November 29th, 2006

Glazen spoelen.

Posted by ishku in Uncategorized
Eigenlijk zocht ik gewoon een excuus om deze foto te posten.

Liesbet van ABZG (n-n-n-namedroppink) en ik wilden eens iets speciaals doen voor onze verjaardag. Alas, ye mannelijk lezerspubliek, niet onze verjaardag als in “Hoera! 1 jaar hete lesbische seks” (ik eb deze zin zeker al eerder gebruikt hier, ik voel het), maar 1 jaar als in “Hoera! Liesbet wordt 1 jaar ouder op 29 november, en ik de dertigste.” That’s right; de dag waarop mensen met ‘gelukkige verjaardag’ afkomen en daar verder eigenlijk niets mee bedoelen. Ach verjaardagen; mijn hert is er nooit echt gans warm van geworden.

“Ei! Laten we er senselessly veel kluiten tegenaan smijten!”, dachten we in het overlopen van allerlei plannen, en uiteindelijk lieten we ons oog vallen op een beauty-farm ergens in de buurt van de Makro in Eke. And yes, that ìs important information. Het was alleszins duur genoeg en mind you, toen wìj het planden, waren beauty-arrangementen nog steeds véry underground, so there.

Nu, ik had mezelf voorgenomen om geen kinderlijke penisopmerkingen te maken, maar jongens, als ik vandaag geen 35 penissen gezien heb, heb ik er géén gezien. Wow. Terwijl ik mijn Croque Monsieur op mijn vork wou stekken: Penis. Toen ik van’t toilet kwam: Penis. I swear; achter elke hoek leek er wel één te schuilen, en dan nog meestal vergezeld van het type vent waarvoor ze de term ‘afdakjes’ in het leven hebben geroepen. En hey, voor iemand die opgevoed is in een huis met sloten op de deuren, valt het niet bepaald mee om gezellig mee van ‘tettenbloot’ te doen. Al zeker wanneer de bar direct uitkijkt op alle naaktruimtes en de barman zich bijgevolg in de positie bevond om tegelijkertijd zijn glazen én spermakanaal te spoelen.

Al een chance dat we in de namiddag een gratis rockharde Colruytkoeke onder het voorwendsel van cake voorgeschoteld kregen, en ons afscheidsgeschenk bestond uit een lame-ass mini-tube ‘body firming creme’. “Voor als ge uit de sauna komt. Voor op uw lichaam. Ge weet wel, die sauna die je thuis nie staan hebt en ge dus nooit zult kunnen gebruiken.”

En ja, ik loop daar kribbig van. “En dan iss het nu tsijd voor de hoofdhuidmassage”, zeiden ze met extra nadruk op de -ss als waren ze volleerde Parselmouths. Niet toevallig mijn favoriete massage-onderdeel! Ik daar kweenie hoe hard naar uitkijken, en dan laten ze zo een wicht van 35 kg beetje in mijn haar wrijven. I’ve had better headrubs from trees, for cryin’ out loud. And that’s impossible!

Pas toen mijn overdreven vochtige badjas en handdoek ervoor zorgden dat ik op de duur onder tien kilo nat wasgoed gebukt liep, was het voor mij het moment aangebroken om er een eind aan te breien en 5 euro te betalen voor het paar teensnijdende slippers dat we daar mochten bezigen.

Best dat mijn gezelschap een beetje in orde was. Not to mention partially nekkid..

13 Responses to ' Glazen spoelen. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Glazen spoelen. '.

 1. Dominiek said,

  on November 29th, 2006 at 10:56 pm

  En toch vraag ik mij af of dat niet vermoeiend is, zo één jaar aan een stuk hete lesbische seks.
  Of heb ‘k weer te selectief en te diagonaal gelezen ?

 2. Mikaël said,

  on November 29th, 2006 at 11:13 pm

  Ik geraak geen wijs uit die foto ! Wukisda ?

 3. Zaloezie said,

  on November 29th, 2006 at 11:24 pm

  Wat ben je mooi (l)

 4. Rikea said,

  on November 29th, 2006 at 11:32 pm

  In elk geval toch een gelukkige veraardag!

  Al bedoel ik daar verder niets mee. Waarom zou ik, ge verjaart nog niet, lijk, de eerstkomende dertig minuten of zo?

 5. caramel said,

  on November 29th, 2006 at 11:33 pm

  “en de barman zich bijgevolg in de positie bevond om tegelijkertijd zijn glazen én spermakanaal te spoelen.”
  *strijk*

  en die foto is zó…

 6. Bert said,

  on November 30th, 2006 at 9:05 am

  En hopsasa, een gelukkig verjaardag si!

 7. Marleen said,

  on November 30th, 2006 at 11:48 am

  Waarom denk je dat er zovéél sauna’s zijn (nog te weinig naar mijn goesting, hoor!) waar je (alleen) met badpak binnen mag?
  Mij niet gezien, hoor,in een naaktsauna: ik wil zeker geen vreemde penissen zien als ik mij daar lig te ontspannen en mijn bungelende onderdelen houd ik ook liever ingepakt. Bij jou is dat nog iets anders, jij bent blijkbaar nog jong! :roll:

 8. lilith said,

  on November 30th, 2006 at 1:34 pm

  De combinatie croque-monsieur - penis komt verschrikkelijk disturbing op mij over, om de één of andere reden. Ik hoop heel hard dat het geen onverwerkt jeugdtrauma is dat klaarzit om boven te komen drijven. (n)

  Sjieke foto, inderdaad, kiem en lies. (l)

 9. knife said,

  on November 30th, 2006 at 1:35 pm

  bungeling of niet
  tis de natuur jong.
  de natuur.

  een dikke proficiat

 10. wowbagger said,

  on November 30th, 2006 at 3:46 pm

  Gratz!

 11. Roedi said,

  on November 30th, 2006 at 4:57 pm

  happy birthday, cuties ! :razz:

 12. Charlotte said,

  on November 30th, 2006 at 7:29 pm

  Happy happy joy joy!

 13. lord cms said,

  on December 3rd, 2006 at 3:29 pm

  hilarisch!!!!! mat dat zou niet voor mij zijn ze al die vieze venten met die daar lopen te pronken met hun afgedekte penis…
  ik zou van schaamte de mijne ook willen bedekken

  eek how romantic it sounds: bij de makro in eke…ik peinsdige dat ge eventje snaar the one and only real spa waart getrokken waar niemand uw tetten kent

  ik ben nog altijd aan het nahinniken van uw grappige beschrijvingen

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: