July 15th, 2006

Shot through the heart.

Posted by ishku in iPonder

Sinds kort word ik geconfronteerd met nogal rare gewaarwordingen. De soort van gewaarwordingen die enkel zestienjarige pubermeisjes zouden mogen ervaren. Ik ben nooit iemand geweest die in stotteren en zweten uitbrak bij een confrontatie met één van de beter bedeelden van het andere geslacht; ik spande al eens mijn kuiten op, maar mettertijd werd dat ferm afgebouwd en ik was daar blij mee. Gasten en ik; dat was op’t gemak, losjes en leuk.

En nu ik dagelijks geconfronteerd word met alle lagen van de bevolking en er keihard mee moet interreageren, besluit ik bij het minste spoortje van aantrekkelijk testosteron met een bezwete rug tegen mijn zitstoel te plakken. Ik voél mijn bloed naar mijn hoofd stromen en hoor slecht onderbouwde zinnen mijn mond verlaten. “Wie ben jij, verlegen truut?!”, vraag ik aan mijn fel doorbloedde spiegelbeeld dat gereflecteerd wordt in het kogelvrije glas.

Zo heb ik gisteren nog een kleine 10 minuten stom zitten glimlachen nadat ik een postzegel of twee aan één of andere donkerharige goedlachse kerel verkocht had, die mij deed voelen alsof we uitverkoren waren om met z’n tweetjes door een heide vol zonnebloemen te huppelen. Good heavens, zeg ik daarop. Good heavens, wat scheelt er met mij en waarom gedraag ik me als your average Fancy-lezeres?

En wat moet er van mij komen wanneer er geen kogelvrij glas meer tussen mij en mijn eventuele spouse zit? Onzekere tijden, gasten. Onzekere tijden. (maar ook een beetje leuk op een misselijkmakende & alle streetcredibility verliezende manier)

Ge zijt dan keer 22.

3 Responses to ' Shot through the heart. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Shot through the heart. '.

 1. Reinaert said,

  on July 16th, 2006 at 9:41 pm

  Geniet ervan, na 22 is uw jeugd voorbij. Word ge opeens kweenihoevolwassen. Echt. En daar staat ge dan :neutral:

  Boudewijn de Groot - Testament

  Na 22 jaren in dit leven,
  maak ik het testament op van mijn jeugd.
  Niet dat ik geld of goed heb weg te geven,
  voor slimme jongen heb ik nooit gedeugd.
  Maar ik heb nog wel wat mooie idealen,
  goed van snit hoewel ze uit de mode zijn.
  Wie ze hebben wil, die mag ze komen halen,
  vooral jonge mensen vinden ze nog fijn.
  Aan mijn broertje dat zo graag wil gaan studeren,
  laat ik met plezier t adres na van mijn kroeg,
  waar k teveel dronk om een vrouw te imponeren,
  en daarna de klappen kreeg waarom ik vroeg.
  En ik heb dan nog een stuk of wat vriendinnen,
  die welopgevoed en zeer verstandig zijn,
  en waarmee je dus geen donder kunt beginnen,
  maar misschien krijgt iemand anders ze wel klein.

  etc.

 2. Zaloezie said,

  on July 17th, 2006 at 10:29 am

  Mijn vriendinnetje
  ik laat je alle nachten
  dat ik tranen om jouw ontrouw
  het gestort

  Maar onthou dit wel
  Ik zal geduldig wachten
  tot ik lach
  Omdat ook jij belazerd wordt

 3. Jinx said,

  on May 9th, 2007 at 6:22 pm

  en de leraar die mij altijd lag te dreigen
  “jongen, jij komt nog op het verkeerde pad”
  kan tevreden zijn en hoeft niets meer te krijgen
  dat wil zeggen, hij heeft toch gelijk gehad

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: