March 6th, 2007

Verkracht, vermoord noch overvallen.

Posted by ishku in Muziek
Ik draag deze foto op aan Brutin.

Beste vrienden,

Heb ik al verteld dat ik vorige week donderdag naar DNA van John Lennon & Yoko Ono gaan kijken ben in de Botanique in Brussel? En dat ik en plus nog eens niét verkracht, vermoord noch overvallen ben? So alright then, let’s have three cheers for that now.

De term ‘DNA van John Lennon & Yoko Ono’ is eigenlijk niet schoon van mij, want hoe corny het ook uit mijn mond moge klinken; hij is meer dan dat. Ik weet niet van welke ouder hij’t meeheeft, maar hij straalt een soort van rust en tevredenheid uit waar ik enkel maar kan van dromen. En gefrustreerd kan door worden omdat ik het maar niet voor elkaar krijg.

So damn you Sean Lennon! Met uw vuile inner peace! En uw mooie nieuwste plaat waarvan ik elk woord kon meezingen en meevoelen. En waardoor ik dromerig zingend naar huis zweefde, met in mijn ene hand mijn flacon pepperspray geklemd en in de andere een harde paraplustok. Want hey, Brussel wordt niet Disney juist omdat Sean Lennon in de neighbourhood is, ze.

Beste vrienden, graag had ik een mooie review geschreven, maar ik heb er noch het geduld noch de gepaste woorden voor en laten we eerlijk zijn, geen kàt kan het wat schelen, aangezien niemand hier ooit al een Sean Lennon-nummer gehoord heeft.

EN JULLIE ZIJN DAAR FOUT IN! FOUT!

Dus kijk, luistert eerst naar Parachute, keert dan weer en dàn zullen we keer klappen.

En iedereen die zegt dat hij keihard probeert op zijn vader te lijken, verdient een saflet op zijn of haar bakkes. That means you, werkcollega die er helemaal niets van kent, krampachtig probeert jong te zijn, nog graag keure van mij zou hebben ook en niet eens moeite moet doen om enigszins op Captain Hook te lijken. Gij kutmutt’n.

23 Responses to ' Verkracht, vermoord noch overvallen. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Verkracht, vermoord noch overvallen. '.

 1. sunnymoon said,

  on March 6th, 2007 at 8:18 pm

  wij fout? Zijn schoenen die zijn fout ja :shock:


 2. on March 6th, 2007 at 9:51 pm

  Errug rustig word je er blijkbaar niet van als ik je zo bezig hoor (of lees)…

 3. ishku said,

  on March 6th, 2007 at 10:27 pm

  Ik zit dan ook momenteel in een anger-fase.

  Like so :mad:

 4. beebz said,

  on March 6th, 2007 at 10:31 pm

  The anger druipt van het scherm ook. Really :)

  PS Someone wants to see your drawings….

 5. Jimi fan said,

  on March 6th, 2007 at 10:37 pm

  “Anger”……of “Einde”-fase….?
  :)

 6. Tjoff said,

  on March 7th, 2007 at 12:03 pm

  Voor de rest alles ok met jou?

 7. Teevee said,

  on March 7th, 2007 at 3:04 pm

  Ik héb al nummers van SL gehoord..

  Live in de Handelsbeurs..

  Heb hem zelfs een nummer zien neuriën net voor hij op moest.. maar of het een van zijn nummers was, dat weet ik eigenlijk niet.

 8. Al Keitel said,

  on March 7th, 2007 at 8:56 pm

  Beste,

  Bij deze wil ik u kond geven van het feit dat uw collega (nl. Marnix, we weten dat je het over hem hebt) heel erg verbaasd is over je uitlatingen aan zijn adres. Krampachtig jong willen zijn is veel gezegd, maar ik moet ook toegeven dat die korte broek en het boekentasje op de rug vorige week er ook wat over was. Het is per slot van rekening nog niet eens lente. Die uitlating stoort me niet.

  Maar de opmerking over Captain Hook was er wel over. Het ongeluk van zomer ‘97 heeft voor heel wat paniek gezorgd bij zijn familie en ja, ook bij ons, de collega’s. De bewuste grasmaaier werd toen ook kordaat naar de handelzaak teruggebracht en zelfs uit de productie gehaald. Of heeft u ondertussen opnieuw een grasmaaier op herlaadbare batterijen gezien?

  Wij hopen dan ook op uw excuses in de nabije toekomst, en het terugnemen van uw woord “kutmutt’n”, wat foefschaap betekent. Of dacht u dat wij niet jong genoeg waren om dat te begrijpen.

  Met vooralsnog beleefde groet,

  De mannen van den bureau.

 9. tomadde said,

  on March 7th, 2007 at 10:15 pm

  :mrgreen:

  Gotta love de mannen van den bureau !!

 10. Jimi fan said,

  on March 8th, 2007 at 12:14 am

  Mag ik u er eens op wijzen, mijn ignorante heerschap, dat een “kutmutt’n” geen “foefschaap” is maar een “foefkalf”…of een “voorkalf”…ah ja…dan ook een “reetkalf” als ge’t wilt… Maakt dage weet over wa ge klapt voor ge op uw paard kruipt….IK lijk op Captain Hook, en IK ben een werkcollega…mee op de zenuwen werken alleszins….damn, alles is zo relatief é…. dus haal eens allemaal uw prior zegels uit ulder bruine zone and enjoy the lecture…man man man :roll:
  Ish. rulezzzzzzzzz
  and that’s a statement!!
  :wink:

 11. Hooch said,

  on March 8th, 2007 at 10:58 am

  :mrgreen:
  Get keure genoeg Ishku.

 12. caramel said,

  on March 8th, 2007 at 11:10 am

  Die keure past best op denk ik, met die pepperspray. She’s eager to test it.

 13. caramel said,

  on March 8th, 2007 at 11:13 am

  Hé,
  tlijkt verd*rie alsof ik de bedreiging was die zou durven verkrachten, moorden of overvallen.:???:
  It wasn’t me zou Shaggy zeggen.
  Ik was de preventieadviseur.

  Of zoiets.

 14. ishku said,

  on March 8th, 2007 at 12:55 pm

  :)

  Trouwens, “Marnix” bestaat niet. Of het zou moeten zijn dat hij undercover gegaan is onder een andere naam.

  Maar dat weerhoudt mij niet om mij alvast reteschuldig te voelen over mijn verbale uitspattink. Kijk Freaq, uitspatting met een -k.

 15. Hooch said,

  on March 8th, 2007 at 4:27 pm

  Ge gaat nog een Tomaddeken doen, als ge zo voordoet, Ish.

  :smile:

 16. Hooch said,

  on March 8th, 2007 at 4:28 pm

  voortdoet. Dus.

 17. Zaloezie said,

  on March 8th, 2007 at 11:36 pm

  Ik ben terug in het blogleven gestapt. Leuk dat je er nog steeds bent, Ish.

 18. Come Rain or Come Shine said,

  on March 9th, 2007 at 5:01 am

  ‘Who’s going to know if it’s all right or not, but you and me?’
  ‘You and me.’
  ‘That’s it, Frank. That’s all that matters, isn’t it? Not you and me and the road, or anything else but you and me.’

 19. Jimi fan said,

  on March 9th, 2007 at 7:27 am

  just you and I…..mini me…
  :razz:

 20. Zaloezie said,

  on March 9th, 2007 at 11:14 am

  Ik moet eerst de Beatles doorspitten, dan pas begin ik met Sean.

 21. roedi said,

  on March 9th, 2007 at 8:02 pm

  ok, dan ga ik eens wat songs van dat nieuwe album van Sean kopen via iTunes… ben benieuwd :-)


 22. on December 11th, 2007 at 3:48 pm

  wel geestig, vlaams commentaar op een verhaaltje dat mogelijk nog onbegrijpelijker is. ik had belgen al laag zitten, maar dit slaat alles! voor belgie het beste als vlaanderen gewoon weer terug bij nederland genomen wordt, en niet failliet gaat.

  dag lieve mensen!

 23. krivos said,

  on January 13th, 2008 at 5:46 pm

  Ja Sean is een geweldig talent en dit jaar komt er een nieuwe cd + nog meer…..en ik was er bij in Gent 2 X ook nog Brussel en Dour + Tourcoing Frankrijk…en een zéér down to earth gast en hij vindt Gent een leuke stad !!! ja iedereen zou “Friendly Fire” in zijn verzameling moeten hebben….

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: