March 4th, 2007

Emanuelle was snel.

Posted by ishku in Uncategorized

Daarjuist keek ik bij het televisiekijken bekanst mijn ogen uit. Er had juist een dame gedaan met tennissen of één of andere fysieke inspanning that requires a white uniform, en haar assistente veegde met een handdoek het zweet van haar gezicht. En dan van haar armen. En dan van haar borsten. En dan ging ze haar borsten kussen en glipte haar hand onbeschaamd naar die andere haar naughty place. En zomaar op den BRTN, hé maat.

Anyway, ik was bezig met het een beetje met weerzin te bekijken, want die assistente was oud genoeg om haar moeder te zijn. Heck, ze wàs het verzekers ook, maar dat is het punt niet. Het punt is dat de tennister in kwestie Emmanuelle was. Je weet wel, Emanuelle “ik zit graag naakt in mijn rietstoel naar mezelf in de spiegel te kijken” die enkel op tv verscheen wanneer de kleine kinders al richting bed getrokken waren. Ik heb persoonlijk nooit geen enkele film gezien, want ik hoorde indertijd bij de categorie “reeds naar bed getrokken kinders”, maar jeminee, dat kind was snel, zeg.

“Wat een perfect gezicht.”, zei ik vol jaloezie tegen mijn vriendin die ik fyi niét wens te verzorgen na een hevige tennismatch, en ze kon mij alleen maar gelijk geven. Wuk een naturel en een schoon vel dat die had. Hamaikes!

Ik zou ze graag tonen en jullie “maar ishku, ge hebt gewoonweg gelijk!”-uitlatingen in ontvangst nemen, maar ik vind geen enkele deftige foto waar ze niet met haar tetten bloot zit.

Still, respect voor jouw, Sylvia Kristel. Ge waart een snel dink.

14 Responses to ' Emanuelle was snel. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Emanuelle was snel. '.

 1. Morgada said,

  on March 4th, 2007 at 10:40 pm

  Gij vind hand-gaat-naar-naughty-place weerzinwekkend?
  dan zal ik u veiligheidshalve mijn kopie van “Naakt” maar niet uitlenen,
  haar bijzonder gedetailleerd levensverhaal… jaja.. een hete tinke, die Sylvia!

 2. Tjoff said,

  on March 4th, 2007 at 11:39 pm

  Inderdaad ooit een schoon meiske geweest.

 3.  freaq said,

  on March 5th, 2007 at 8:13 am

  Mijn ouders hebben één van die films - want daar bestonden er toch meerdere van é? - in hun videocassettenkast zitten gehad, en nadat ik eens in omfloerste taal daarover had horen spreken door mijn ouders tegen familie, was mijn interesse direct gewekt. Haha, omfloerste taal doet altijd een belletje rinkelen, niewaar. Anyway, op een woensdagnamiddag alleen thuis heb ik die dan eens in versneld tempo bekeken, gelijk any dertienjarige would do, op zoek naar het beste bloot. Ik moet zeggen, ik was er precies wel redelijk rap door… (en nadien de cassette exact op dezelfde wijze terug in de kast geplooid natuurlijk, mehehe).

 4. Liesbet said,

  on March 5th, 2007 at 3:26 pm

  Nog nooit van gehoord.

 5. roedi said,

  on March 5th, 2007 at 6:54 pm

  ah ja, Kristel stond dit weekend nog in de krant ‘ik ben blij dat ik ouder mag worden’ of zoiets… Ze was ooit nog samen met Hugo Claus, die snoeperd :-)
  Mijn eerste ‘ero’-film in de cinema als puber was “Private Lessons” , met Kristel dus… rode oortjes :-)

 6. Zaloezie said,

  on March 6th, 2007 at 12:48 pm

  Nog nooit een van de films gezien, maar schoonheid is alvast geen reden tot respect.

 7. Tony Danza said,

  on March 6th, 2007 at 1:22 pm

  nog nooit van emanuelle gehoord? binnen 20 jaar gaat alleman dat zeggen over Absynthe Minded en de Van Jets :cool:

 8.  freaq said,

  on March 6th, 2007 at 4:06 pm

  En jij komt net even met een teletijdmachine uit de toekomst teruggevlogen, neem ik aan?

 9. Tom said,

  on March 6th, 2007 at 6:29 pm

  Freaq staat pinnig vandaag.

 10. freaq said,

  on March 6th, 2007 at 6:55 pm

  Ksssht!

  Trouwens, ‘respect voor jouw’, heb je daar nog een woord achteraan vergeten, Ishku? (Ik geef je de kans om er hier nog netjes mee weg te komen, vergeet dat niet :razz: )

 11. ishku said,

  on March 6th, 2007 at 7:25 pm

  Ik doet dat gelijk wel express, hé.
  Alsof ik er eveneens van overtuigd ben dat de correcte schrijfwijze van poging ‘pogink’ is.

  Ik ga zo mee mijn ogen rollen naar u, ik voel het.

  Ow. Yep. There they went.


 12. on March 6th, 2007 at 11:42 pm

  […] Mrt 6th, 2007 by dieu […]

 13. cictoria said,

  on April 23rd, 2007 at 4:50 pm

  ik vind die jaren 70 films over erotiek veel mooier om naar te kijken dan wat er nu zo wordt bekeken.hetis allemaal veel dromeriger en onschuldiger,ik hou daar wel van.camden

 14. cictoria said,

  on April 23rd, 2007 at 4:50 pm

  ik vind die jaren 70 films over erotiek veel mooier om naar te kijken dan wat er nu zo wordt bekeken.hetis allemaal veel dromeriger en onschuldiger,ik hou daar wel van.victoria

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: