April 20th, 2007

Mijn hoofd.

Posted by ishku in Uncategorized, Travak

By Godjes. Jullie zien het niet, maar ik masseer reeds anderhalf uur mijn slapen in een poging de vermoeidheid & nastiness uit mijn lijf te verdrijven. Mijn slapen hebben werkelijk nood aan massage, alsook mijn arme rug en arme hoofd. Die sméken er gewoonweg om. “Kim! Masseer ons!” -“Nee, masseer ons!” - “In Gent!” -”In Deijnze!” On and on, and on and on. Moe en ambetant, dat ben ik. Ik, de eeuwig fleurige lelie die al fluitend door het leven huppelt. Niet dat iemand mij dat ooit al in die woorden gezegd heeft, maar ik weet dat van mezelf. Ik heb ook schoon & mooi haar.

De door merg-en beensnijdende sirene die vandaag om de twee minuten iedereen een meter omhoog deed springen, kan er wel iets mee te maken hebben, veronderstel ik. Maar who am I réally kidding? Het ligt aan mensen die mijn woorden alweder simpelweg niet vatten en niet weten hoe om te springen met mijn persoonlijkheid. En het ligt niet aan mij. Het ligt aan hen!

Oude mensen, zakelijke mensen, norse mensen, haastige mensen, arrogante mensen, onbeleefde mensen.

Ik heb er de voorbije week te veel gezien. They suck on my energy (and perhaps at night mai blaaad!), en werken gigàntisch op mijn systeem, en ik heb vandaag besloten dat dit mijn job niét is. Ik ben ten eerste veel te jong om mijn ziel te verkopen om goede cijfers op beleggingsvlak te halen en ik weiger pertinent mijn karakter om te vormen om tijdens mijn werkuren iemand te zijn die ik niet ben. Het is lijk het grootste deel van mijn dag: hoe insano moet je wel niet zijn om dat jaar in jaar uit te poelen?

‘t Is niet al slecht, though. Voor het eerst sinds een tijdje voel ik dat ik alsnog een andere richting met mijn leven uit kan; dat er ergens een werk of activiteit moet bestaan waarin ik me volledig kan uitleven. Dat moét. Misschien zelfs terug studeren. Zij het niet voltijds. Of zij het gewoonweg niet. Maar iéts.

En geen nietszeggende routine-job, neen. Iets waaruit ik voldoening kan putten. En het klinkt misschien allemaal heel erg egocentrisch, maar hey jongens, ik zit dan ook vast in mijn hoofd, en niet in het uwe.

And that concludes onsamenhangende mambo-jambo post nummer 1, in pursuit of happiness. Herpes, boherpes, bonana-bana, bo-bana.

Ben ik de enige die dat liedje soms nog zingt trouwens?

6 Responses to ' Mijn hoofd. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Mijn hoofd. '.

 1. Hooch said,

  on April 21st, 2007 at 10:02 am

  Toen we een tijd geleden dat gesprekske over werk hadden, besefte ik het nog niet: je had zoooo gelijk dat het maar best is dat ik er niet door ben. Het zou echt niks voor mij geweest zijn.

  Hopelijk voor jou vind je iets dat je echt aanstaat en waar je je volledig in kan smijten..

 2. tomadde said,

  on April 21st, 2007 at 1:04 pm

  Maar je vergeet de fantastische klant met kilo-post-pakketjes die complimentjes maakt over uw schoon nieuwe coiffure enzo … :sad:

 3. ishku said,

  on April 21st, 2007 at 2:03 pm

  En die dan achteraf komt verkondigen dat ik scheel kijk enzo. Neat is dat!

 4. Qahwa said,

  on April 21st, 2007 at 2:12 pm

  Sounds (y)(y)(y)

 5. Jimi fan said,

  on April 22nd, 2007 at 12:36 pm

  ik ken da liedje!
  heb ik nu nen frigo gewonnen?

 6.  freaq said,

  on April 23rd, 2007 at 7:53 am

  Vaneigens dat gij andere kanten uit kunt met uw leven. Nie langer over twijfelen, maar der gewoon voor gaan. En nie afgeven als het niet direct lukt, verdekke. Het leven is aan de doorzetters, en het goe leven aan de creativo’s met talent gelijk gij :cool: Ge hebt het, dus gebruik het. Kga het geen derde keer meer zeggen :razz:

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: