June 14th, 2007

POW!

Posted by ishku in Uncategorized, iPonder

Toen ik gisteravond de Wiette op mijn hof parkeerde, zag ik in een nanoseconde een enorme grote donkere plek door de lucht scheren. Ik denk dat het een uil was. Either that, or Batman and Boy Wonder have taken over G-city. Nog iemand die dàt vanochtend, al zappend eveneens op zijn nuchtere maag geserveerd gekregen heeft? Batman and Boy Wonder? Nee?

OK, overgang.

ZAP!

Anyway, waar ik heen wilde. Heeft iemand onder jullie zich eigenlijk al eens beziggehouden met het in de gaten houden van de fauna en flora des nachte? Omdat ik dat gelijk eens zou willen doen. Een nachtje in fleecedekens gewikkeld op het plankier geparkeerd de lucht in turen. Mijn moeder zegt dat er ’s nachts veel meer te zien is dan overdag, en mijn moeder heeft altijd gelijk. Ach, had ik maar nog eens twee maanden aan een stuk vakantie, ik zou wel weten wat te doen jandorie.

Still, ik ga dat gelijk wel keer doen. Man man, the amazing projects I come up with, niet meer bij te houden, zeg!699!!

10 Responses to ' POW! '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' POW! '.

 1. Liesbet said,

  on June 14th, 2007 at 10:54 pm

  Misschien komen de duiven dan vertellen dat ze eigenlijk verliefd zijn op u, wie weet wie weet.


 2. on June 15th, 2007 at 8:20 am

  of ontdek dat de uil en de schilpad een verhouding hebben?

 3. Hooch said,

  on June 15th, 2007 at 8:34 am

  Misschien komt Boy Wonder u wel nen warme chocomelk serveren.

 4. vleervlinder said,

  on June 15th, 2007 at 8:49 am

  ik heb ’s nachts ooit eens in den hof gelegen en heb toen een uil voorbij de maan zien vliegen… supermooi! misschien da ge uwe schildpad dan ook ne keer ziet passeren :mrgreen:

 5. jimi fan said,

  on June 15th, 2007 at 7:41 pm

  awel é…
  no shit, maar tot enkele jaren geleden ging ik elk jaar, ergens de derde week van augustus naar de sterrenregen kijken, dan zie je op één nacht, ver 30 vallende sterren. kging mij altijd op een groot speelplein ergens waar het stikkedonker is gaan parkeren op het dak van de slierboane, weliswaar mé mijn piellampe, want twas écht stikkedonker, no lightpolution allowed é…enfin…terzake…één keer lag ik daar dus weer hoog en drog te smelten onder de sterrenglinsters toen ik ineens in het gras lijk wa hoorde ritselen…ma da stopte ni é, ma, kzag niks(dark, remember), dus na een 10tal min. deek mijne schijnwerper aan, en wa zag ik…2 egeltjes rustig aant chillen maat, kben dan naar beneen geklauterd, en zachtjes op het gras gaan liggen, en ze zijn gewoon blijven zitten, kdenk dat het dichtste daze geweest zijn toch wel ne meter was…..twas nog cooler dan de sterren…zalige beestjes! daarna heb ik ooit nog eens een gezien toen ik met mijn hond ging wandelen in september, die beestjes zijn echt ni bang van ons, ik kon gewoon naast hem gaan zitten op mijn hurk…kijken naar hem hoe hij zich ontrolde nadat mijn hond hem had bang gemaakt… echt cool!daarvoor had ik enkel maar nen egel gezien op den TV, of een roadkill exemplaar dage met een gillette van de baan moe schrepen…dus wat mij betreft…ghebt mijne zegen!!!!
  …amai, dawas ne langen uitleg…
  dus kies maar é, sterren, of egel :razz:

 6. Tom said,

  on June 15th, 2007 at 8:45 pm

  Begin eens een blog, jimi fan, dan kan ik hem _niet_ lezen.

 7. beebz said,

  on June 16th, 2007 at 12:54 pm

  :grin:

 8. Ik wil wel een said,

  on June 16th, 2007 at 9:43 pm

  nachtje met jou in fleecedekentjes gewikkeld zitten Ishku :oops:

 9. dat ging... said,

  on June 16th, 2007 at 9:46 pm

  te ver :shock:

  sorry ish… :neutral: :neutral:

 10. June said,

  on June 17th, 2007 at 8:45 am

  Allé jimi fan, start ekeer ‘n blogtjen.

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: