June 30th, 2006

Gans mijn Tour naar de kloten.

Posted by ishku in Uncategorized

Jan Ullrich wordt geschorst en mist de Tour - De Duitse ploeg T-Mobile heeft Jan Ullrich, zijn begeleider Rudy Pevenage en Oscar Sevilla geschorst wegens hun betrokkenheid in de Spaanse dopingzaak. Zij missen de Tour de France. De Tourorganisatie zou 15 tot 20 renners van de deelnemerslijst halen. Donderdagavond heeft de organisatie van de Tour de France het dossier over de Spaanse dopingzaak gekregen. Het Spaanse ministerie van Sport heeft ook een kopie naar de UCI gestuurd. De UCI had de Duitse ploeg T-Mobile gemeld dat Jan Ullrich, zijn mentor Rudy Pevenage en Oscar Sevilla (foto) betrokken zijn in het Spaanse dopingdossier. Dat heeft een woordvoerder van T-Mobile bevestigd.

“Op grond van de documenten die we kregen van de Tour-directie kunnen we niet twijfelen aan hun betrokkenheid”, verklaarde T-Mobile. “Dus vinden we het onmogelijk om met deze mensen nog samen te werken. Dit is een van de moeilijkste momenten in de geschiedenis van de ploeg.” “Ik ben echt ontgoocheld”, zei manager Olaf Ludwig. “Ullrich en Sevilla hebben altijd hun onschuld staande gehouden, ze legden zelfs een schriftelijke verklaring af.” T-Mobile heeft Stephan Schreck en Lorenzo Bernucci opgeroepen als vervangers, al is nog niet zeker of er aanpassingen mogen worden gedaan. (bron: site Radio 1)
Daar ben ik weer vet mee.

‘t Zal evenwel het einde betekenen van zijn carrière normaalgezien, en ik zag hem toch zo graag rijden, verdomme.

Dju toch, rost’n, dju.

UPDATE: Mayo, Mancebo, Hincapie, Jaksche, Azevedo starten evenmin. Komaan, zeg!
At this rate gaat Axel Merkcx de Tour nog winnen..

t Is weer typisch hé. Armstrong verdwijnt, we kijken een jaar uit naar de spannendste Tour sinds 8 friggin’ jaar, en de dag ervoor melden ze dat gelijk alle favorieten betrokken zijn in een dopingschandaal. Jone jone jone. Ik word er ook niet jonger op, hoor wankers!.

12 Responses to ' Gans mijn Tour naar de kloten. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Gans mijn Tour naar de kloten. '.

 1. freaq said,

  on June 30th, 2006 at 11:58 am

  Ishku en haar mannelijke kant! Ik ga voor Wim Vansevenant trouwens!

 2. Reinaert said,

  on June 30th, 2006 at 12:46 pm

  Een walgelijke mediastunt.

  En de Tour in zijn huidige verminkte vorm interesseert me ook niet meer.

  Organiseren we een alternatieve Tour voor gedopeerden, ishku? Met een tijdrit of zeven. Wat denkt ge?

 3. tomadde said,

  on June 30th, 2006 at 1:49 pm

  Dus liever een tour met opgespoten pillenslikkers dan een tour met coureurs die écht op eigen kracht rijden?

  Ok, de favorieten zijn er misschien niet bij … maar nu hebben de échte coureurs tenminste eens kans om wat te doen!

 4. freaq said,

  on June 30th, 2006 at 1:58 pm

  of de coureurs die rijden op producten die (nog) niet traceerbaar zijn!

  nee, hastn, al die sporten waar veel geld mee gemoeid is, er is met alles wel iéts mis. klootschieten, daar ligt er nog toekomst.

 5. Reinaert said,

  on June 30th, 2006 at 2:32 pm

  @tomadde: Ik keur doping hier niet goed he.

  Dit is gewoon een verminkte Tour. Ik kijk hier al weken naar uit en de dag voor de start zwieren ze er even doodleuk een renner of twintig uit. Waaronder mijn favoriete coureur (en die van ishku, maar ik was eerst), Jan Ullrich.

  Bovendien worden de geschorste renners NIET vervangen. Sommige ploegen starten dus met een man of vier minder. Niet bepaald eerlijk en lichtjes belachelijk.

  Een Tour zonder echte toppers en met verminkte ploegen, het zegt me niets.

 6. Zaloezie said,

  on June 30th, 2006 at 6:13 pm

  Wielrennen interesseert me net als voetbal geen kloten. Ik vind het echter wel jammer/schandalig/rampzalig (schrappen wat niet past) dat omkoping en doping nu zo’n domper op het spel zetten.

 7. ishku said,

  on June 30th, 2006 at 7:11 pm

  Van de helft hebben ze toch niet eens sterke bewijzen dat ze doping genomen hebben toch? De bewijslast beperkt zich toch tot het feit dat ze op Fuentes zijn lijst staan ofzo?

  Ik vind het vooral jammer voor Jan Ullrich, eindelijk kans op een zege. Eindelijk een verzilvering van al zijn prestaties en dan dit. Kruis erover.

  Wat betreft de Tour zelf: het ‘wie weet wat gebeuren zal’ - effect maakt het wel iets bijzonders, but still. Ik had liever Ullrich Basso zijn ass zien creamen. Maar dat ben ik dan.

 8. freaq said,

  on June 30th, 2006 at 10:38 pm

  En hupakidee: ook geen Vinokourov, aangezien hij in een ploeg zat waar nog vier renners mee zouden rijden, en ge moet minstens met zes per ploeg zijn en zo…

 9. ishku said,

  on July 1st, 2006 at 11:06 am

  Dat es toch triestig, ze jongens.

  Al die mannen die alles op alles op de Tour gezet hebben en dan opeens het tapijt van onder hun voeten weggetrokken krijgen.

 10. tomadde said,

  on July 1st, 2006 at 11:44 am

  Ik kan er echt niet bij hé. Ze worden verdacht van zwaar doping-gebruik! (en ik durf mijn hand wel degelijk in het vuur steken in dit geval). Jan Ullrich eindelijk kans? Dat is niet eerlijk?

  Ik zal het eens zeggen hé … Ullrich die op bollen mag aanzetten aan de start, dat is even eerlijk als ik die met mijne moto zou mogen meerijden, en dat ‘t ook zou tellen!

  @ Reinert: dit is nu net géén verminkte tour. Ik denk dat het schrappen van de top-5 van vorig jaar wel een afradend effect zal hebben wat doping betreft. Resultaat : een koers die eerlijker is, véél spannender zal zijn.

  Ik kan er nu écht niet bij dat er mensen zijn die zouden willen dat die dopingkiekens effectief mee zouden rijden? Blind idolisme (betaat dat woord eigenlijk?) , dat noem ik het! :mrgreen:

 11. freaq said,

  on July 2nd, 2006 at 1:51 pm

  Idolatrie, da’s het woord :mrgreen:

 12. Wim said,

  on July 11th, 2006 at 1:06 pm

  en dat allemaal omdat t ne rostn is :lol:

  nu ja, ik volg Tomadde, slikkers moeten vliegen en als zij daarmee hun ploeg niet lang hun ploeg meer zal zijn verminken… then so be it. Het wordt tijd dat de tour nog eens een man tegen man wedstrijd wordt ipv een discovery channel promospotje van 3 weken. Ik pleit voor afschaffing van ploegen en de terugkeer naar de individuele strijd. Waar is den tijd dat de gele trui zelf ging aanvallen en de rest 10 minuten aan hun broek lapte. (okee als dat gebeurt is de spanning er ook wel af maar we hebben dan toch nog ns iets gezien é)

  maar kijkt! een vrouw met een koershart… of heeft diene rostn er iets mee te zien? :mrgreen:

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: