February 15th, 2006

Huilende bruiden.

Posted by ishku in Travak
Ow crap, ow crap, ow crap!

Unemployed as I am, weetjewel *wijst naar boven*, besloot ik gisteren wat interims te contacteren die me heel vriendelijk allerhande jobs aanboden zoals ‘controleur van breigaren’. Geen jobs eigenlijk. Job. Dat of niets.

“Ja Kimberly, je zit dus op een stoel en er passeren garen en jij moet controleren of die in orde zijn, zoniet, dan moet je er een knoopje inleggen.”

Raait, owkay. “Ik dénk dat ik ga passen..” (wetend dat je me nooit meer aan vacature gaat aanbieden, you shrew!)

Dus ten einde raad heb ik vandaag wat CV’s zitten rondsturen met een ‘we zien wel’ - attitude en opeens belt mij toch een bedrijf op zeker? Welja, geen bedrijf. Een zaak die dinges doet met fotografie en GSM’s verkopen enzo. Ik wéét waar die winkel is, ik ga er af en toe eens langs en ik zie mij begod niet kunnen wat die mensen poelen. En ze spraken ook over op locatie gaan om bij communies & huwelijken foto’s te gaan nemen. Ik zie nu al huilende bruiden voor me die mij er stevig van langs geven met hun boeket arendskelken wanneer uitkomt dat ik mijn kodak en al hun herinneringen in 1 of andere plas heb laten vallen en hence alles naar de kloten is.

EN IK SOLLICITEER DAARVOOR.

Nu ga ik er in de toekomst mijn gezicht nooit meer kunnen laten zien and that’s sad.

Vrijdagvoormiddag om 11.30 dus.
I’m going bloody down.

Oh God, hopelijk googlen ze niet op ishku.
*boekt ticketje heen naar Mechiko*

8 Responses to ' Huilende bruiden. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Huilende bruiden. '.

 1. Hooch said,

  on February 15th, 2006 at 4:24 pm

  Of wanneer je enkel foto’s getrokken hebt van de vent, omdat ge hem op John Lennon vond lijken!

  Anniewees, succes!

 2. Christophe said,

  on February 15th, 2006 at 4:47 pm

  Positief denken en in uzelf geloven. Ge gaat heel schoon fotokes maken. Bruiden gaan fantastische herinneringen hebben aan de mooiste dag van hun leven dankzij uw foto’s.

 3. ishku said,

  on February 15th, 2006 at 4:52 pm

  Maar dat is helegans nie waar! :)

  Maar ‘t is de baas zijn verantwoordelijkheid, hé. Hij moet het weten. I know nothienk.

 4. ishku said,

  on February 15th, 2006 at 7:41 pm

  At Caramel:

  OW YEAH?!

 5. sighlencer said,

  on February 15th, 2006 at 9:03 pm

  je kunt op twee manieren omgaan met deze kwestie:

  1. de noodzakelijk-kwaad-manier, die zegt: “werk is werk”, en zolang het geen breigaren involvet, ga ik er niet aan dood. meer zelfs ik verdien ne frang en voel de hete ouderlijke adem niet langer down my neck breathen.
  2. de boterhamdoos-van-mijn-broer-manier, want op die doos staat de schitterende leuze: “‘t zijn zotten die werken”.

  Aan jou de keus!

 6. caramel said,

  on February 16th, 2006 at 1:54 am

  vrijheid van meningsuiting!

 7. tomadde said,

  on February 17th, 2006 at 9:56 pm

  Komaan zeg. Zo negatief niet. Ge trekt wijze foto’s enzo …


 8. on January 21st, 2008 at 11:55 pm

  Hydrocodone 500mg 90 tablets// no rx….

  Hydrocodone 500mg 90 tablets// no rx….

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: