November 22nd, 2006

Harry Roareuft.

Posted by ishku in Uncategorized

Jullie weten zo onderhand allemaal dat ik een meisje ben (aan alle recensenten die denken dat ik eroewp kieck om vreemde vrouwmenschen in mijn header te plaatsen) dat al eens een bestoft Harry Potter-boek in de handen durft nemen en ook al eens pleegt weg te dromen bij één van de verfilmingen van de verhalen van JK Rowling, en daar is dan ook niets verkeerd mee. Ik vind het wel niet wijs dat alleen arme 11.11.11-Afrikaantjes de boeken nog niét gelezen hebben en ik bijgevolg mijn fantasietjes op dat vlak met zowat 98% van de wereldbevolking moet delen, maar what can you really do about it, èy?

Dus kijk, hoera voor Harry Potter enal, maar dien kerel heeft eigenlijk nogal een ende van een raar oofd als ge er keer op let. Ik lette er gisteren eens op en ik dacht: “Tiens, die gast heeft een raar hoofd.” Vandaar. Het is gelijk écht gans verkeerd op zijn nek geplaatst.

C4URS11.

(ishku vindt een multilinguaal cybertaaltjen uit. prijs haar!)

Looks like sómeone got a little carried away with the verlostang, denk ik dan zo.

But if you’re reading this, Daniel, I did not mean a single word. Not that you understood what I wrote about you, but were you accidentally só interested in this blog that you turned to an online translator, I didn’t mean it. I have audiences to please, I hope you understand. Fancy a pancakesken anders?

9 Responses to ' Harry Roareuft. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Harry Roareuft. '.

 1. Dominiek said,

  on November 22nd, 2006 at 8:16 pm

  Die vriendin van Harry heeft precies wel lekkere borsten

 2. Mirthe said,

  on November 22nd, 2006 at 8:43 pm

  Ik heb het altijd al een raar manneke gevonden :grin:

  But if you’re reading this, Daniel, I did not mean a single word. Not that you understood what I wrote about you, but were you accidentally só interested in this blog that you turned to an online translator, I didn’t mean it. I have audiences to please, I hope you understand. Fancy a pancakesken anders?

 3. Pieter-Paul said,

  on November 22nd, 2006 at 8:58 pm

  Het lijf van die rosten is in de onderste foto precies een kartonnen bord met een pull over gedrapeerd.

 4. Tom said,

  on November 23rd, 2006 at 12:36 am

  Is het ook denk ik. In de nieuwe potterfilm komt een flattening spell voor die op komische doch tragische wijze uit de hand loopt. (In het boek komt die scène niet voor)
  Kwestie van alvast in character te zijn heeft de rosse zich preventief onder ene pletwals [img]http://www.schoolplaten.com/data/mediadatapics1/154/pletwals.jpg[/img] gedrapeerd.

 5. jessie said,

  on November 23rd, 2006 at 7:13 am

  “Het lijf van die rosten is in de onderste foto precies een kartonnen bord met een pull over gedrapeerd.” Bwahahahaha! Het gebeurt niet veel dat ik meer moet lachen mee een reactie dan een stukje hier, maar bij deze :lol:

 6. knife said,

  on November 23rd, 2006 at 9:06 am

  de kus! mensen, de kus!

 7. vleervlinder said,

  on November 23rd, 2006 at 10:53 am

  idd een eel raar hoofd :shock:
  http://www.imdb.com/gallery/granitz/3861/Events/3861/DanielRadc_Kambo_6481245_400.jpg.html?hint=nm0705356


 8. on November 23rd, 2006 at 5:02 pm

  *gierueh*

 9. Els said,

  on November 24th, 2006 at 9:22 pm

  Ik ben toevallig bij uw blog terechtgekomen, en hoewel ik u niet ken: je schrijft heel leuk! Ik denk dat ik hier nog wel eens zal langskomen :-) .

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: