably. '.

 1. Broodje said,

  on February 14th, 2006 at 9:55 pm

  Ik wou dat ik het had gekregen. :(

  Een geweldig initiatief, meisje!
  En niet opgeven, Rome en Berlijn zijn ook niet op 1 dag gebouwd!

 2. freaq said,

  on February 14th, 2006 at 11:00 pm

  Toch goed dat je voortaan die helm op hebt wanneer je je nog eens in zulke avonturen stort! ;-)

 3. sighlencer said,

  on February 14th, 2006 at 11:37 pm

  inventief, lief, en een beetje creepy… je bent een meisje naar m’n hart! alleen jammer dat het bevroren is…

 4. yptucide said,

  on February 14th, 2006 at 11:50 pm

  Aaah, toch prachtig hoe bepaalde persoonlijkheidspatronen van mede-ishku-lezers na verloop van tijd zo crystalklaar worden. Wederom een bijou van een post, daar niet van, maar de comments zijn onontbeerlijk.
  U begrijpt wat ik bedoel. ;-) Gegroet U allen!

 5. Liesbet said,

  on February 15th, 2006 at 12:57 am

  Dat was jij! :O :O

  Ok neen.
  Maar hoedanook, het doet mij fysiek pijn dat bijna niemand nog geeft om de mini mystieke aspectjes der levens. Maar stel u in de plekke van dat kind. Ik zou ‘t ook wel willen weten, moest iemand een crush op mij hebben, die dan stiekem Backstreet Boys artikels zou beginnen omruilen zijn voor mijn GSM-nummer, om dan tenslotte zijn moed bijeen te rapen en mij te contacteren.

  Ik weenie ze Kim. Ik weenie.

 6. Hooch said,

  on February 15th, 2006 at 8:45 am

  Ik vind het leuk. Echt.
  Maar alweer niks gekregen, ik.

  En nu ga ik huilen in een hoekje. Ofzo.

 7. Christophe said,

  on February 15th, 2006 at 10:31 am

  Zit er een kerel gezellig televisie te kijken met zijn vrouw, wanneer hij plots een berichtje krijgt op z’n gsm. Hij leest het en krijgt een kleurtje. Dus vraagt de vrouw: wie is het?
  ‘Euh, niemand.’, zegt hij. Zij neemt zijn gsm af, leest het bericht en stuurt een antwoord: ‘en u bent?’
  Later die avond heeft ze haar valiezen gemaakt en is ze terug bij haar moeder gaan wonen.
  De kerel heeft zijn gsm door de venster gesmeten.

 8. Anonymous said,

  on February 15th, 2006 at 10:39 am

  nou een heel leuk initiatief…ik zal voor u pleiten als ge vooe de rechter moet beschijnen wegens het bedreigen van onbekenden…
  lord cms
  http://blog.jeronimo-online.be

 9. Liesbet said,

  on February 15th, 2006 at 1:48 pm

  Tihi at Christophe.

 10. tomadde said,

  on February 17th, 2006 at 9:54 pm

  Awel, ik zou het echt wijs gevonden hebben om zoiets te krijgen … wijs idee enzo. Troost u bij de gedachte dat de ontvanger wellicht een kalende, saaie boekhouder in zijn midlife crisis is … of zijn vrouw.

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: