November 14th, 2006

Tiny gaat naar de garage.

Posted by ishku in Uncategorized
De crib van Noël.

Beste vrienden, graag deel ik met jullie dit gelukkig moment:

Mijn bolide aka White Lightening deed de laatste maanden nogal veel van ‘reutel-reutel’ en toen hij vorige week evolueerde naar ’stilval in’t midden van de baan-stilval in’t midden van de baan’ dacht ik dat un oeuf un oeuf was. En dat was een fijne woordspelink, al zeg ik het zelf. Ik, genomineerde voor blog van het jaar 2006.

Ik wendde al mijn connecties aan, aangezien plan A zijnde ‘neuten tegen vader‘ niet het gewenste effect leek voort te brengen, en kwam terecht bij garage Noël in Lotenhulle. Ik dacht vroeger altijd dat Lotenhulle mìjlenver hiervandaan gelegen was, maar toen ik twintig minuutjes na start al op mijn lokaatsie arriveerde, wist ik wel beter jandorie.

Noël deed eerst niet open. Dat komt omdat ik met een oldskool-garagist te doen had. Mi infrafrastructure e su infrrfrastructure, zo één. Een infrastructuur die trouwens weggelopen leek uit de set van FC De Kampioenen. Die VRT-sets vliegen gelijk nogal de deur uit, begin ik zo te peizen.

Anyway, Noël zette mijn bolide op de lift en ging met zijn garagistenlamp langs het buizennetwerk dat zich aan de onderkant van mijn voituur bevindt. “Het reutelt?”, zei hij in vraagvorm. In realiteit deed hij meer dan reutelen; hij schokte elke keer ik gazze gaf (which is rather often) zo hard dat ik wel poor old Michael J. achter het stuur van de DeLorean leek.

Noël hield halt bij een gat in mijn sjargebuize (die trouwens langer is dan ik dacht) en stak zijn duim erin. Het was een gat ter grote van een duim!

Wat doet Noël? Hij belt naar een collega, rijdt zélf om een nieuw stuk terwijl ik alleen in mijn auto naar Geena Lisa (n) op Radio 2 moet luisteren, keert terug, steekt dat stuk er zonder problemen op en zwaait mij met 100 euri in zijn handen vriendelijk uit.

Ik vind dat service. Noël content, en ik giechelen als een kind omdat ik eindelijk weer mijn radio kan horen en de mensen mij niet meer nakijken alsof ik het ergste ben dat Greenpeace ooit overkomen is.

Dus: ejje miserie mee je carrosserie? Garagist Noël uit Lotenhulle moakt je in 123 weer blie! Ie is aasn zo goe als DDTee. Astembelieft merci, en ik klap nie eens West-Vlaams.

En voor de rest vind ik die Blog-verkiezingen utter crap! Ik spuug erop!

7 Responses to ' Tiny gaat naar de garage. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Tiny gaat naar de garage. '.

 1. stijn v. said,

  on November 15th, 2006 at 4:00 am

  Who needs blogverkiezingen als wanneer je met een zo-goed-als-nieuwe White Lightening kan rondsjeezen. :)


 2. on November 15th, 2006 at 12:05 pm

  Maar mijn stem hebt ge al in ieder geval, en ge hebt er niet eens om moeten vragen. :wink:

 3. caramel said,

  on November 15th, 2006 at 2:05 pm

  spuug dan maar op mijn stem ook :mrgreen:
  trouwens: misschien winde wel nen otto?

 4. lord cms said,

  on November 15th, 2006 at 2:34 pm

  gelukkig hin guw sjargebuuze d’rnog an!
  en oldskool-garagisten zijn my altime fdave, daar moette ten mistne enkel wachten tot iede stukkne heeft in een grote garage waa rik nu bij ben ben ik mijn auto een hele dag kwijt verdomme

 5. maxentia said,

  on November 15th, 2006 at 6:01 pm

  Te laat, heb ook al voor je gestemd.

 6. Roedi said,

  on November 15th, 2006 at 8:08 pm

  Congratulations
  And jubilations
  We want the world to know we’re happy as can be lalalala
  cliff richard says: good show, baby !

 7. dieu said,

  on November 21st, 2006 at 12:52 pm

  mee wa veur ‘n krot van nen otto rijde gij feitelijk ? ‘k hem in guul mijn leve nog vanzelevens nie ghuurd da nen otto stille valt van een gat in de chargebuize…

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: