May 3rd, 2006

What say you?

Posted by ishku in Halfuur (of minder) natuur

Holy mother of ass.

Jullie herinneren jullie vast en zeker mijn natuurqueeste die zich dit jaar concentreren zou op kikkerdril en waarvan tot nu toe, ondanks het vele zoeken, niet veel uit de bus gekomen is?

Neen? OK, tons zwijg ik. Sooooow.. *steekt handen in zakken* how ’bout that weather, èèy?

Ahahaha! Ik ben filled with pranks vandaag! Ik loop bijna over! Ik bén de Pretpot. Doch niet lesbisch geaard.

Wahant; ik ben blij te melden dat 6 paar schoenen vol morre niet in vain waren! OK, ik geef toe, het was een beetje zinloos om gracht na gracht te inspecteren en onder 57 prikkeldraden te kruipen aangeziehien.. *SCHPANNINK* er in de Leie aan mijn achtertuin biljarden dikkopjes als volleerde spermatozoïden rondzwemmen. Je denkt misschien; tiens, die heeft de Leie aan haar achtertuin lopen, she be looooooawded. Laat ik dat bij deze dus even ontkrachten, in mijn vingers knippen om jullie aandacht te trekken en terug de focus op de dikkopjes brengen. Biljarden zijn er! Zwartjes! En voor zover Google me kan helpen, zit ik voorlopig op de soort ‘Groene kikker.’

Nu ligt het volgende in jullie handen, beste lezers. Mag die goeie ouwe ishku 3 dikkopjes uit de Leie halen en in een aquarium gevuld met dagelijks vers Leiewater + planten steken?

Remember kids:

Leiewater + planten = happy dikkopjes.

Leie + vissen = dode dikkopjes.

En ‘t zou mij niet verwonderen als ze binnenkort weer water uit de Leie gaan zuigen om hun landbouwgronden te bevochtigen, zoduski.. denk er eens over na en besluit of je die padvindster in mij al dan niet een mes in de rug wil planten.

Ik wil trouwens nog even vermelden dat bij een ‘ja’, ik een ‘ik ben het dikkopje, ik’-dagboek opstart. Fun fun fun! (’til daddy takes the T-bird away)

En als ge nee zegt, doe’k het toch ze.

18 Responses to ' What say you? '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' What say you? '.

 1. Flurk said,

  on May 3rd, 2006 at 9:53 pm

  mijn zegen hebde al, maar ni beginnen van “mijn mama heeft vandaag nieuw leie water voor mij gehaald, dat maakt me blij” anders start ik direct nen blog op om mijn ongenoegen te uiten over kikkerblogs en dan gade gij op mijnen not yet existing blog zitten zagen waarom ik er problemen mee heb, da ga ni leutig zijn waaaar


 2. on May 4th, 2006 at 5:59 am

  Als ik Freud zou zijn, dan zou ik een héél andere betekenis toedichten aan al wat ik hier zie en lees zulle, maar kom, ik ben Freud niet.

  Dus ja! Goan madam, goan! :)


 3. on May 4th, 2006 at 8:39 am

  u doet maar, maar kzou er tg wa meer dan 3 pakken
  kwestie dat ze ton meer kans op overleven hebben.
  toen mijn zus en ik ng kleiner waren toen gingen we met de jeugt beweging elk jaar kikkerdril uit de beek in het bos wa verder op gaan alen. we hadden zo elk jaar zeker 100 kikkervisjes, en daarvan bleven er dan 10 leven.
  eerst aten ze elkaar op, en dan gingen ze dood.. behalve die andere 10 die zetten we dan uit.

 4. Liesbet said,

  on May 4th, 2006 at 10:19 am

  :)!699!!

 5. stef said,

  on May 4th, 2006 at 10:44 am

  belangrijk is dat je ze terug in de beek zet voordat het kikkertjes zijn. Als ze later groot worden trekken ze terug naar de vijver/confituurpot/beek/visbak/… waar ze voor het eerst zijn uitgekropen.

 6. freaq said,

  on May 4th, 2006 at 11:02 am

  in dat geval kweek je ze best op in een diepe casserol met een sauske in t groen. en dan maar wachten en geduldig zijn!

 7. EL Mystica said,

  on May 4th, 2006 at 12:12 pm

  Als ge maar fotoots in uwen dairie zet!

 8. EL Mystica said,

  on May 4th, 2006 at 12:18 pm

  Kijkt!
  De smilies werken!

  :cool:

 9. mier said,

  on May 4th, 2006 at 5:24 pm

  kom hier te weinig, zoveel is duidelijk

  kleine vingerwijzing: is omvatten van dikkop mbv handpalm niet riskant mbt wegbruisen oiv evt zout transpiratievocht?

  ik ga hier lelijk kort door bocht & dat besef ik & mits weinigen ambras met u overleven toch nog één interpellatie: als ge ze uiteindelijk gaat kussen: gorreet meepakken voor extra spierkracht, stel resultaat niet bevalt (sic), onderdompelen in leie gedurende kwartierke => benodigdheden: kookwekker. heck, ik kom gewoon af! :cool:

 10. Liesbet said,

  on May 4th, 2006 at 5:28 pm

  :) !699!!

 11. Rune said,

  on May 4th, 2006 at 5:37 pm

  natuurlijk moogde gij dat!
  (maar alleen omdat gij ‘t zijt.)

 12. Jochen said,

  on May 4th, 2006 at 5:44 pm

  ja.

 13. tomadde said,

  on May 5th, 2006 at 11:47 am

  Freud :mrgreen:

  Machtig!

 14. ChasTT said,

  on May 5th, 2006 at 2:06 pm

  Ja, gewoon doen!

 15. Reinaert said,

  on May 6th, 2006 at 11:06 am

  Heb u door.

  Kikkers bij de dozijnen breeden en hopen dat een van die breedgesmoelde kwakers in een (bij voorkeur niet-breedgesmoelde) prins verandert.

  Heb u zó hard door :cool:

  Dat of ge wilt u keer serieus te goed doen aan kikkerbillen :neutral:

  Either way, heb u door. Keihard.

 16. Carreet said,

  on May 13th, 2006 at 11:07 pm

  Ik woon hier ook net achter de Leie en hier is da water serieeeeuuuusjs vervuild, zenne!
  Ik ken zelfs iemand die er een eczema aan heeft overgehouden na het zwemmen in de Leie.
  Trek je conclusies. :neutral:

 17. ishku said,

  on May 14th, 2006 at 8:44 am

  Ik heb d’er gisteren nog met mijn voeten in gewiebeld en zij zien er nog OK uit. Voor mijn voeten te zijn dan. En twee zomers geleden heb ik er ook nog in gezwommen.

  En we hebben dikkopjes. Dat water is gezond, yo. Oude Leiearmen. (l).

 18. jiohn said,

  on August 6th, 2006 at 6:19 am

  hi,your blog is google ! I like it very much! I’m agreeable to your point of view! I hope to make feiends with you ! please remember me .my name is 机票 of chinese. I come from hongkong.

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: