June 17th, 2007

Now with Sexy Sex!

Posted by ishku in Muziek

Wat ik mezelf afvraag al luisterend naar de nieuwste CD van Justin Timberlake; op welk bepaald punt is die jongen eigenlijk een sizzling hot potato geworden? En ook: -Justin, do you think it’s possible to have the word ’sexy/sex’ put into móre songtitles on just 1 CD? Allez, it’s not a putdown or anything, cause I kind of fancy you. It’s just a question, you know.. just something I was wondering about. (Tussen ons gezegd beste lezers, I for one, zet mijn geld alvast op antwoord neen, het is niét mogelijk om het woord ’sexy/sex’ in nog méér titels te verwerken, tenzij hij nog een riedeltje called ‘Sexy Sex’ uit zijn mouw zou kunnen schudden en een special edition CD “Now with Sexy Sex on it!” zou uitbrengen.’) -I was just saying to the Dutch readers how much I réally liked your hair in *N Sync, Justin! (Ge kunt ‘em lijk ook àlles wijsmaken, maat.)

Anyway, tóch vergeef ik hem alles, sluit ik genietend mijn ogen wanneer de synth in ‘My Love’ uit mijn Logitechs blaast en denk ik: “Wat is hij toch heet, die kerel die ooit deed alsof hij aan koordjes hing en zijn haar bleekte. En waarom kan ik niet laten van ritmisch op zijn hete muziek te bewegen?” Also, zoals het jongeren geboren na 1980 betaamt, zocht ik mijn antwoorden op internet en meerbepaald op YouTube, waar ik (letterlijk, figuurlijk? wie zal het zeggen? omg) stootte op dit: een clip waarin Justin Sexy Back live brengt tijdens een Victoria’s Secret Runway-show, en mijn mond viel open van verbazing.

You have this 25 year old die openlijk naar women’s butts staart, hijgt en kreunt bij wijze van appreciatie en enkel nog méér door kijkers & luisteraars geadoreerd wordt. Niet naderbepaalde kijkers en luisteraars die bij het bekijken ervan denken: “Shit maat, ‘k zou beter rap iets schoonders aandoen, zodat hij misschien ook naar míjn gat zou staren, moest hij keer naar de Stoet Van Canteclaer komen kijken.”

En toen dacht ik: “Hoe oneerlijk is dat eigenlijk?” (Die Stoet van Canteclaer met al die lelijke papier-maché reuzen?)

Aantrekkelijke jonge mannen mogen staren naar konten, fluiten om dat te uiten, hun wenkbrauwen veelvuldig optrekken en “amaikes” roepen, terwijl lelijke kerels nog niet eens hun huis zouden mogen verlaten volgens de wetten van de esthetica. En mannen ouder dan 40 mogen al he-le-mààl niet meer viriel uit de hoek komen, God no! Als vrouwen graag aantrekkelijk bevonden worden, waarom eigenlijk alleen door mannen die zij ook aantrekkelijk vinden? I mean, een compliment is toch een compliment? Waarom is het vies bij de ene, en waardig om elleboogstotend vriendinnen ervan op de hoogte te brengen bij andere?

Zelf van het vrouwelijke geslacht zijnde, zou je denken dat ik die vraag in een oogwenk kan beantwoorden, maar aangezien ik pas een week of 3 weet dat Sexy Back niét over een sexy vrouwenrug gaat, ben ik niet meteen de persoon waarvan men antwoorden moet verwachten.

De opties zijn voor vanavond zijn:

-Jùllie proberen te antwoorden op mijn toch wel redelijk interessante vraag.
-Jullie laten weten dat Justin Timberlake jullie ook een reden geeft om er beter uit te zien.

Mensen die voor iets anders opteren, zijn lelijk.

13 Responses to ' Now with Sexy Sex! '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Now with Sexy Sex! '.

 1. jimi fan said,

  on June 17th, 2007 at 11:01 pm

  Justin, is da ni dien tennisser??
  t is mss nen “ass-looker”, maar kzou hem keer “little wing” willen horen brengen….
  Jimi rulez!!!
  *amaikes*
  :twisted:

 2. Hooch said,

  on June 18th, 2007 at 9:43 am

  Damn zeg, een vrouw die zoiets opsmijt en er boenk op zit.

  Het komt Ishku, omdat jij een normaal vrouwmensch bent. En geen poppemieke, die breezers & vodka-redbull drinkt in den Oh met friendjeuuuhs. Omdat je de dt-regel begrijpt.

  Thank God for that zeg.

 3.  freaq said,

  on June 18th, 2007 at 12:13 pm

  Ik wist niet dat Justin Timberlake een meiske tot dergelijke overpeinzingen kon brengen, eigentlijk.

 4. vleervlinder said,

  on June 18th, 2007 at 12:14 pm

  dus, gij heet écht kimberly én gij luistert naar justin timberlake? :shock:

 5. Liesbet said,

  on June 18th, 2007 at 1:47 pm

  Hence.

 6.  freaq said,

  on June 18th, 2007 at 2:50 pm

  Ik zie het nog gebeuren dat het gelijk bij 2Girls zal zijn. Als Ishku plots eens iets wint, dat er een dikke dertiger een prijs gaat ophalen…

 7. ishku said,

  on June 18th, 2007 at 4:10 pm

  Jullie zijn gewoon allemaal stikjaloers op mijn inlevingsvermogen, dat is’t.

 8. Ann said,

  on June 18th, 2007 at 5:11 pm

  Je kan anders misschien eens proberen zulks aan te trekken naar het Sportpaleis volgende woensdag. Wie weet wat voor reacties dat bij JT uitlokt. ;) . Enniweej, ik fancy Justin toch ook wel een beetjen, maar dat hij toch maar dat kostuum uit het filmpje achterwege laat volgende week. Mannen in kostuum doen het niet voor mij.

 9. caramel said,

  on June 18th, 2007 at 6:58 pm

  LoveStoned is the hell van een nummer, maar extramuzikaal interesseert die kerel mij geen fluit. Neither waar hij die wil steken of gestoken heeft.


 10. on June 18th, 2007 at 7:12 pm

  Ik fancy JT zelfs een pak meer dan ‘n beetje. Perhapst moet ‘k ook maar in lingerie gaan (Paris-gewijs) om volgende week z’n aandacht te trekken.

  Ik denk trouwens dat het een subtiele edoch complexe mix van instinct (overlevingsdrang enal) en vrouwelijke trots is dat we liever complimentjes mogen ontvangen van sexy exemplaren dan van übergroteske bouwvakkers met dito spleet. (is ‘t voos om nu een flauw ‘geen sexy back’-mopke te maken?)

 11. Liesbet said,

  on June 18th, 2007 at 7:37 pm

  In dedie van Charmed, moet je weten. (i)

 12. Park said,

  on June 18th, 2007 at 8:52 pm

  Het is onze straf voor het zelf eeuwenlang doorfokken van vrouwen op schoonheid, ben ik bang.

 13. mariee said,

  on June 19th, 2007 at 6:31 pm

  Beseft gij wel hoe heerlijk chaotisch en tegelijk perfect logisch volgbaar ge schrijft? Het klinkt alsof ge al uw over elkaar rollende gedachten in een keer neerpent. (Misschien kunt gij even rap typen als ge kunt denken. En blijkbaar denkt ge dan ook nog eens in paragrafen)
  Alleszins: doe absoluut zo verder!

Leave a reply

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: