January 16th, 2007

I like birds.

Posted by ishku in Uncategorized

Alfred Hitchcock, eat your heart out.

Once.

Or twice.

Fantastisch toch? Al een paar dagen hebben de spreeuwen het luchtruim in Deinze overgenomen, en ik vraag mij dan af waar dat allemaal slaapt. En wat dat eet, en of ze samen eten. Needless (jaja) to say dat ik mezelf zo ver mogelijk van enige broodkruimels tracht te verwijderen. And think of the poop!

And another thing; ik zat zopas in bad en om de één of andere reden kwam het woord ‘laat’ in mijn hoofd op. Ik had nooit eerder gedacht dat ‘laatste’ in de zin van ‘jij bent de laatste’ sloeg op ‘jij bent de meest late’. Ik heb gelijk nooit eerder een link gelegd tussen ‘laatst’ en ‘laat’, als in trap van vergelijking, en toch is het zo. Dan denkt ge dat ge alles zowat weet en dan opeens, whammo.

Ik ben zo vermoeiend vandaag.

12 Responses to ' I like birds. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' I like birds. '.

 1. csbm said,

  on January 16th, 2007 at 11:44 pm

  die met de klokgeluiden is gewoonweg ’spooky’. als je leven je lief is: run & hide voor een paar maanden en breng ons ondertussen nog wat etymologische weetjes. i’m craving for it so bad!

 2. Rikea said,

  on January 17th, 2007 at 3:57 am

  Om van later nog te zwijgen!

 3. jim II said,

  on January 17th, 2007 at 8:36 am

  Vroeger deden de vogels dat alhier ook. Het rare is wel dat ze dat altijd deden voor ze naar het zuiden vertrokken voor de winter. In november ofzo. Nu is het januari :???:

 4. Liesbet said,

  on January 17th, 2007 at 8:48 am

  Zulke gekke beesten, maat. Dat heb ik nui nog nooit gezien.

 5. Morgada said,

  on January 17th, 2007 at 11:34 am

  uhm.. needles? of needless?

  of.. heb ik hiermee de pointe volledig gemist?
  Hoe dan ook, ik zit met vliegende mieren - ook geen lachertje..

 6. Alexander said,

  on January 17th, 2007 at 11:38 am

  En dat “dozijn” iets te maken heeft met douze, dat is mij onlangs ook ingevallen. Epiphany!

 7. beebz said,

  on January 17th, 2007 at 11:49 am

  Ja Kiem, waarom heb jij naalden nodig om iets te zeggen? :/

  En ik heb ze ook gezien, alleen: ik reed ertussen en mijn tegenligger en ik moesten gewoon stoppen enal. Why yes, we shared a moment… :)


 8. on January 17th, 2007 at 2:36 pm

  Die link had ik anders ook nog niet gelegd. :shock:

  Nu hebt ge mij aan het :shock: :roll: gekregen.
  En Rikea met zijn ‘later’ ook al.

  :roll:

 9. Roedi said,

  on January 17th, 2007 at 6:21 pm

  LAAT ons een boom en wat groen en wat vogels ! :smile:

 10. Jochen said,

  on January 18th, 2007 at 8:48 pm

  En “eerst” komt dan eigenlijk van eer-eerder-eerst! :shock:

 11. Bar said,

  on January 19th, 2007 at 1:10 am

  Cool gevonden, dat van dat laatst daar…

 12. bastiaen said,

  on February 5th, 2007 at 7:52 pm

  Nog even over die vogels dus, ik ree in de tolpoortstraat nietsvermoedend, toen ze plots nen luchtattack deden. ik stond aan de grond genageld, met voiture en al. Gapend lijk nen uil op nen kluit ree ik verder om te stoppen bij hautekeete. Ik was welgeteld 5 minuutjes binnen en toen dak buiten kwam was gans mijn FSLleke ondergekakt!! Bedankt spreeuwen !!

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: