September 13th, 2006

Zeg nee tegen Braun Oral B.

Posted by ishku in Uncategorized
Annie.

Since the dawning of time zijnde het 4de leerjaar ongeveer, was ik gefascineerd door dingen die andere klasgenootjes hadden en ik niet kon krijgen. Ik beschouwde mezelf zo’n beetje als de ‘Annie’ van Deinze eigenlijk.

Wanneer vriendinnetjes met hun tong uit de mond hun nieuwste Polly Pocket doosje trachtten open te wrikken, stond ik treurig met mijn hoofd tegen de muur te leunen terwijl ik op m’n allerzieligst “Theeeeee sun’ll come out, tomorrow..” uit mijn keelgat duwde. Ik deed dat wanneer ze tijdens de speeltijd zwanworstjes met ketchup uit een sjiek kleurrijk plastieken doosje toverden, wanneer ze tegen elkaar vertelden dat ze spaarrekeningen hadden (stel je voor, you guys, spààrrekeningen), en wanneer het topic elektrische tandenborstels naar boven kwam drijven.

Wel, laat ik even mijn armen in de lucht zwieren, Midas bij de kraag grijpen en giechelend over mijn tapis-plein rollen terwijl ik zing:

“Toooooooooooomorrow! Tomorrow! I luvyaaaaaaaah, tomorrow! You’re only a day uuuhwaaaaay..”

Want jawel, de elektrische ‘VERWIJDERT TOT 100% MEER TANDPLAK’ tandenborstel ligt reeds 3 dagen bij mijn andere badkamerspullen alsof hij er al jà-ren ligt.

Ik was nog geen twee seconden thuis wanneer ik mijn eerste noot tandpasta (na 354 seconden de verpakkink met een schaar te vermassacreren) op de harde sprieten van de tandenborstel kwakte. Met een gezicht die verwachting en innige hoop uitstraalde, bracht ik mijn Braun Oral B in slow motion naar mijn mond.

“Bzzzzzz!”, deed hij en toen hij contact maakte met mijn tanden, moest ik mijn ogen sluiten omdat de spiegel gans mijn omgeving al bevend weerkaatste. Er zat niets anders op dan mijn mond wat meer open te houden, wou ik een kortsluiting in mijn hersenen voorkomen.

Toen ik mezelf na een poetsbeurt van een dikke minuut in de spiegel bekeek, moest ik dan ook jammerlijk vaststellen dat er onmogelijk een méér onaantrekkelijk beeld van me bestond dan datgeen op dat ogenblik. Waterachtige tandpasta droop van mijn elleboog op de grond en mijn mond & kin leken alsof ik zopas een zware epileptische aanval ondergaan had, which was (let me stress this out) nót the case.

Toen ik met mijn tong over mijn tanden ging, voelden ze wel effectief zachter aan én het is altijd leuk om iets nieuws in je dagelijkse leven te implementeren, maar dat nam niet weg dat ik me vanbinnen toch een beetje leeg voelde wanneer ik mijn long awaited elektrische tandenborstel terug in zijn lader plaatste.

Waarop mijn spiegelbeeld me vol deugenieterij uit volle borst “Just stick out your chin, and grin, and saaaaaaaaaaaaayaaaaa!” toezong en ik drie keer Beetlejuice schreeuwde, hopend op een betere mascotte en vooral, betere tijden. Klote Annie van mijn voeten ook.

12 Responses to ' Zeg nee tegen Braun Oral B. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Zeg nee tegen Braun Oral B. '.

 1. freaq said,

  on September 13th, 2006 at 9:59 pm

  Doe dat één keer live in het pooowstkantoor en ge zijt meteen van al die onhebbelijkheden af die enkel de lezers met de geheime code kunnen lezen.

  Vergeet niet daarna als volgt de wereld toe te lachen: :mrgreen:

  Job done.

 2. Liesbet said,

  on September 13th, 2006 at 10:00 pm

  Ik durf met voorsprong te wedden dat je hem na een maand al beu gaat zijn.

 3. freaq said,

  on September 13th, 2006 at 10:23 pm

  Eyla, Ish, gij hebt mijn pooowstje veranderd!

 4. Hooch said,

  on September 14th, 2006 at 7:47 am

  Je zit nog in de gewenningsfase, me dunkt.

 5. lilith said,

  on September 14th, 2006 at 8:25 am

  Mijn ouders hadden er vroeger ook één en ik was ook zwaar teleurgesteld.

  Niets gaat boven frotten met een normale tandenborstel, zeg ik, en zelfs dan hang ik elke morgen vol tandpasta. (n)

 6. Zaloezie said,

  on September 14th, 2006 at 11:36 am

  Ik volg Lilith in deze.

 7. Roedi said,

  on September 14th, 2006 at 3:54 pm

  ‘k vrees dat’k iets te fel heb ‘gefrot’, want mijn tandarts zegt dat m’n tandvlees is beschadigd vanwege een fanatiek zogeheten ‘poetstrauma’… dus nu verplicht om te poetsen met zo’n roterende gevelreiniger :shock:

 8. maxentia said,

  on September 14th, 2006 at 4:29 pm

  er gaat niets boven artisanaal handwerk, the real stuff!

 9. Liesbet said,

  on September 15th, 2006 at 10:05 am

  Beue trien, ik zit nu al twee dagen onophoudelijk ‘bet your bottom dollar thaaat’ te zingen.

 10. lord cms said,

  on September 18th, 2006 at 10:14 am

  heu wat zat er in die tandpasta van jou? flipkonijn :D

 11. pieter said,

  on September 19th, 2006 at 10:52 am

  Volgens mijn goeie ouwe orthodontist van vroeger werkt een gewone tandenborstel evengoed als een elektrische tandenborstel. Ik verkies een manuele tandenborstel, daar kan je meer druk mee zetten en je hebt er meer controle over.

 12. Rendv said,

  on September 19th, 2006 at 11:49 am

  Een good ol’ kunstgebit is het makkelijkste van al! Gewoon uitpakken voor het slapengaan, in een glaazeke met water met nog iets dumpen, next day “presto!” ready to go. A colgatesmile for everyone, tomorroooow!

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: