September 7th, 2006

Dak.. by night.

Posted by ishku in Uncategorized

Toen ik gisteravond bij wijze van oriëntatie het noorden van het zuiden trachtte te ontwaren met behulp van de maan en sterren, dacht ik: “Tiens, schone maan, zeg.”, maar verder dan dat ging het niet, aangezien ik me nu eenmaal harder moest concentreren niét in een one way street af te slaan tijdens mijn zoektocht naar de weg naar huis.
Vanavond oogstte diezelfde maan alweer mijn bewondering en ik dacht: “Dit gaat ergens heen! Ik voel het!”

Now see, this is the part where Leonardo would ask Kate of hij haar al dan niet naakt zou mogen tekenen vooraleer de boot zonk, maar ik deed het op mijn manier en haalde mijn (eigenlijk redelijke crappy) Sony uit om wat nightshots te poelen. Ik vermijd die meestal aangezien ik geen statief heb en uiteindelijk niets meer dan moving blurs lijk vast te leggen. Je weet wel, the kind of moving blurs die wacko’s zouden associëren met een geest, of een geladen lingering spirit-orb ofzo. Hanyway, ik dacht eens te spelen en een statief te improviseren met een kandelaar en zakdoek ét voila:

Dak By Dark And Glistening.
Een nietszeggende foto!
Maar ze is toch zo schoon, die maan van ons, is ze niet?

5 Responses to ' Dak.. by night. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Dak.. by night. '.

 1. Jenny said,

  on September 7th, 2006 at 10:43 pm

  [Now see, this is the part where Leonardo would ask Kate of hij haar al dan niet naakt zou mogen tekenen vooraleer de boot zonk,]

  Wahhahahahaha.. !! jij bent echt zoo grappig ;)

  Maar los van dat, vind ik je foto goed gelukt, en dat voor een crappy Sony camera.

 2. K. said,

  on September 8th, 2006 at 9:31 am

  En ze was gisteren dan nog voor een kwart verduisterd ook…

 3. Zaloezie said,

  on September 8th, 2006 at 11:58 am

  Mag ik je naakt tekenen, Ishku?

  Hm. Bij nader inzien kan ik niet tekenen. Zal ik mijn crappy Samsung meebrengen?

  :)

 4. CoolWater_Roedi said,

  on September 8th, 2006 at 2:35 pm

  Here Comes The Moon (Looks like a little brother to the sun)
  ja, schoon he, woensdagavond de hele Groenplaats bij nacht verlicht door janneke maan, en donderdagavond bij maanlicht gaan joggen (strompelen) langs de scheldekaai, ook scheun ! spijtig da we nie in Arizona of zo leven, daar zie je veel meer sterrenhemel, hier is alles zo lichtvervuild..
  allez, fijn weekend en groetjeuus

 5. Mirthe said,

  on September 8th, 2006 at 5:22 pm

  Wat je allemaal kan doen met een kandelaar en een zakdoek :wink:

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: