May 2nd, 2007

De geneugtes van de blote voet.

Posted by ishku in Travak

Komende van een wat wel een genetisch gemanipuleerd el-len-lang weekend leek, waar ik dagelijks met Midas anderhalf uur blootvoets door het zonovergoten Grammense landschap schreedde en zeker 3 tinten bruiner geworden ben, is het waarlijks een drag om je terug naar ‘t werk te slepen. Weg zijn de shortjes, slippers & shirtjes en in come de lange broeken en sneakers zonder enige verluchting whatsoever.

“No shizzle, ishku”, hoor ik jullie zeggen vanwege een goedzittende wind. Maar het is toch écht zo, hé jongens? Als je bedenkt dat je je 8 uur per dag met iets bezighoudt waaraan je niet eens zou denken, moest je er niet voor betaald worden, dan ben je het toch écht aan jezelf verplicht om waarlijk van je werk te houden?

Bij deze hoop ik dat het bij de meesten onder jullie best wel snor zit.

Why the yellow mellow mood, luitjes?

Acht, misschien heeft het te maken met het feit dat ik onlangs vrede gesloten heb met mijn voeten en niets liever doe dan buiten onze grondeigendom blootvoets rond te lopen. Blijkt namelijk dat er iets heel speciaals is aan constant de grond te kunnen voelen en pottezwart van ‘t rondwaaiend stof thuis te komen. De treehugger in mij zou zeggen dat ik me op die manier somewhat dichter bij de natuur lijk te voelen.

Maar misschien zijn het wel de gazillion bleinen die sinds gisteren mijn voetzolen sieren en het feit dat ik oewp keiharde voetzool-pijn kieck dat me de schoen & de sok doet afzweren. Wie zal het zeggen? AAH'kes.

Zal jíj het zeggen?

8 Responses to ' De geneugtes van de blote voet. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' De geneugtes van de blote voet. '.

 1. Morgada said,

  on May 2nd, 2007 at 1:01 pm

  Brrr.. blote voeten.. :)
  Maar ik ben dit weekend gaan zeilen, in zeewater dat 11 graden was en mijn (jaja.. geschoende) voeten zo mogelijk nog méér opgezwollen terug aan wal kwamen.
  And i didn’t even bother… One giant leap for Morgada, or niet misschiens?

  Leave the poowstoffice l’il lady and find yourself a new awesome kind of work
  Schrijf bevoorbeeld! Schrijf uw vingers lam en laat weten waar ik er een abonnement op kan nemen.

 2. Hooch said,

  on May 2nd, 2007 at 5:44 pm

  Ga je dan gewoon op straat enzo wandelen op blote voeten, of hou je het op natuur enzo?

  Enneuh: Je zal eens de knoop moeten doorhakken ivm je toekomst. En ik denk dat jij (net als je vaste lezers en je elite-posse) wel weet wat de juiste beslissing zal zijn… Maar je zal gewoon de moed eens moeten hebben. Neem er je tijd voor, het is een zware beslissing..

 3.  freaq said,

  on May 2nd, 2007 at 6:12 pm

  Maar àls ge gaat solliciteren, doe dan voor die ene keer misschien nog eens schoenen aan. Stoute zelfs, moehaweeheej. :roll:

  Zelf houd ik ook wel van blootsvoets rondtjaffelen, actually. Feit is dat ge dan veel meer let op de bodem waarover ge loopt en al. Op festivals zou ik het dan weer niet doen, in tegenstelling tot van die chiromeisjes die er precies op kicken om hun voeten in de kliete te duwen en quasi uit te sleieren over afgekloven stukken meloen en platgetorten pizzastukken.

 4. Liesbet said,

  on May 2nd, 2007 at 8:02 pm

  Ei, ishku’s voeten.

 5. Ann said,

  on May 2nd, 2007 at 8:15 pm

  Ik hop zelf al bijna 5 jaar van job tot job en telkens ben ik het na enkele maanden zo kotsbeu als het behang dat al 13 jaar aan mijn slaapkamer muur hangt. :-s Anyway aan die slaapkamer komt deze zomer verandering… aan de job daarentegen…. Pff, net weer een vast contract geteken (na 5 maanden interim) waarvan ik toch weet dat het slecht enkele maanden zal duren voor ik daar ook weer foert zeg. Hopelijk vind jij wel wat je leuk vindt!

 6. Freddy De Kerpel said,

  on May 3rd, 2007 at 2:43 pm

  Solliciteren?

  Solliciteren is voor sissies, ik zal zelf wel kiezen welk werk ik doe!

 7. Jimi fan said,

  on May 3rd, 2007 at 3:09 pm

  HUMO zeg ik u!
  daar moogde op uw blote voeten rondlopen, gene zever!
  ….en daar gaan ze u nizoveel nen “Freddy De Kerpel” lappen , lijk in den post zenne
  :cool:

 8. vleervlinder said,

  on May 3rd, 2007 at 7:41 pm

  “Blijkt namelijk dat er iets heel speciaals is aan constant de grond te kunnen voelen en pottezwart van ‘t rondwaaiend stof thuis te komen.”

  :smile:

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: