May 29th, 2007

Danone Essensis. Uhu, uhu.

Posted by ishku in Uncategorized

Vannacht zat ik in één of ander rokerig kot van een live-optreden van Beck te genieten, en riep ik hem na afloop toe om nog een liedje uit zijn mouw te schudden. Waarop hij mijn arm vastnam en mij ‘t podium opsleurde om mij vervolgens te verplichten een mop rond het woord ‘mata’ te verzinnen. Jawel, ik droom van het woord “mata”. Ik kon niet echt op iets komen, dus improviseerde ik maar een Duitse scène, gaande tussen een si, Dùitse moeder en haar dochter. “Aber mata..”, zei ik, mij volledig inlevend in de rol van dochter, maar de pointe herinner ik mij niet meer. Bepaald goed kon die niet geweest zijn, want de zaal verstomde en ik zakte recht door de grond van het podium ‘t kolenkot binnen.

“Kijk nu, Beck, niemand lacht!”, zei ik om mijn hachje en eer ietwat te redden en daar slaagde ik weldegelijk in; enkele seconden later begon Beck in mijn oor te lallen dat hij nu intussen ook al eind de dertig is and so on and so forth. Hoe het geëindigd is, weet ik niet meer, maar ik herinner mij wel dat ik in een zwembad uitkwam en paarse blazen op mijn vingers had nadat ik mezelf met veel moeite uit het water gehijst had. Volgens de zweminstructrice lag dat aan het feit dat ik geen conditie had. En dat die blazen gewoonlijk vlug verdwijnen, maar bij mij eigenlijk wel abnormaal lang bleven hangen.

En ‘t is allemaal begonnen sinds ik Danone Essensis beginnen eten ben. Clean skin sure, maar dromen uit het hoofd van kurazy-ass junkies geplukt, zeg ik u.

[Edit: zou Danone Insanesis een betere titel geweest zijn? Or would that be trying too hard?]

11 Responses to ' Danone Essensis. Uhu, uhu. '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Danone Essensis. Uhu, uhu. '.

 1. Tabitha said,

  on May 29th, 2007 at 7:28 pm

  Danone Essensis is yummers. Serieusly.

 2. mcgoosse said,

  on May 29th, 2007 at 8:59 pm

  Milsa rules!!!

 3. teevee said,

  on May 30th, 2007 at 3:39 am

  11 dagen Danone and this is what we got?
  Hier heeft iemand dringend een goeie paardenbiefstuk nodig, I’d say.

 4.  freaq said,

  on May 30th, 2007 at 7:29 am

  Gehesen, Lava.

  (nooit gedacht dat ik ooit de combinatie van die twee woorden zou typen eigenlijk)

 5. Hooch said,

  on May 30th, 2007 at 11:26 am

  Fantastisch. :mrgreen:
  Maar ge moet echt stoppen mee dienen yoghurt te fretten, denk ik dan.

 6. madelien said,

  on May 31st, 2007 at 11:57 pm

  Ik heb sowieso niet echt veel vertrouwen in dingen die zeggen dat je ‘t minstens zes weken moet eten voor dat je resultaat merkt. En dat is nu eens exact wat er hier op de achterkant van mijn Flair staat. Tegen dat die zes weken voorbij zijn hebben zij uw poen en zullen ze wel weer iets anders bedenken, zeker. Ze zouden feitelijk wel beter adverteren dat je er freaky dromen van krijgt, eerder een voordeel dan een nadeel, lijkt me.

 7. lilith said,

  on June 1st, 2007 at 10:07 am

  Ik vind het vreemd dat mensen echt geloven dat ze een superspeciaal soort yoghurt eten omdat het in een potje zit dat lijkt op de verpakking van een dure dagcrème. Ik vind Danone Essensis er zo helemaal over dat ik weiger om het aan te raken.

  Al zien die dromen er wel interessant uit, ik geef het toe.


 8. on June 1st, 2007 at 10:39 am

  ik heb ooit nog gevakantiejobt in de MIK-yoghurtfabriek in Kruishoutem en ik kan u verzekeren dat de danone yoghurt juist dezelfde is als het huismerk MIK. We moesten enkel de etiketten vervangen.
  En bij de danone strooiden we altijd wat extra actieve bifidus.

 9. Morgada said,

  on June 1st, 2007 at 11:40 am

  Bifidussen en essensissen.. klinkt als spirituele teenschimmel.
  Maar om Beck’s hand rond mijn arm te voelen zou ik zelfs gekkere dingen eten.. :)

 10. tomadde said,

  on June 2nd, 2007 at 10:47 am

  ‘t is eens iets anders dan aan zeilwedstrijden meedoen hé … :???:

 11. jimi fan said,

  on June 12th, 2007 at 8:46 pm

  ist nu al congé misschien??
  :shock:

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: