May 18th, 2007

De rode tractor des doods. Het rood is zeker bloed.

Posted by ishku in Uncategorized

Iemand heeft het op mij gemunt. Iemand met een gigantische rode tractor die tegen alle verwachting in nogal serieus sjedde kan geven, zo bleek afgelopen dagen.

Gisteren. Ik rij op mijn gemak met de wiette naar Deinze wanneer een gigantisch rode tractor vanuit een aarden baantje rechts van mij op de baan vlamt en bij het nemen van de bocht zowat horizontaal op de baan komt te liggen. De bestuurder kijkt keer achter zich en rijdt gewoon door. Iedereen die schaamteloos zo’n manoeuver uit zijn mouw kan schudden, mankeert ofwel een vijs óf schaamhaar. Moest ik drie seconden vroeger aangezet zijn, dan was ik nu 50 kilo Ish Kebab.

Vandaag. Ik loop met Midas langs een landwegeltje, wanneer diezelfde rode tractor insanely snel op ons afkomt, en de bestuurder ervan jolig aan het telefoneren blijkt. Een bestuurder waarmee seks trouwens indééd illegaal zou zijn, merkte ik op toen ik hem mijn evil eye aan het werpen was.

Some underaged tractor-drivers.. really. Wat heb ik hem ooit misdaan? Behalve hem zelfs in zijn dromen afwijzen omwille van zijn peanut-brain?

9 Responses to ' De rode tractor des doods. Het rood is zeker bloed. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' De rode tractor des doods. Het rood is zeker bloed. '.

 1. freaq said,

  on May 18th, 2007 at 9:08 pm

  Boer zoekt boel met vrouw?

  Ze zouden het idd wel eens strenger mogen aanpakken, dat gedoe met jonge gastjes en veel te rappe tracteurs. Kweet alleen niet hoe die wetgeving just zit, het zou eigenlijk wel kunnen dat zij mogen rijden tussen ‘het erf en het land’, zelfs al zijn ze nog geen achttien.

 2. vleervlinder said,

  on May 19th, 2007 at 4:29 pm

  maar 50 kilo…

 3. Hooch said,

  on May 20th, 2007 at 10:16 pm

  Zo is het, freaq. Vanaf een bepaalde leeftijd (16?) mogen ze tussen erf & thuis rijden. Denk ik toch.

  Ik woon ook in de polder, en gvd, die mannen weten er inderdaad weg mee. En dan nog die modder op de weg als het “seizoen” is. Dodelijk.

 4. tomadde said,

  on May 21st, 2007 at 3:35 pm

  Ging het ook net zeggen dat die pipo’s dat mogen, en dat het onverantwoord is. What’s with die boeren die ’s nachts werken ook zeg! Als ik op woensdagavond in mijn stamcafé zit passeren er rond een uur of 1 altijd van die gigantische machines en tractoren … en aangezien dat zo’n straat is waar ge aan 2 kanten moogt parkeren, én niet echt breed is, wordt er om de zoveel weken wel eens een achteruitkijkspiegel gesloopt door die kiekens.

 5.  freaq said,

  on May 22nd, 2007 at 7:48 am

  What with die gasten die op een midweekavond om één uur nog op café zitten zeg!

  Nu, ik heb dat ook wel, van die waanbeelden, als ik te veel op heb. Niet te veel van aantrekken, Tomadde, gewoon eens met uw ogen knipperen en u goed concentreren. Succes!

 6. freaq said,

  on May 26th, 2007 at 5:02 pm

  Zeg, Postmadam, wordt er nu ook al blogsgewijs gestaakt oder wass?

 7. caramel said,

  on May 28th, 2007 at 9:55 am

  u gelooft het nooit, maar donderdag werd ík haast van mn sokken gereden door een oranje tractor! en vrijdag stond hij rustig te staan langs een andere baan die ik bewust (haha) genomen had om hem te ontwijken.

  ik verdenk de boerin!


 8. on May 28th, 2007 at 9:44 pm

  Hej, net je blog ontdekt. Leuke schrijfsels, hier kom ik nog wel eens kijken!

 9. Tjoff said,

  on May 30th, 2007 at 1:51 pm

  Illegaal omdat hij er zo verdomd orthodox uitzag? :razz:

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: