October 14th, 2006

Het was nen soort kliek, witte?

Posted by ishku in Uncategorized

I had a moment. Toen ik gisteren met mijn neefje van intussen zeven whopping maanden oud aan de ontbijttafel zat, keek hij me langdurig aan. Zonder te bewegen of niets. Hij zat in een kakstoel en ik op een gewone.

(Het woord kakstoel stelt me trouwens voor een aantal vragen waarvan één: “Waarom het woord kakstoel?” Pisdoek I get. Maar kàkstoel?)

Een moment dus. Buiten was het donker, ik slurpte aan mijn koffie en hij bleef me maar aankijken vanuit zijn overallesziende kakstoel (zei ze zonder verpinken). En ik begin als een normaal mens te vertellen over mijn dag die volgen zou, en al de whino die ik al een aantal keren eveneens over jullie heen gekapt heb. En hij bleef kijken, aandachtig en alles, en ik dacht: “Hey; dit is de eerste keer dat we écht alleen samen zijn en ik niet met mijn kopstem al zingend vraag: “Hoooeweeeeest Noaaaaaaah? Cavaatjeees?”. Omwille van één of andere reden, leek het me te raken. Alsof hij echt geïnteresseerd was en hij de stem en het gezicht van zijn dare I say, oneindig coole tante in zijn brein trachtte te graveren.

Maar aangezien het hier gaat om een jongen die nog niet eens weet dat die twee bungelende dingen die in het verlengde van zijn derrière lopen, zijn éigen benen zijn, hou ik het op un moment sans-unique. Maar uniek nonetheless.

*crowd goes oooh* of *crowd goes:”Wordt dàt ook al als een moment geclassificeerd?”* (in dat geval: bite me)

10 Responses to ' Het was nen soort kliek, witte? '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Het was nen soort kliek, witte? '.

 1. Jochen said,

  on October 14th, 2006 at 8:02 pm

  Hij lijkt nog altijd op een meisje. :twisted:

 2. pieter said,

  on October 14th, 2006 at 8:23 pm

  Shit happens? (in de positieve zin?)

 3. AnnaDenise said,

  on October 14th, 2006 at 8:55 pm

  Ik ben een beetje bang voor starende babies… :evil:

 4. maxentia said,

  on October 14th, 2006 at 9:10 pm

  die kleine kent u van een vorig leven, dat zie je toch zo

 5. Reinaert said,

  on October 14th, 2006 at 10:16 pm

  http://www.euronet.nl/users/helle/hygiene1.htm

  Een kakstoel dus.

  Verder mag het niet onvermeld blijven dat de kleine in kwestie prachtige ogen heeft. To go with the aunt probably.

 6. Hooch said,

  on October 16th, 2006 at 9:42 am

  De kleinen van mijn broer is bijna 6 maanden en krijgt zijn tanden.

  Blittinge joenges. Blittinge.

 7. freaq said,

  on October 16th, 2006 at 1:44 pm

  Djeez, dat gaat hier nu toch geen zo’n babyblog worden é Ishku! Voor ge het weet is er één of andere blogster die daar aanstoot aan neemt en er stukske over pleegt :razz:

 8. ChasTT said,

  on October 17th, 2006 at 9:12 am

  Haha, ik denk dat Noah een moment had:
  “…ik weet nog niet wat een tante precies is, maar ik weet wel dat jij oneindig cool bent en hey, dit is de eerste keer dat we écht alleen samen zijn…”

 9. lord cms said,

  on October 17th, 2006 at 2:58 pm

  ;-) lol


 10. on January 7th, 2008 at 10:30 pm

  […] Weet je nog toen ik zo’n dik anderhalf jaar geleden met gepaste trots mocht verkondigen dat ik voor het eerst tante was geworden en we, toen hij zowat zeven maanden oud was, een bijzonder moment deelden, die baby en ik? […]

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: