April 23rd, 2007

Ugly tattoo guy.

Posted by ishku in Travak

“‘t Is toch zo makkelijk om uw trein te missen somtijds.”, dacht ik vanochtend bij mezelf toen ik mijn trein gemist had. En ik vond het niet eens jammer. Ergens neemt de controlefreak in mij op zo’n momenten een stapje achteruit en mag mijn inner Indiana Jones doen waar hij zin in heeft; met Chineesjes in een bakje op golvende rails sjezen.

Bij gebrek aan voorgaande elementen, hield ik het echter bij gewoon blijven zitten; de ochtend rook naar zomer en great expectations, en ik moest mezelf verplichten om toch naar Brussel te treinen om daar een compleet nutteloze opleiding te gaan volgen. Niet nutteloos omdat ik toch van zinnens ben mijn schup af te kuisen (als ik het genoeg zeg, ga ik het misschien ook effectief doen!), maar waarlijks zinloos omdat je een ganse dag op je leeg gat kan zitten, aandachtig mag luisteren en tóch geen enkel interessant feit bijleert. Ik kan je echter alles vertellen over die tutor ‘iek zin den Eddy’ zijn kinders & kleinkinders, hoe bijzónder lelijk die collega zijn lélijke tatoeages zijn en wie me het meest op de zenuwen zou werken na 1 week. Money well spent, niewaar?

Seriously though. Die gast draagt lijk lélijke mouwloze shirts om zijn what can only be described als uit de hand gelopen inktvlekken beter te laten uitkomen en ik vind het erg onrustwekkend dat hij effectief denkt dat dat zijn aantrekkelijkheid enigszins aanzwengelt, wanneer hij clearly de meest on-aan-trekkelijke persoon ter wereld is. Iemand zou hem dat moeten zeggen. En hoe hij prààt. En hoe hij zijn vinger opsteekt om alweer een compleet waardeloze opmerking aan te kondigen waarbij hij een willekeurig cijfer uit zijn mouw schudt die zou moeten staan voor de intrest van een lening op afbetalink gespreid over 18 maanden. En dat interesséért hem echt allemaal. Ow, en als afsluiter laat hij dan nog eens extra-hard zijn vingers kraken.

Ik persoonlijk vind dat hij moet branden in ugly tattoo-hell. Maar dat kan ook zijn omdat ik vandaag 8 uren in een lokaal zonder bron van natuurlijk licht eindeloze piles of crap mogen aanhoren hebben. En morgen en overmorgen nog eens!

Indiana Jones had beter gezegd dat ik mijn karre moest keren in de plekke. Lousy Indiana Jones van mijn onbestaande kloten ook.

9 Responses to ' Ugly tattoo guy. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Ugly tattoo guy. '.

 1. lilith said,

  on April 23rd, 2007 at 6:12 pm

  Oe, dan had je de cursussen moeten volgen op mijn vorig (en daardoor ook laatste onzelfstandige) werk (ooit). Met een hoop trutalies zitten luisteren naar iemand die een hele dag staat te lullen over groene persoonlijkheden, rode persoonlijkheden en blauwe persoonlijkheden en wie in welk kotteken past, om dan na acht uur te moeten aanzien hoe de trutalies zich rond de lesgever verdringen om hun karakter te laten analyseren. :waargh: En het nog menen ook.

  Met gestreken gezicht en overmatig knipperende wimpers: “Haja, de mijnen (lees: hun Mario/Andy/Wesley) is blauw, ‘t es dadde da wij zo goed ovreen komen. Ik zin dudelijk groen.”

  Echt kind, ren zo snel als je kan en ga iets leuks doen met je leven. Het is het niet waard, allemaal.

 2. ishku said,

  on April 23rd, 2007 at 6:13 pm

  Maar ik weet nie eens waar te beginnen.. :neutral:

 3. Hooch said,

  on April 23rd, 2007 at 6:28 pm

  Bedenk eerst eens wat je wilt, en ga je dan stap voor stap informeren. Je hebt zoveel meer talenten dan hetgeen je nu doet…
  Als ik me goed herinner zit je toch tot rond september safe? Tijd genoeg om alles eens op een rijtje te zetten?

 4. Qahwa said,

  on April 23rd, 2007 at 10:57 pm

  Zo van die vrouwen met een reetgewei (nieuw gehoord woord sinds dit weekend), ofte tattoo boven hun kont.. afgrijselijk. :twisted:

 5. Youri said,

  on April 24th, 2007 at 7:46 am

  Ik heb het al veel gezegd (waarschijnlijk alleen tegen lilith, maar toch veel). Veel te veel mensen vullen de helft van hun leven met dingen die ze niet graag doen. Maar je hebt daar toch helemaal niks aan. Zoek iets dat je graag doet, en liefst ook een beetje goed in bent, en zoek dan een manier om daar geld mee te verdienen. Al is het maar genoeg om je plan te kunnen trekken. Je zal al veel gelukkiger zijn. En de voldoening is zo veel groter.

 6. Tjoff said,

  on April 24th, 2007 at 8:16 am

  Moe en slechtgezind? :)

 7. tomadde said,

  on April 24th, 2007 at 4:14 pm

  Ik kan Youri alleen maar volgen. En ook al lukt dat financieel nog niet voor 100% , ik ben duust keer gelukkiger dan pakweg 2 jaar geleden. En ik had dan nog een fantastische job ook hé … Go get that btw-nummer !! :-)

 8. Jimi fan said,

  on April 24th, 2007 at 8:19 pm

  eej
  lijk dagij Engels kunt…gewoon iets mee uw talen doen…..
  of gaan schrijven voor den HUMO
  lekker sarcastisch….DOEN!

 9. Tom said,

  on April 24th, 2007 at 11:07 pm

  Haha, de Humo en sarcastisch in één zin. Zonder “die zijn van geen kanten” dertussen!

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: