June 28th, 2006

The magic’s in the dress-up.

Posted by ishku in Travak

Right, binnen een groot halfuur word ik verwacht op mijn tweede officiële sollicitatiegesprek, en aangezien mijn eerste redelijk desastreus is uitgedraaid, besloot ik deze keer wat ernstiger met de ganse zaak om te springen. Het probleem is; ik ben misschien wel 22, maar ik zie eruit alsof ik elk moment een kikker uit mijn zak zou kunnen toveren en aan de bestuurders zou vragen of ze hem eens willen strelen.

“Hij is echt tam, hoor. Kijk!”

“Wyatt (kikker), slaap!”

*kikker valt boomstil op zijn zijde*

En geloof het of niet, maar zo’n mensen laten ze geen telefoontjes opnemen en klanten ontvangen. Nu heb ik mijn krullen ietwat proberen temmen met mijn goeie vriend, de blazer en heb ik mijn groene leren vest uit de kast gehaald omdat die me op slag 2 jaar ouder doet voelen en bijgevolg ook doet uitzien. Mààr ik wil niet dat ze me de zoveelste grijze muis in de rij vinden en me bij het buitengaan meteen vergeten, en daarom heb ik voor een extra touch gezorgd; zijnde mijn Beatles-shirt. De mevrouw aan de telefoon die me zodadelijk interviewen zal, klonk namelijk als een classy yet vriendelijke vrouw in het eind van haar veertiger jaren, dus misschien scoor ik met het shirt eventueel wel een punt in het deel van haar hersenen dat vroeger haar haar uittrok wanneer Paul McCartney eens rechtstreeks in de camera keek.

In mijn hoofd heb ik reeds talloze potentiële vragen subtiel yet informatief beantwoord en mezelf wijsgemaakt dat een klamme hand eventueel kan duiden op hoe ernstig je het sollicitatiegesprek wel meent en om niet teveel in te zitten met de waslappen that are my hands. We zullen zien.

Hopelijk kijken ze me niet te fel in de ogen, want dan kijk ik zo lang mogelijk zonder te verpinken terug en begin ik na een tijdje rare trekken rond mijn mond te vertonen enal, and that ain’t pre’y, izzi’?

Schpannend.

EDIT: THE LEATHER COAT NEVER FAILS. MONDAG BEGIENGE, BEEJBIE!699!!

6 Responses to ' The magic’s in the dress-up. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' The magic’s in the dress-up. '.


 1. on June 28th, 2006 at 8:41 pm

  ha, ik moet morgen ook solliciteren, en je post doet me opeens weer geloven dat ze soms ook daadwerkelijk mensen aannemen na sollicitaties :-) merci!

 2. tomadde said,

  on June 29th, 2006 at 1:40 pm

  Super! Proficiat enzo! En wadiest juist?

 3. Liesbet said,

  on June 29th, 2006 at 2:11 pm

  IS HET DE POOOWST?

  IS HET DE POOOWST?

 4. ishku said,

  on June 29th, 2006 at 5:30 pm

  Het is De Pooowst ja.

 5. tomadde said,

  on June 30th, 2006 at 12:43 am

  Facteur ofwa? :mrgreen:


 6. on February 27th, 2007 at 3:33 pm

  For this post…

  Thank you!…

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: