September 19th, 2006

Kieplekker.

Posted by ishku in Uncategorized

Laat ik deze blog even gebruiken als dagboek en vertellen dat ik me de laatste tijd verbazendwekkend gelukkig voel met mezelf en mijn leven zoals het is. Geen klaagzang over wat er zou kunnen zijn of ik ooit had gepland te doen op dit moment in mijn leven, no sirrey Bob.

Er is iets veranderd. Als ik mezelf vergelijk met de ishku van de herfst van 2005, dan merk ik een wereld van verschil *doet de cirkelmove met vinger* en ik denk dat het iets te maken heeft met mijn job. Of ik nu wil of niet; ik moet toegeven dat het me allemaal heel erg goed ligt allemaal. Ookal is het allesbehalve hetgeen waar ik altijd van droomde en de job bijna even ambitieus is als een roeping als towelboy, het ies wat het ies.

Ik zit praktisch wekelijks ergens anders gestationeerd; ontmoet daardoor ontzéttend veel mensen en laat ik ook even vermelden dat de snelle gasten die reeds aan mijn loket verschenen zijn allang niet meer op één twaalfvingerige darm te tellen zijn.

En dan heb ik nog niks gezegd over de vlotheid waarmee ik dezer dagen met mensen omga. Hemeltjelief, je zou mij waarlijks eens moeten bezigzien met momenten!

It’s like; je ganse leven droom je van de perfecte job, zij het schrijven of muziek of wat dan ook, en dan opeens kom je by some freakish coincedence terecht in één of ander pooowstkantoor en ben je gewoonweg tevreden. Er is geen druk whatsoever aangezien ik nooit enige verwachtingen had in de frankeerrichting en that suits me, sir, oh yes it does.

Tel daar nog eens bij dat ik mijn familie, vrienden en kennissen de laatste tijd extra lijk te appreciëren, iedereen daarvan gezond is en ikzelf ook, ik geld heb en eveneens aantrok. Ik bedoel, wat zou een 22-jarige eigenlijk meer kunnen wensen?

Serieus. Soms kan je beseffen hoe leuk leven eigenlijk kan zijn en ik wou jullie even nauseaten door dat gezellig met jullie te delen.

Dat, en het feit dat we voor het eerst kiekskes hebben, zeg!

En ‘t zijn echte!

12 Responses to ' Kieplekker. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Kieplekker. '.

 1. caramel said,

  on September 19th, 2006 at 8:34 pm

  en staat jouw huis niet op de achtergrond van een verkiezingsaffiche?

 2. ishku said,

  on September 19th, 2006 at 8:37 pm

  Joat :)

  Could I sue him?

 3. March said,

  on September 19th, 2006 at 8:47 pm

  Oei, en getormenteerde mensen schrijven meer en beter zeker? Of wat was dat nu ook alweer?

 4. caramel said,

  on September 19th, 2006 at 9:02 pm

  royalties eisen bij een overwinning!
  (of de regularisatie van jullie illegale tuinhuis of zo)

  en ie gaat hoog eindigen peis ik.
  bekwame, jonge mens op de lijst in een tjevenstad als deinze…

 5. Roedi said,

  on September 20th, 2006 at 10:59 am

  Plezant om je zo zonnig te zien! Meer moet dat allemaal niet zijn he ?? :razz:

  P.S. Creatief Schrijven lanceert VOLZ!N, het eerste tijdschrift in Vlaanderen voor schrijfliefhebbers, officiële lancering op 21 september om 20u in het Zuiderpershuis te Antwerpen, www.creatiefschrijven.be.

 6. maxentia said,

  on September 20th, 2006 at 2:51 pm

  Reken op de pooowst!

 7. Liesbet said,

  on September 20th, 2006 at 9:21 pm

  Nu vind ik écht wel dat het tijd is voor een Full House marathon.

 8. Jenny said,

  on September 21st, 2006 at 10:22 am

  Wat een blij stukje!!

 9. ChasTT said,

  on September 21st, 2006 at 10:06 pm

  Zo moet dat zijn!

 10. Zaloezie said,

  on September 22nd, 2006 at 12:16 pm

  Ik ben blij dat je je goed voelt. Ooit kom ik eens aan je loket langs met het ‘lief dagboek’. Ha! Een insider!

  Isku en ik hebben inside jokes 8)

 11. lord cms said,

  on September 23rd, 2006 at 1:40 pm

  en ik maar denken dat het uw vakantiejob was lol my appology
  en wat een schattige kiekskes!

 12. bart said,

  on September 27th, 2006 at 8:04 am

  en ‘t zijn echt schone kiekens!!

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: