May 17th, 2007

Morning profanity.

Posted by ishku in Uncategorized

Elf uur. De zolderdeur zwaait open en de woorden “Kimberly’tje, ga keer achter vlees naar iernevelst.” betekenen het startschot van mijn dag. Ik heb weet van betere uitspraken.

Tien minuten later sta ik met opgezwollen ogen tussen het plebs van Deinze te wachten om mijn boodschappenlijstje af te geven. I’m chillin’, I’m hangin’ en ik probeer vooràl geen oogcontact te maken met de kleuter achter de kassa die mij nauwlettend in het oog houdt, hoogstwaarschijnlijk om de eenvoudige reden dat ik een felrood t-shirt draag. Ik denk dat jongeren dat associëren met gaarn spelende kleuters, want drie seconden later begon ze een gesprek met de woorden: “Ik kan rap lopen, ik.”

“Toon keer!”, zei ik in de hoop dat ze zou weglopen en nooit meer zou terugkeren.

En zij lopen waar, teleurstellend genoeg, slechts een toerke rond de frigo. Niet rapper dan your average 6 year old, maar dat hield ik dan maar zoals het hoorde, voor mezelf. God wéét hoe de wereld eruit zou zien, moest iedereen tegen kleuters zeggen dat ze eigenlijk niet zo speciaal zijn als ze denken. “Gij zijt gij wel geen échte prinses, hé..” of “Ik vind uw tekening lijk écht nie mooi, sorry.” Iemand zou daar eens een onderzoek moeten aan wijten.

Anyhoo, omdat ik zo’n heel klein beetje terugspeelde, werd ze algauw nogal uitzinnig, wat me eraan doet herinneren dat sommige kinders écht zouden moeten leren doseren in hun kinderleute. 18 keers aan een stuk voor gàns de winkel “Pak me dan, als je kan!” aanhoren, was dan ook mijn verdiende loon om godbetert 1 keer een schalks gezicht terug te trekken. Intussen was Vleesman aan het laatste item op mijn lijst begonnen, dus ik content terugroepen, toen ze zei: “Ik heb iets in mijn hand.” van “Ik ook!”, waarop ik mijn plastic zak triomfantelijk de lucht in hijste.

“Ik ga’t in uw vies gat steken.”, zei ze, en toen wist ik gelijk echt nie meer wa te zeggen. Behalve ’sprung!tegen de ouders ofzo.

I know, I even grossed mysélf out with this one.

15 Responses to ' Morning profanity. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Morning profanity. '.

 1. lilith said,

  on May 17th, 2007 at 5:01 pm

  Ow god. Het was verzeker een vibrator. :shock:

 2. Liesbet said,

  on May 17th, 2007 at 6:24 pm

  Hemel, waar heeft ze dat geleerd.

 3. freaq said,

  on May 17th, 2007 at 7:29 pm

  Nu, telkens de ouders haar willen tot de orde roepen, zitten ze met het probleem dat ze rap kan lopen. En zo is het altijd wat met die kinders.

 4. Claire said,

  on May 18th, 2007 at 12:30 am

  Wahahaha :grin: Ik zie het zooo voor mij!

 5. goldfish said,

  on May 18th, 2007 at 10:11 am

  een schalks gezicht terugtrekken: nooit doen

 6. Teevee said,

  on May 18th, 2007 at 3:53 pm

  Hehe. Reminds me:

  Ik zat onlangs op de trein naar Antwerpen, alwaar een joods gezinmet 2 joelende kleuters - the keppeltjes kinda gave it away - in de zetels aan de deur zaten. Toen ik erlangs liep om af te stappen (joden stappen altijd af in Centraal, ik al in Berchem), zei de vrouwelijke snotaap “Die meneer heeft ne grote neus eh mama”. Over mij, ja.

  Twijfelend tussen een schalks-berispende glimlach naar de moeder en de respons “Toch niet zo groot als die van jullie, want nobody beats een jodenneus natuurlijk hahaa!”, koos ik op de valreep dan toch voor het eerste, voor ik uitstapte en mijn dag verderzette.

  Want in deze tijden weet je maar nooit.

 7. Qahwa said,

  on May 18th, 2007 at 4:58 pm

  Ge hebt zelf een vies gat!

 8. vleervlinder said,

  on May 18th, 2007 at 5:02 pm

  heet gij echt kimBERLY?! :shock:

 9. ishku said,

  on May 18th, 2007 at 5:39 pm

  Would that make me a lesser person?
  Would it réally?

 10. June said,

  on May 19th, 2007 at 1:03 am

  A lesser person? Baneet gij.
  Klig ier strijk te gaan da ‘t nimer schoon is joh.

 11. vleervlinder said,

  on May 19th, 2007 at 4:28 pm

  maarnee, meer naam is meer persoon :p

 12. Liesbet said,

  on May 19th, 2007 at 5:24 pm

  In ‘t echt is haar gat niet echt zo groot hoor.

 13. Hooch said,

  on May 20th, 2007 at 10:14 pm

  Zaaaalig stukske :mrgreen:

 14. tomadde said,

  on May 21st, 2007 at 3:43 pm

  wijden … een onderzoek aan wijden …

  tsk tsk tsk …

 15. jeronimo said,

  on May 24th, 2007 at 1:46 pm

  ik had het kunen weten kim-berly lol not a lesser person in tegen deel ;-)
  fukk zeg, in uw vies had, volgen smij die de vlees man vieze dingen met zijn saucissen
  *strijk *

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: