October 7th, 2006

De kamer.. VAN VERLANGEN!

Posted by ishku in Uncategorized
En dit is nog maar één kant. En daarbij zal het blijven. Privé enal.

Ik hou zó hard van mijn kamer.

Mijn kamer is zodanig aan mijn persoonlijkheid aangepast dat het als het ware mijn meest unieke visitekaartje is. Stap hier binnen, vind mijn kamer leuk en je vindt mij leuk. Je vindt er mijn favoriete boeken, mijn meest beluisterde platen & CD’s, foto’s van familie & vrienden en mijn mooiste dromen aan muren gehangen & meer obscure in lades verscholen. Dezelfde lades waarin eveneens kleine flesjes passievruchtjenever van oudjaar 2003 liggen alsook 2 pakken sigaretten van mijn ex-lief dat ik binnenkort zowat 5 à 6 jaar geleden in een lokaal café binnengedraaid heb. Don’t be fooled; het is hier geen broeihaard van nostalgie, maar er is er genoeg om mij eraan te herinneren hoe en wie ik ben. Kwestie van niet te zeer te verdwalen in de onzekerheid dat mij in mijn early twennies al eens placht te treffen, weetjewel.

Mijn liefde laait particularly hoog op nadat ik mijn sty onderworpen heb aan een poetsbeurt, er een nieuwe avond voor de deur staat en mijn schemerlampen het geheel nóg warmer en gezelliger doen aanvoelen.

God, wat kan ik soms totaal het PMS-vrouwmensch uithangen.

6 Responses to ' De kamer.. VAN VERLANGEN! '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' De kamer.. VAN VERLANGEN! '.

 1. ChasTT said,

  on October 7th, 2006 at 10:40 pm

  Die Polka aan met alle andere lichten uit vind ik ook wel iets hebben!
  Werkt die eigenlijk nog goed? Ik vraag me af welk verhaal aan die radio wel mag vasthangen, dat deze zo’n centrale plaats heeft ingenomen (ik ben zelf “liefhebber” ;-)

 2. Rikea said,

  on October 7th, 2006 at 10:54 pm

  Héérlijk.

 3. freaq said,

  on October 7th, 2006 at 11:36 pm

  Cool! Echt een kamer voor in de boekskes. Ik heb dat niet. Hoogstens boekskes voor in de kamer, da’s al :cry:

 4. Roedi said,

  on October 7th, 2006 at 11:57 pm

  mm ziet er knusjes uit :razz:

  en de 4 foto’s van de white album !! a beatle-fan salutes you ! :eek:


 5. on October 8th, 2006 at 2:36 pm

  ‘t ziet er alvast gezellig uit … zelfs de Beatles hanger er te glunderen:)

 6. rockstarbaby said,

  on November 7th, 2006 at 1:43 am

  Het ziet er zeer gezellig uit…

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: